26.2.2012

Dyson DC29 Origin

Huomenta ja leppoisaa sunnuntaita!:) Täällä aloitellaan siivoamaan, jotta lomalta on kiva tulla siistiin kotiin. Kirjoitin aikaisemmin Imuria metsästämässä! postauksessa,  että meidän imuri meni rikki ja uusi on hankinnassa. Olen kokonaan unohtanut kirjoittaa mihin sitten lopulta päädyimme. 
Itse asiassa haimme ensin Anttilasta edullisen Voltan joka oli pölypussiton.  Kun sitten avasimme sen kotona paketista ja laitoimme päälle niin voi hyvänen aika, eihän siitä ollut yhtään mihinkään?!:D Ihan kuin olisi lasten lelun kanssa imuroinut… Palautimme sen samantien ja jatkoimme etsintää. Sokoksella oli juuri tuolloin tarjouksessa Dyson yksi malli ja kävimme katsomassa sitä. Nyt viisastuneina kokeilimme imuireita jo kaupassa ;) 
Kotiin lähti siis Dyson DC29 origin. Olemme olleet siihen todella tyytyväisiä ja vaikka se ei ihan ollutkaan meidän budjettiin sopiva, oli se ehdottomasti hintansa väärtti.  Netistä mallia löytyy mm. Markantalon valikoimista hintaan 259€.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tuulia
  26.2.2012 at 11:40

  Dysonit ovat kyllä tosi hyviä! Olen käyttänyt sellaista edellisessä työpaikassani ja äitini luona ja tykännyt tosi paljon. Jos tuo meidän nykyinen ihan perushyvä imurimme sanoo sopimuksensa irti, meillekin hankitaan kyllä tuollainen. :)

 • Reply
  Selena
  26.2.2012 at 19:49

  Toi Dyson taitaa olla se sama mikä meillä oli J:n kanssa. :) Ihan huippu vaikka pitääkin kovaa ääntä.

 • Reply
  Anonymous
  26.2.2012 at 20:57

  Itselläni on Dyson 3 vuotta käytössä ja aivan kuin uusi. Tykkään siitä, ettei imuroinnin jälkeen ole sitä pölypussillisten imureitten tuomaa tunkkaista hajua. Teitte kyllä hyvän valinnan :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *