27.2.2012

Denim & Supply

*Denim & Supply by Ralph Lauren on Nellyn uusi tulokas ja täytyy sanoa, että aika kivoja juttuja sieltä löytyikin!:)
Ensimmäisenä silmään pisti ihanat perus shortsit. Materiaali on 100% puuvillaa. Nämä ovat ihanan ajattomat ja menevät kesällä monessa asussa. Hassua, mutta nuo mallin jalassa olevat kengät ovat mielestäni ihan huippu mageet!:) Ne eivät kyllä yhtään ole omaa tyyliäni, mutta jotenkin sopivat todella hyvin näiden shortsien kanssa ja toki noilla säärillä kaikki taitaa näyttää hyvältä;)
Tämä tunika on kerrassaan niin ihana!! Materiaali on 100% pellavaa ja veikkaan, että tämä on ihan taivaallisen tuntuinen päällä. Kivana yksityiskohtana on selässä pieni taitoskohta. Tätä voisi käyttää mekkona tai sitten rennosti tunikana vaikka vähän rikkinäisten farkkujan kanssa. Ainoa paidan miinus on, että siihen sopii ainoastaan käsinpesu. Itse olen melko laiska noudattamaan vaatteiden käsipesuohjeita..

Viimeisenä ja kaikkein suloisimpana ihana hempeä huivi joko vaaleanpunaisessa tai vaaleansinisessä värissä. Pieni röyhelömäisyys tekee huivista ihanan tyttömäisen. Tämän voisin mielelläni kotiuttaa vaikka molemmissa väreissä;) Huivi on myöskin 100% puuvillaa.
Mitäs tykkäätte? Onko joku jo ehtinyt tilailla kyseisiä ihanuuksia, jos niin oletteko tykänneet?:)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  27.2.2012 at 07:43

  Täällä olisi ihana canvastaulu omalla kuvalla arvonta käy katsomassa!
  http://differentstudio.blogspot.com/2012/02/sistustaulu-arvonta-canvastaulu-30x30cm.html

  Ja täällä todella ihana blogi!
  http://annika-diamonddiary.blogspot.com

 • Reply
  Sofié
  27.2.2012 at 09:49

  Tuo pellavatunika on juuri kuin minulle tehty! Olen meinannut ostaa Linumin pellavakangasta ja teettää itselleni pellavatunikan kesäksi..Tuo Ralphin tunika olisi kyllä yksi varteenotettava vaihtoehto :)

 • Reply
  Anonymous
  27.2.2012 at 10:36

  Ohhhhh mun sydän otti pari ylimääräistä lyöntiä noiden korallinväristen shortsien kohdalla, ihana väri, hyvän malliset. Ja noi kengät on todellakin ihanat! Hintaa on vain vähän liikaa… Haaveilu on myöskin ihan kivaa :) Hih

  Kukka :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *