10.1.2012

Osoitteet ja kaukolaukaisin

Ihana Xenia kirjoitti bloginsa osoitteen muutoksesta ja neuvoi kommenttiboxin puolella miten sen sai muutettua. Innostuin itsekkin tuosta ja nyt tänne blogiin pääsee siis osoitteesta monasdailystyle.com!:) Minusta tuo on paljon kivempi kuin vanha pidempi osoite:) Tuon pystyy siis muokkaamaan bloggerissa kohdasta Asetukset ja sieltä julkaiseminen. Sieltä pystyy linkin kautta tarkistamaan onko haluamasi osoite käytettävissä ja mikäli on pystyt sen ostamaan samaa kautta. Hintaa oli kymmenisen euroa vuodelta.
Luulin, että kaikki blogissa säilyy ennallaan, mutta valitettavasti koko lempparit listani oli kadonnut tämän vaihdoksen myötä.:( Lisäilen blogit taas pikimiten takaisin sinne.

Meidän mukava postinjakaja toi tänään Hähnelin kaukolaukaisimen josta kirjoitin täällä. Sain sen muutaman tunnin vääntämisen jälkeen toimimaan, mutta hermo meinasi mennä:D Välillä laite tarkensi mutta ei napannut kuvaa ja välillä otti kuvan mutta ei tarkentanut, arggrr….:D Blondi mikä blondi…
Haaveilin myöskin taas uudesta rungosta ja surffailin rajalan ja simplyelectronicin väleillä;)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  E
  10.1.2012 at 22:58

  Tuohan oli hyvä vinkki :) Pitääkin seurailla, että blogisi linkki pysyy omissa suosikeissa oikein ja johtaa jatkossakin ihanaan blogiisi!

 • Reply
  Niina
  11.1.2012 at 00:56

  Ai se hoituu noin helposti, kappas vain. ;) Heh, meikäläinen on kyllä niin onneton kaikkeen tekniikkaan liittyvän kanssa että ei hyvää päivää. :D

 • Reply
  Hanilo
  11.1.2012 at 10:55

  Tuskin se sun lempparit lista on mihinkään kadonnut jos meet bloggerissa katsomaan sitä ulkoasu-kohtaa mistä voi muutella gadgeteja. Se vaan ei näy tuossa sivupalkissa, siinä on tuollainen virheilmoitus:

  “Pahoittelemme… Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite.”

 • Reply
  Mona
  12.1.2012 at 08:51

  E,
  Olet ihana <3 <3

  Niina,
  Hih niin minäkin:DDD En mä tällaista olis mitenkään ite keksiny:)

  Hanilo,
  Toi missä oli se teksi oli lukijat kohta, eli sekin meni:( En saanut sitä korjattua..:/
  Tuo lempparitlista piti tehdä kokonaan uusiksi. :/

 • Reply
  pihla
  20.2.2012 at 11:27

  Mulla on toi sama ongelma että tulee tuo Pahoittelemme… gadget on määritetty väärin jne mitä teit silloin eikö lukijoita saa koskaan enää takaisin?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *