4.1.2012

Miesten osastolla

Ajattelin kerätä kollaaseihin välillä poikkeuksellisesti myös miesten vaatteita *Nellyn miesten alemyynneistä.
Tykkään tilailla myös Eetulle vaatteita netistä. Aiemmin olen hänelle tilannut *Ellokselta sekä h&m:ltä. Nyt ensimmäistä kertaa tuli surffailtua Nellyn miesten puolella (yleensä nuo naisten vaatteet vie kaiken huomion;) ) ja siellähän oli vaikka mitä ihania neuleita sun muita!:)

Nellyn miesten valikoimasta löytyi myös kivoja farkkuja, mutta niiden suhteen Eetu on kyllä niin ronkeli että en tiedä oikein lainkaan millaiset olisivat hyvät.. Paitoja on paljon helpompi ostaa kun niistä Eetu tykkää lähes poikkeuksetta mitä olen valinnut:)

Kaikkein mieluisimpia vaatteita miehille ovat mielestäni Gantin vaatteet. Olenkin monesti antanut lahjaksi jonkun Gantin paidan Eetulle. Ne ovat todella laadukkaita ja kestävät tosi hyvin käyttöä.
Onkos teillä joitakin lemppari merkkejä miesten vaatteista?:)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  4.1.2012 at 23:17

  Noi farkut on kyl todella tylsän näköisiä, en kelpuuttaisi niistä itselleni mitään, kyllä niissä pitää olla vähän jotain erikoista. Noissa ei edes väreissä ole mitään sellaista mikä sytyttäisi yhtään.

 • Reply
  Hanilo
  5.1.2012 at 09:19

  Mun mielestä nuo vasemmanpuolimmaiset farkut on just hyvät! Mutta farkkuja on hankala ostaa toiselle, kun niitä pitäis kuitenkin sovittaa. Mä en uskalla ostaa poikakaverille mitään vaatteita, se on niin tarkka mitä päälleen pukee. :D

 • Reply
  Anonymous
  6.1.2012 at 17:32

  Hilfiger on miltei samaa luokkaa kuin Gant. Ilme tosin vähän kevyempi, joten vaatteet ehkä aavistuksen monikäyttöisempiä.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *