30.12.2011

Papiljotit yöksi

Sain ihan loisto vinkin rakkaalta ystävältäni jolla on aina upeat kiehkurat hiuksissaan. Sellaiset huolettomat ja ilmavat kiharat. Hiukset näyttävät siltä, että niissä on paljon volumia:) Hän kertoi, että on laiska laittamaan hiuksiaan ja heittää vaan papiljotit yöksi hiuksiin. No mutta eihän niin pysty nukkumaan?! Hän kertoi että kietoo hiukset löyhälle ponnarilla ihan päälaelle ja kieputtaa papiljotit vasta siinä vaiheessa. Silloinhan ne jäävät ylös ja nukkuminen on huomattavasti miellyttävämpää kuin normaalilla tavalla:)
papiljotit-yo%cc%88ksi
Kokeilin heti itsekkin tätä systeemiä ja voi se toimi aivan loistavasti!!:) Etummaiset hiukset kieputtelin suoraan tuohon eteen, ilman että ne olivat ponnarissa.
Aamulla kun avasin ponnarin ja rullat hiukset olivat tosi ilmavat ja loivassa kiharassa. Laitan päivän asu kuvaa myöhemmin päivällä tulemaan jossa näkyy hiuksetkin. Valitettavasti kamera ei taaskaan suostunut yhteistyöhön kiireaamuna ja tarkkennus on jäänyt kokonaan pois joten kuvat ovat tosi epäselviä.:/
Aion ottaa tästä ponnaripaplari systeemistä tavan joten otan erikseen tarkempia kuvia myöhemmin kun saan kuvaa otettua valoisaan aikaan!:)
Mutta tältä se siis näytti tekovaiheessa… ;)

Ihan mahtavaa perjantaita kaikille!!:)

Videolla tämä kokonaisuus näkyy tällä videolla.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anonymous
  30.12.2011 at 09:38

  hei, aivan mahtavan kuuloinen idea! miten sie nuo papiljotit kieputat päähän tai lähinnä että miten saat pysymään..? tungetko jonkin piikin sinne? Itsellä olngelmia juuri tuon päässä pysymisen kanssa, niin nätit kiharat kun saisikin aikaan jos vaan tekniikka ei mättäisi! :)

 • Reply
  Laapa
  30.12.2011 at 09:51

  OI, pitäisiköhän kokeilla? Kuulostaa helpolta!

 • Reply
  E
  30.12.2011 at 10:15

  Täällä yksi laiska hiustenlaittaja, joten aika hyvä idea tuo :) Toivottelen nyt jo sinulle ihanainen oikein ihanaa Uutta Vuotta 2012!! <3 <3

 • Reply
  Senja
  30.12.2011 at 10:44

  hei kuullostaa hyvältä. itekkään en pysty noi päässä nukkumaan vaikka tiedän, että kivat kiharat niillä saakin aikaaan! pitää kokeilla;)

 • Reply
  Marie
  30.12.2011 at 15:04

  Mukavan kuuloinen idea, mutta mullakaan ei millään meinaa pysyä päässä. D: Piikkejä laitan ihan järjettömän kasan ja silti aina vain putoavat tai valuvat latvoihin. :D odotan silti innolla lopputulosta, voisi itsekkin kokeilla jos pysyisivät noin. :D

 • Reply
  Business Woman
  30.12.2011 at 17:48

  Näitä tukkavinkkejä ei tosiaankaan tule koskaan liikaa;) Uudet, elämää helpottavat ideat otetaan aina kiitollisuudella vastaan<3!

 • Reply
  Mona
  30.12.2011 at 18:23

  Anonyymi,
  Laitoin papiljotteihin pinnit kiinni ja kyllä ne niillä ihan hyvin pysyi:) Joukossa oli myös muutama tarra paplari niin ne pysyi ilman mitään:) Ja ystäväni neuvoi että kannattaa laittaa vaikka huivi paplareiden päälle vielä niin saattavat pysyä paremmin:)

  Laapa,
  Joo ehdottomasti!:) Tosi helppoa ja ennen kaikkea super kätsää:)

  E,
  Voi kiitos kaunotar <3 Samoin sinulle ihanaa uutta vuotta:)

  Senja,
  Juu ehdottomasti kokeiluun!!:) Mulla oli aika isot paplarit, kantsii koittaa hiukan pienemmillä niin tulee enemmän kiharaa:) Aattelin itse käydä ostamassa uudet pienemmät paplarit tätä varten:)

  Marie,
  Hei voisit kokeilla peittää paplarit lopuks huivilla josko ne pysyis paremmin siellä alla:) Ystäväni neuvoi tämänkin;) Mä laitoin noihin sametti rulliin pinnit kiinni mutta tarrat pysyi ilman mitään kun laittaa tarpeeksi vähän hiuksia siihen..:)

  Business Woman,
  Oot niin oikeassa!!:) Mä olin ihan super innoissani kun ystäväni tän kertoi:) Jäin vaan ihmettelemään miksen aiemmin ole kysynyt hänen upeiden kutrien salaisuuttaan;) Ihanaa uutta vuotta yhdelle blogimaailman tyylikkäimmälle tyylitaiturille <3

 • Reply
  Anonymous
  5.3.2013 at 12:36

  Pysyy todella hyvin kuosissa yön yli vaikka pyörisikin kun vetää rullien päälle sukkahousujen housuosan,sukat voi vaikka kääräistä rusetiksi pään päälle tai leikata pois ja vetäistä solmuun. Pysyi jopa vanhojen kampaus tolla tavalla aikoinaan siistinä yön, vaikka olen kova pyörimään unissani

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *