21.12.2011

Pikaiset terkut

Heippa ihanat! Blogin puolella on pitänyt hiukan hiljaisuutta ja hiljaiselo tulee jatkumaan vielä joulun yli. Palailen kirjoittelemaan taas pyhien jälkeen. Toivottavasti vähän pirteämpänä. Energiat ovat parhaillaan aika vähissä ja ajatukset muualla. 
Pikaisesti tulin huikkaamaan yhdestä omaan spostiin tulleesta vinkistä.
Tilasin juuri pari päivää sitten meikkijuttuja feeluniquelta ja nyt sitten tietysti tuli tällainen tarjouskoodimainos spostiin;) Ajattelin jakaa vinkin tänne jos teillä on meikkihankintoja tulossa niin tänään vielä ehtii tilata Lookfantasticilta tarjouskoodeilla.:) Itse tilaan aina mineraalimeikit netin kautta. Tulee huomattavasti edullisemmaksi. Kokeiluun lähti myöskin uusi shampoo, mutta kirjoittelen siitä kun se on tullut ja päässyt kokeiluun:) Seuraavaksi maltan odottaa jotain tällaista koodia. Harmittaa kun juuri tilatessani mietein että pitäiskö odottaa vähän jos tulis spostiin joku tarjous, mut malttamaton mikä malttamaton:D

Kiitos muuten ihanat teidän piristävistä kommenteistanne, vaikken olekkaan nyt vastaillut niihin, ne saavat joka kerta hymyilemään  <3  Olette ihania, mahtavaa tietää että ruudun siellä puolen on niin kultaisia ja sydämellisiä ihmisiä <3

Ps. Muistakaa käydä äänestämässä Muotiviikoille Suomen huippubloggaaja;) Oma ääneni lähti upealla Mrs.V:lle joka pitää jatkuvasti yllä bloginsa korkeaa laatua ja tarjoaa meille lukijoille päivästä toiseen inspiroivia muotipostauksia <3

Palailen vielä joulutoivotuksin, mutta tarkemmin sitten joulun jälkeen <3 Kohta onkin jo joulu ja saa asettua hetkeksi aloilleen <3 Ihanaa joulun odotusta kaikille ja haleja!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Maria
  21.12.2011 at 21:54

  Moi!

  Tää nyt ei liity mitenkän tähän sun tekstiin, mutta onko sulla tietoo paljon kohutusta facebook aikajanasta ja siitä, että tuleeko yksityisviestit inboxista oikeasti kaikkien näkyville?

 • Reply
  Anonymous
  22.12.2011 at 06:38

  Voimia murumaakari <3 -mami-

 • Reply
  AnnikA
  22.12.2011 at 10:38

  Käyppä tutustumassa blogiimme.Tällä hetkellä käynnissä arvonta jossa palkintona on canvastaulu omalla kuvalla! (:

  http://differentstudio.blogspot.com/2011/12/sistustaulu-arvonta-canvastaulu-30x30cm.html

  – A & J

 • Reply
  S.C.
  24.12.2011 at 01:00

  Ihanaa Joulua sinne <3

 • Reply
  Mona
  27.12.2011 at 22:28

  Maria,
  Heippa! Mulla ei oo tietoa tuosta kyseistä jutusta..:/ Olen kyllä jotain kuullut mutten ole asiasta sen enempää ottanut selvää. Toivottavasti noin ei olisi.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *