5.3.2012

Fashionstore.fi

Sain tänään sähköpostissa vinkkiä  *Fashionstoren nettisivuista. Aloitin heidän julkaisijana ja nyt sivupalkista löytyy siis Fashiostoren mainosbanneri. Selailin pitkään kivoja sivuja ja siellä oli vaikka mitä kivaa. Eniten omaan mieleeni olivat nuo Ray banit ja Liu JO farkut.
Fashiostoren valikoimasta löytyy mm seuraavia merkkejä: Guess, Calvin Klein, Nike ja Liu JO. 
Sivuilla on todella laaja *Guessin valikoima , joten tämä nettikauppa onkin ihan loistava Guessistä tykkääville!:)
Valikoimista löytyy paljon erilaisia Calvin Kleinin *alusvaatteita. Rakastan noita Calvin Kleinin alushousuja.:) Voisin täyttää vaikka pelkästään noilla alusvaaatevalikoimani:)

Itse rakastuin eniten sivuilla seuraaviin ihaniin arskoihin!:) Upeat D&G löydät *täältä! Tuollaiset taitaa olla must have kesäksi. Minulla ei ole laisinkaan hyviä aurinkolaseja, joten ehkäpä olisi jo aika panostaa yksiin laadukkaampiin yksilöihin.:)

Mitäs tykkäätte? Onko Fashionstore teille jo aiemmin tuttu?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  6.3.2012 at 10:42

  Hassua että taas yhtäaikaa muutamissa blogeissa mainostetaan Fashionstorea. (esim. strictly style, cava..) Onko täysin sattumaa, vai liekö tästä joku erikoisen hyvä etu bloggaajille ?

  • Reply
   Mona
   6.3.2012 at 10:56

   En usko, että on sattumaa:) Niinkuin tuossa postauksessa kirjoitinkin, niin itse ainakin sain juuri sähköpostia Fashiostoresta. Itse siis liityin juuri vasta heidän julkaisijakseen TD:n kautta, ja tietty sitten mielelläni kirjoitankin heistä kun yhteistyöhön lähdin.Kyllähän koko ajan tulee uusia mainostettavia joiden julkaisijaksi voisi hakea, mutta ainakin itse julkaisen vain sellaisia jotka itseäni kiinnostaa:) Voisin siis veikata, että tätä Fashionstore tullaan mainostamaan paljon juuri blogeissa joiden kirjoittajat pitävät muodista!:) Vähän sama kuin nellykin. Mutta sehän on hyvä vaan, että sellaiset kaupat saavat näkyvyyttä blogeissa joista pidetään!:) Tai siis ainakin minusta:)
   Mikäli haluat tarkempaa tietoa noista eduista, niin kannattaa liittyä suoraan TD:hen:) Ohjelmissa on erilaisia komissioita joihin voit sitä kautta tutustua. Tässä vielä linkki: http://www.tradedoubler.com/

 • Reply
  Anonymous
  6.3.2012 at 12:40

  Aivan. Pistää vain silmään kun eri blogeissa mainostetaan samaan aikaan samoja asioita. Se saa lukijana ainakin minulle tunteen, että taas yritetään suurella mainoskoneistolla tuputtaa väkisin jotakin. Vaikkakin kyseessä on ihan mielenkiintoisia tuotteita.. :)

  • Reply
   Mona
   6.3.2012 at 15:58

   Ymmärrän toki pointtisi. Itse olen kyllä kuitenkin hyvin erimieltä. Minusta on mahtavaa kun blogeista saa vinkkejä ja kuulee uusista jutuista. En koe sitä laisinkaan väkisin tuputtamisena. Meillä kun on kuitenkin onneksi jokaisella mahdollisuus itse tehdä valinnat.
   Se, että koet monissa blogeissa mainostettavan samoja asioita lienee johtuvan siitä että luet mahdollisesti saman tyylisiä blogeja paljon?;) Bloggaajat mahdollisesti tykkäävät saman tyylisistä asioista ja sitä kautta sitten mainostavatkin samoja yrityksiä joista pitävät..? Tää siis vaan mun spekulointia, mutta kumminkin..:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *