28.2.2012

First day in Rome

Hei ihanat!! Kiitos niin kivoista kommenteistanne <3 Niitä oli ihana lukea, kun tultiin takaisin hotellille:) Ollaan kävelty koko päivä ympäri Roomaa ja nyt tuntuu kyllä jaloissa:D Meidän hotelli on viidennessä kerroksessa ja hissi niin pelottava, ettei sitä uskalla käyttää. Kirjaimellisesti roikuin Eetun housuissa, että pääsin tänne huoneeseen asti rappuset ylös:D Onneksi vaihdoin aamupalan jälkeen ballerinat vagabondin toosi hyviin nilkkureihin. Ballerinoilla en olis millään pysynyt Eetun perässä koko päivää;) Huomenna taidetaankin käyttää enemmän noita julkisia…:)

Täällä Roomassa on aivan mieletön ilma. Aurinko on paistanut koko päivän ja loppu viikoksi on luvattu todella lämmintä. Kävi melkoinen tuuri sillä ensi viikoksi onkin jo kai luvattu sadetta.

Meillä on Canonilta lainassa G12 kamera ja sillä on ollut ihan super kiva ja helppo ottaa kuvia pitkin päivää. Sen kääntyvä näyttö on ihan loistava tällaiselle höpöhöpö pariskunnallekkin;D
Tässä vähän tämän päivän kuvasaldoa!:)

Päivällä käytiin söpössä pienessä ravintolassa syömässä pienet pizzapalat. Oli ihan super herkkua:)

Pienen lounashetken jälkeen käveltiin taas ja paljon:)

Vastaan tuli LV…
Vaikka mun kuinka piti olla shoppailematta tällä reissulla, niin en siinä sitten kuitenkaan onnistunut…:D Heikko minä.. No mutta mukaan lähti jotain todella käytännöllistä ja ajatonta.. Lisäilen myöhemmin kuvia ostoksesta;) Lv:n liikkeessä oli muuten aivan tajuttoman ystävällistä henkilökuntaa ja kaiken kukkuraksi yksi suomalainen myyjäkin!!:) Aivan ihastuttava tapaus, oli todella ilo höpötellä hänen kanssaan hetki:)
Kaupunkikierroksen päätteeksi istuimme rauhassa syömään mukavaan ravintolaan, joka oli vähän syrjemmällä. Oli ihana istua auringon paistaessa ja hiljalleen laskiessa terassilla rauhassa ja nautiskella lasi punaviiniä. Ruuaksi tilasimme molemmille salaatit. Tykkäsin tooosi paljon ja ah miten hyvää oliiviöljyä!!:) Voi kun voisi tuoda täältä pulloittain oliiviöljyä kotiin;)
Ravintolan ainut miinus oli erittäin tympeä miestarjoilia.. No mutta hänellä taisi olla vaan huono päivä;) Onneksi ruoka kuitenkin oli hyvää:)

Nyt pienet tirsat ja sitten taitaakin taas jo olla nälkä:D Eli illalla johonkin pizzalle istuskelemaan ja nauttimaan Rooman kulttuurista <3
Ihanaa tiistai-iltaa kaikille ja kiitos vielä niin suloisista kommenteistanne <3

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Tiia
    28.2.2012 at 19:49

    Ihania lomakuvia :) Ja odotan innolla mitä tuolta LV:n kassista paljastuu :P

  • Reply
    Anissa
    28.2.2012 at 20:00

    Ihania kuvia!!<3:)

  • Reply
    Anonymous
    28.2.2012 at 20:07

    Wuhuuu….. luin tän tässä Ollille ääneen ja samalla ihastellaan teen kuvia ja voi että LV…. mitä siellä on???? -mami ja olli-

  • Reply
    Tuulia
    28.2.2012 at 20:23

    Voi että miten ihania kuvia! Olisi kyllä kiva ehtiä nähdä paremmin viikonloppuna, olisi niin kiva nähdä teidän reissukuvia! :) Ja kiinnostaisi myös tuon ruskean ihanan paperikassin sisältö… ;)

  • Reply
    chloe
    28.2.2012 at 20:51

    Ihania kuvia! Tiedustelitko suomalaiselta myyjältä, että miten hän sinne oli töihin päätynyt?

  • Reply
    Elisabete
    28.2.2012 at 21:03

    Aivan ihanaa lukea näitä postauksia rankan työpäivän jälkeen, ja teidän kuvat <3 LisäLisää, toki tää vaan pahentaa matkakuumetta :D Ja niin kauniina olet sielä edustamassa Suomalaisia, ja noi punaiset housut sopii todella hyvin sulle, tekis mieli nipistää pepusta ;D Haleja <3

  • Reply
    ibe
    28.2.2012 at 21:05

    Voi miten upeita kuvia!!:)

  • Reply
    Senja
    28.2.2012 at 21:35

    oiii ihanaa, ihan tulee omat rooman muistot mieleen. samoista paikoista otettu kuvia ;D
    kiva että teillä oli onnistunut pizzalounas, ite nimittäin söin siellä ainoastaan kerran pizzaa ja se oli ihan järkkypahaa :D “kasvispizza”, jossa oli kolme puoliksi jäistä paprikanpuolikasta, punainen, keltainen ja vihreä plus kilo juustoa :D noi teidän näyttää vähän paremmilta :D

    ihanaa lomaa nauttikaa!!:)))

  • Reply
    Kata
    28.2.2012 at 22:38

    Tosi kivoja kuvia. Oi, tuli kauhea ikävä Roomaan! Suosittelen muuten, että käytte joku ilta aperitiivolla. Esimerkiksi Fluid niminen paikka Piazza Navonan lähellä on käymisen arvoinen. :)

  • Reply
    Petra Pauliina
    28.2.2012 at 22:41

    Voi eiiii ihania kuvia, tulee niin kauhea ikävä Roomaan!

    Muistittehan muuten heittää kolikon tuonne suihkulähteeseen? Sillä “varmistaa”, että pääsee Roomaan joskus takaisin ;)

  • Reply
    Gloria
    28.2.2012 at 23:14

    Näyttää ihanalta, mahtavaa lomaa!

  • Reply
    Mipsukka
    29.2.2012 at 07:05

    Onpa ihania kuvia! Rooma on kyllä niin kaunis ja ihana kaupunki. Todella ihanalta vaikuttaa myös lomanne! Nauttikaa ja pitäkää hauskaa. Ihanaa kun me lukijatkin saamme pienen kurkistuksen näiden postausten kautta. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *