16.12.2011

Joululahjatoiveita…;)

Heippa ihanat! Täällä on pientä blogihiljaisuutta parhaillaan väsymyksen ja kiireiden vuoksi. Ajatukset ovat hiukan muualla. 
Tänään sain kuitenkin hiukan muuta ajateltavaa arjen kiireen keskeltä, kun postissa tuli lainaan Canonilta objektiivi. Saan pitää lainakameraa joulun yli testissä ja voi miten se piristikään mieltä!!:) Taidan viikonloppuna vaan nautiskella kuvaamisesta ja rentoilla oikein kunnolla:)
Itselläni ei ole oikein mitään tarkempia joululahjatoiveita, mutta haaveissa on uudet kameratarvikkeet joten tein niistä pientä kollaasia:) Ihan jotain pientä siis vaan:D
Ihanaa viikonloppua kaikille! Koitan viikonloppuna taas ehtiä enemmän blogin puolelle ja vastailla teidän kommentteihin.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Maija
  16.12.2011 at 20:34

  Äläs nyt unohda että sulla on muitakin viikonloppusuunnitelmia. Tai siis rentoiluksi taidat meidätkin laskea! ;)
  Meillä tuo toinen puolisko tilasi myös “pienen” joululahjan, nimittäin jättimäisen teleobjektiivin… Kuulemma hyvä eläinten kuvaamiseen, hah! ;)

  Nähdään pian murunen! <3

 • Reply
  Mona
  16.12.2011 at 20:46

  Maija,
  Hih, voi todellakin rakkaitten seura lasketaan ihan parhaimmaksi rentoiluksi!! <3 :) Ja oi oi, tahdon kokeilla teidän uutta objektiiiva!!! Mennään kuvailemaan yhdessä joku päivä!!:) Haleja ihana, ja onneksi nähdään pian, kauhia ikävä:)

 • Reply
  Niina
  16.12.2011 at 22:01

  Oi oi, ite haaveilen uudesta objektiivista, mutta taitaapi minun toiveeni jäädä tuonne haaveilun tasolle. Sen verran kalliita vehkeitä ne kunnolliset, huoh. :/ Onneksi mies osti joululahjaksi jo ulkoisen salaman, niin käy kuvaaminen leikiten näin pimeässäkin. ;)

 • Reply
  E
  16.12.2011 at 23:06

  Paljon voimia sinne kiireisiin ja väsymykseen! Nyt popsimaan vain paljon D-vitamiinia vain ja ihanaa Joulun odotusta sinne kaunokaiselle <3

 • Reply
  Mona
  17.12.2011 at 09:42

  Niina,
  OI mä haluan ja ulkoisen salaman!!:)
  Joo hintaa noilla kyllä on..:/ Valokuvausharrastus on aika kallista haaveilua;) Mutta kyllä se vaan niin ihanaa on:)

  E,
  Kiitos murunen <3 Meillä on pieniä murheita perheessä, niin ne vievät voimia, mutta kyllä kaikesta selvitään <3 D-vitskuja saa kyllä muuten syödä ihan urakalla kun auringosta ei oo tietoakaan:)
  Haleja ihanalle<3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *