10.2.2012

my makeup

Olen tainnut aikaisemminkin kirjoitella omista meikkaustottumuksistani, mutta ajattelin jälleen keräillä tähän tuotteita, jotka ovat oikeastaan joka päivä käytössäni. Eli tässä siis arkimeikkini. 
Alkuun levitän tietysti silmänympärysvoiteen sekä kosteusvoiteen. Tällä hetkellä käytössä on Mádaran ihanat luomu tuotteet.  Molemmat olen saanut blogin kautta. Olenkin muutamaan otteeseen hehkuttanut jo Mádaraa omissa postauksissaan ja edelleen liputan merkin tuotteiden puolesta. Teen näistä voiteista vielä tarkempaa postausta jahka saan ne käytettyä loppuun. 
Tummia silmänalusia peitän bareminerals peitepuuterilla ja sivellin on samalta merkiltä. Nuo baremineralsin siveltimet tulivat aikanaan aloituspaketin mukana.
Kasvot tasoitan *Lily Lolon mineraalimeikkipuuterilla ja sutina käytän *Kabukia Brushia. Se peittää hyvin epätasaisuudet ja tekee ihosta mattamaisen. Tykkään myös baremineralsin vastaavista. Värejä on tullut vaihdeltua muutamaan otteeseen, mutta en oikein ole vielä löytänyt sitä täydellistä sävyä..

Kun kasvot ovat tasaisen väriset teen varjostuksia ja korostan poskiluuta tummemmalla baremineralsin sävyllä. Minulla on myös ollut ihan normaalia aurinkopuuteria merkiltä, mutta näin talvella tavallinen tummempi meikkipuuteri sävy on ajanut asiaa aurinkopuuterin sijasta. 

Meikin kiinnitän lopuksi *Lily Lolon viimeistelypuuterilla, joka on ihan väritöntä. Näyttää oikeastaan ihan valkoiselta. Se viimeistelee mattamaisen lopputuloksen.

Luomiin levitän ohuelti Make Up Storen luomiväriä.

Jos haluan hiukan syvyyttä silmiin lisään tummaa väriä luomille varjostaen. Tällä hetkellä usein käytössäni on ollut *Yves Rocherilta saamani luomiväri. Meikkikaappini on täynnä erilaisia luomivärejä, mutta käytän usein yhtä tiettyä aina pidemmän aikaa ennen kuin vaihdan toiseen..

Lopuksi vielä rajaukset ja ripsivärit ja arkimeikki on valmis!:) *Lancome on ehdoton lempparini ripsareista, mutta nyt kun joudun tarpomaan säässä kuin säässä ulkona käytän *Kanebon sensai 38° joka pysyy loistavasti valumatta poskille! Rajaukset olen tehnyt ties kuinka monta vuotta *Rimmelin edullisella eyeliner kynällä. Kulmille en välttämättä tee muuta kuin harjaan ne ojennukseen. Siihen hyvä vinkki on pestä käytetty ripsivärisuti ja käyttää sitä kulmakarvaharjana!:)

Vaikka sitä luulee käyttävänsä suhteellisen vähän arkisin kosmetiikkaa, niin kyllähän noita purnukoita aika paljon kertyy..:)

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä… 
Tästä tulikin nyt kunnon tuotepostaus, mutta ainakin itse tykkään lueskella muiden luottistuotteista, kun niistä usein saa kivoja vinkkejä.:)

Oliko joukossa joitain teidän lemppareita?:) 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Tiia
  10.2.2012 at 08:11

  Itseasiassa mikään muu tuote ei ollut tuttu kuin tuo Yves Rocherin luomiväri sekä sivellin :)

  • Reply
   Mona
   10.2.2012 at 19:51

   Ne on kyllä olleet hyvät:)

 • Reply
  Takkunen
  10.2.2012 at 09:03

  Meillä on melkein samat meikit käytössä, itsekin käytän Rimmelin kajaalia (erittäin hyvä hinta-laatusuhde).

  Bare Minerals -meikit ovat sopivia myös epäpuhtaalle iholle. Saa peitettyä kaikki virheet, muttei kumminkaan näytä siltä, että olisi paksu meikkikerros. Tilaan kaikki meikit Feeluniquesta. Tein joskus sen virheen, että tilasin Get Started kitin KICKSistä, maksoi 99e :o

  • Reply
   Mona
   10.2.2012 at 19:52

   Mä olen myös tuolta feeluniquelta ja muista nettikaupoista tilannu!:) Ohhoh, aikamoinen hintaero..://

 • Reply
  Cherry
  10.2.2012 at 09:07

  Huomasin, et Sokoksellakin myydään Bare Mineralseja..tai ainakaan en oo niihin siellä aikaisemmin törmännyt. Mutta hintahan on tosiaan kaksinkertainen. Ajattelin vaan sitä, kun en itsekään ole siitä sävystä varma ja olisi kiva, jos joku katsois sen puolesta. Mut toisaalta kiinnostaa kyllä kokeilla seuraavaksi Jane Iredalea, kun mut meikattiin sillä hääpäivänä ja tuntui olevan kovin peittävää :)

  Muffinia täälläkin suditaan melkein joka päivä, kun se on niin helppo väri! Paljonhan tuossa olikin samaa. Kanebon ripsaria voisin kokeilla joskus, kun sitä niin moni kehuu :)

  • Reply
   Mona
   10.2.2012 at 19:55

   Äidilläni oli joskus tot iredalea muttei silloin oikein siitä tykännyt. Voi tosin olla että heidän tuotteet on uusiutunu kun siitä on jo aika kauan aikaa kun kokeili niitä..
   Ehdottomasti kannattaa koklata tuota kaneboa!:) Rakastan sitä kun ei tarvitse pelätä että ripsarit leviää:) Vedenkestävistä en taas tykkää kun niitä ei tahdo saada pois pestyä kunnolla..

 • Reply
  Miss M
  10.2.2012 at 17:22

  Mulla on aika samantyyppinen arkimeikki, paitsi rajauksia käytän aniharvoin. Mulla on näistä tuotteista ainoastaan Lily Loloa, bareMineralsia täytyykin testata seuraavaksi!

  • Reply
   Mona
   10.2.2012 at 19:56

   Kannattaa testata!:) Ite oon tykänny tosin molemmista, mutta vaihtelu virkistää:)) Lily Loloissa on isommat purkit joten se niissä on musta parempi, mut meikkinä molemmat hyviä:)

 • Reply
  Hanilo
  10.2.2012 at 20:46

  Hei tosi kiva postaus! Mun mielestä on mukava tietää mitä meikkejä muut käyttävät ja saada vinkkejä omaankin meikkaamiseen. :) Aika samanlainen arkimeikki mullakin on: meikkipohja, aurinkopuuteri, vaalea luomiväri, eyeliner ja ripsiväri. Lisäksi käytän kulmaluulla ihon sävyn heleyttäjää. Haittaako, jos teen samantyyppisen postauksen tässä joskus? :)

  • Reply
   Mona
   10.2.2012 at 20:59

   No voi ei tietenkään haittaa!!!!:) Kiva vaan lukea muiden meikkaus juttuja!!:) Hih, olet ihana <3
   Mulla myös muuten silloin tällöin heleyttäjää Lumenelta poskipäillä:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *