16.1.2012

Ultra Sonic

Juu… Taas näitä kamerahaaveita.. :D Kohta tämä kameroista haaveilu yltää jo laukku/kenkä tasolle… Mikä muhun on mennyt??!;)
Kirjoittelinkin aikaisemmin, että sain lainaan pariksi viikoksi Canonilta ihan mahtavan objektiivin (canon EF-S 10-22 f/3.5-4.5 USM)
Tämä objektiivi oli ihan loistava asukuvia ottaessa. Meillä on tosi pieni koti ja kameraa ei ole mahdollista siirtää kovin kauas jolloin mulla jo oleva 50mm 1.8 ei ole kovin kätevä. Tällä laajakuvaobjektilla sai otettua kuvan vaikka kuinka läheltä ja silti mahduin hyvin koko kuvaan;) Toki tuli hiukan sellaista pyöreyttä kuvaan, mutta musta se ei kyllä haitannut yhtään. Sanotaanko sitä nyt tynnyriefektiksi vai miksi??:) Olen niin amatööri näissä että ei kannata välittää näistä mun über selityksistä;) Nyt joku ammattilainen varmaan nauraa ihan kympillä mulle:D

Tällä objektilla sai muutenkin ihan mielettömiä kuvia maisemista ja esimerkiksi asunnosta sai ihan mielettömiä kuvia. Mua harmitti niin paljon kun tää ei ollu enää lainassa kun oltiin mun isän luona. Heidän todella korkeasta kodista olisi tällä putkella saanut oikein kunnon asuntonäyttä kuvia:)

Olen kovin tiiraillut tätä objektiivia nyt nettikaupoissa ja sen saisi vähän yli 600 eurolla. Tokihan se on hintava, mutta ei kuitenkaan ihan älytön kun miettii että monet putket maksaa tuhansia..

Kuvissa näkyvä runko 1100D oli putken kanssa samaan aikaan lainassa ja teen siitä myös postausta myöhemmin. Tarkoituksena verrata sitä tähän vanhaan malliin eli 1000D:hen!:)

Onkos jollakin tämä putki käytössä ja jos niin mitäs olette tykänneet?
Otan myöskin oikein innolla vastaan vinkkejä muista objektiiveista!:) 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  16.1.2012 at 10:02

  Hei Mona!
  Tämä ei liity mitenkään tähän kamerapostauksenn,mutta ajattelin,että jos on mahdollista, niin kirjoita hiukan isommalla fontilla :D Mulla ei oo silmälaseja ja on vielä hyvä näkökin,eli ei oo siitä kyse, mutta hiukan isompaa tekstiä on vaan kivempi lukea :) Vaikka Ainoa2-blogissakaan teksti ei ole paljoakaan suurempaa, niin sitä on heti näppärämpää lukea :)

 • Reply
  Mona
  16.1.2012 at 19:38

  Heippa!:) Kiitos paljon vinkistä!!:) En olekkaan tullut ajatelleeksi tuollaista:) Suurensin nyt hiukan, onko yhtään parempi?:)

 • Reply
  Anonymous
  17.1.2012 at 15:43

  Ihanaa, että tartuit heti viestiini :) Ja vitsi kun luin viestini, niin tajusin, että oon kauheessa kiireessä sen kirjoittanut, ja en oo ees tajunnu ihan ensin kiittää ihanasta blogista, joten KIITOS MONA IHANASTA BLOGISTA :) :) ja kiitos myös isommasta tekstistä ;) Se on vaan jotenkin “sutjakkaampaa” lukea reilumpaa tekstiä, sen vaan jotenkin lukee nopeemmin ja näpsäkämmin :) Kiitos ja kivaa jatkoa :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *