25.2.2012

Just a few days left….

Ihanaa, enää pari päivää ja me ollaan Roomassa!!!:) Kävin eilen hakemassa Stockalta Berlitzin matkaoppaan. Mondon matkaoppaat ovat mielestäni ihan parhaita ja niissä riittää paljon lukemista, mutta tällä kertaa olin pihi ja päädyin tähän edullisempaan Berlitzin oppaaseen. Nämäkin ovat mielestäni ihan loistavia reissussa!:)
*Booky.fi sivuilta löytyy Berlitz hintaan 9,50€

     kuvat weheartit

Meille jää Roomassa ainoastaan neljä kokonaista päivää aikaa kierrellä, mutta eiköhän siinä ajassa ehdi kaikki tärkeimmät kohteet nähdä:) Tänään pitäisi alkaa taa pakkailemaan. Jätän pakkaamisen usein aina todella viime tippaan. Mukaan otan ainoastaan käsimatkatavaralaukun, joten ainoastaan tarpeellisin lähtee mukaan. Minusta on ihana matkustaa, kun ei ole liikaa kannettavaa mukana. Kentältä pääsee myös paljon jouhevammin eteenpäin kun mukana on ainoastaan käsimatkatavarat.
Nyt alkaakin jo hiukan jännittää ja tuntuu, että vikat päivät menee niin hitaasti maanantaita odotellessa;)

Koitan huomenna ehtiä ajastaa muutaman postauksen ensi viikoksi. Jos teille tulee mieleen joitakin toivepostauksia niin ehdotuksia otan jälleen ilolla vastaan:) Siru toivoi kommenttiboxin puolella postausta siitä millaisen valmistujaismekon minä valitsisin itselleni. Omista yo-juhlistani on jo melkoisesti aikaa, mutta koitan ehdottomasti tehdä vaikka nettikauppojen tarjonnasta postausta johon kokoan omia lemppareitani. :) Jos saan äitini etsimään omia yo-kuviani voisin niitäkin tänne lisäillä.. Tosin mekko joka minulla silloin oli, ei päätyisi päälle nyt..Niin se mieli ja maku muuttuu:)

I bought a travelguide from Stockman yesterday. On Monday we are traveling to Rome!:) I’m so excited.
Tomorrow I’m going to schedule some posts for next week. I’m happy to take any suggestion you have according those posts:)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Petra Pauliina
  25.2.2012 at 11:11

  Toivottavasti sattuu hyvät säät niin on kivempi kierrellä kaupunkia! Rooma on niiiin superihana :) Suosittelen etenkin myöhäistä iltakävelyä, että näkee upeat iltavalaistukset ja sitten aikaista aamurundia mm. Piazza Navonalle, Campo dei Fiorille jne. Mun mielestä oli ainakin ihana nähdä, kuinka kaupunki herää uuteen päivään.

  Mutta nauttikaa matkasta, syökää gelatoa ja ottakaa paljon kuvia! Viime Rooman matkasta tulee jo 2 vuotta, joten innolla odotan virtuaalimatkaa kaupunkiin sun kuvien kautta! :D

  • Reply
   Mona
   25.2.2012 at 12:53

   Voi kiitos ihana!:) Kuvia otetaan ehdottomasti taas paljon!:)

 • Reply
  Anonymous
  25.2.2012 at 12:41

  Tervemenoa vaan, siellä on nyt lunta :D

  • Reply
   Mona
   25.2.2012 at 12:54

   Ei siellä kyllä sentään lunta taida olla;) Vaikka eihän sillä väliä olisi, koska ei me aurinkolomalle ollakkaan lähdössä;D

 • Reply
  Marjukka
  25.2.2012 at 12:54

  Nauttikaahan matkasta! Ja mitä ihanuuksia mahdatkaan löytää… Roomassa ei olekaan tullut käytyä, ehkä jonain päivänä!

  • Reply
   Mona
   26.2.2012 at 10:09

   Kiitos paljon!!:) Voi varmaan löytäisin vaikka mitä jos vaan tuo opiskelibudjetti antaisi periksi:D Taitaa siis käydä tällä kertaa niin, että joudun vain ihastelemaan kauppojen tarjontaa… koitan kyllä ottaa kuvia paljon ja vaikka haaveilla hiukan niiden kautta mitä kaikkea sitä tulisikaan shoppailtua;)

 • Reply
  Cherry
  25.2.2012 at 18:11

  Ihanaa matkaa! Mä lähden ens viikolla Milanoon ;) Rooma sitten seuraavaks ehkä joskus. Ja kuvia kuvia ;)

  • Reply
   Mona
   26.2.2012 at 10:10

   Oi oi!!!:D Ihanaa!! Aika sattuma:D Mä oon käyny Milanassa jokunen vuosi sitten ja se on kyllä ihana paikka:) Nautihan lomasta:) Kannattaa käydä Duomon katolla;)

 • Reply
  Anonymous
  25.2.2012 at 18:56

  Oijoiii :) Rooma tuo romantiikan kehto, ihanaa lomaa teille! Roomassa alkaa olla kevät parhaimmillaan. Nauttikaa kauniista kaupungista ja hyvästä ruuasta.

  Kukka :)

  • Reply
   Mona
   26.2.2012 at 10:14

   Kiitos ihana Kukka <3 :) Varmasti nautitaan, kyllä on ihana päästä hiukan lomailemaan.
   Ja kuulostaa hyvältä tuo romantiikan kehto;)

 • Reply
  Pulu
  25.2.2012 at 23:11

  Kielioppia taas..;)

  A travelguide

  On monday

  For next week (ilman the-etuliitettä)

  Toivoisin postausta elämäsi eläimistä. Onko sulla koskaan ollut lemmikkejä? Tai harrastusta eläinten parissa?

  • Reply
   Mona
   26.2.2012 at 10:18

   Kiitos taas Pulu!!:) Olet kovin sydämellinen<3 Eikös tuo maanantai kuitenkin tule isolla enkussa?
   Mulla on aikaisemmin ollut ihana ja rakas koira, muttei enää. Eläimet ovat aina olleet iso osa elämääni jo sikseenkin, että isovanhempani ovat kasvattajia. Valitettavasti omasta koirastani en kykene kirjoittamaan. Se on niin äärimmäisen raskas asia josta en halua täällä blogin puolella kirjoitta..:( Toivottavasti ymmärrät <3

 • Reply
  Anonymous
  28.2.2012 at 11:41

  Itseasiassa kyllä siellä italiassa vaan lunta oli vielä viikko sitten, nimenomaan Roomassa..

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *