14.12.2011

HAASTE: Hyvä joulumieli

Kaunis Business Woman haastoi minut joulukampanjaan jolla on tarkoitus välittää tietoa hyväntekeväisyyskohteista.  Kopionpa samantien tämän hyvän ajatuksen ja haastan tämän eteenpäin kaikille tämän postauksen lukeville bloggaajille!:) Toivottavasti saadaan yhdessä muistutettua mahdollisimman monia siitä, että pienikin apu on tärkeä ja että pienellä teolla on mahdollisuus piristää jonkun joulua <3 

Jos haluat osallistua keräykseen, joka tavoittaa kotimaamme vähävaraiset  lapsiperheet, niin silloin osoitteena on ehdottomasti Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Hyvä Joulumieli-keräys, tietoa myös täältä: Yle.fi Hyvä joulumieli.

Hyvä Joulumieli -keräys käynnistyy perjantaina 18.11.2011 ja jatkuu jouluaattoon asti. Keräys järjestetään tänä vuonna 15. kerran. Keräyksellä halutaan muistuttaa, että Suomessa on tälläkin hetkellä tuhansia vähävaraisia ja apua tarvitsevia lapsiperheitä. Keräyksen järjestävät Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL). Keräys toteutetaan yhteistyössä Ylen Aamu-tv:n, YLE Radio Suomen sekä Keskon kanssa. MLL ja SPR valitsevat apua tarvitsevat perheet.

Keräyksen tavoitteena on hankkia 15 000 lahjakorttia, joilla vähävaraiset tai vaikeassa elämäntilanteessa olevat lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla. 70 euron arvoiset lahjakortit on tarkoitettu tuomaan hyvää joulumieltä. Lahjakortin voi saada lapsiperhe, jossa on vaikea taloudellinen tilanne johtuen esimerkiksi yksinhuoltajuudesta, pitkäaikaistyöttömyydestä, vanhempien pätkätöistä, sairaudesta, vammaisuudesta tai kriisitilanteesta.

Lahjoituksen voi tehdä Hyvä Joulumieli -keräyksen tilille: Nordea 159630–202020.
(Saaja: Hyvä Joulumieli -keräys) IBAN FI17 1596 3000 2020 20

Voit myös soittaa numeroon 0600-16555 (9,93 € + pvm) tai lahjoittaa rahaa tekstiviestillä. Lähetä viesti HJM15 numeroon 16499. Tekstiviestin hinta on 15 euroa.
Nuorkauppakamarien Joulupuu-keräys: 

Keräysajat vaihtelevat paikkakunnittain, keräyksen facebook-sivulta löydät tarkemmat keräyspaikat ja -ajat paikkakunnittain. Esimerkiksi Oulussa lahjoja on vielä mahdollista viedä Pukumiehen, Wetterin ja CitySportin keräyspisteisiin 15.12. saakka.

Joulupuu -keräykseen lahjoitetut lahjat jaetaan vähävaraisille lapsille Suomessa. Laita tuomasi lahjan päälle infotieto onko saaja tyttö vai poika, ikä ja paketin sisältö.

Pelastusarmeijan Joulupata-keräys:
Keräyksen verkkosivustolla http://www.joulupata.fi/ voi tehdä lahjoituksen esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Perinteisten patojen sijainnit löydät tästä linkistä. Patoihin voi viedä rahaa ja myös lapsiperheille sopivia tavaroita.

Pelastakaa lapset Joulukeräys:Pelastakaa lasten Joulukeräykseen voi lahjoittaa verkossa tai puhelimella. Keräyksen video Mtv3 Katsomossa.
Lahjoitusvarat käytetään Pelastakaa Lasten tukiperhe-, tukihenkilö- ja lomakotitoimintaan, kotimaan lasten ja lapsiperheiden hyväksi.

Jos haluat lahjoittaa johonkin muuhun kohteeseen, Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa ry:n verkkosivuilta löydät varsin kattavan linkkilistan eettisistä joululahjoista!

Voit auttaa myös täällä:
Joulun pyhinä sattuu usein onnettomuuksia, joiden hoidossa tarvitaan luovutettua verta.

Muistakaahan myös Unicefin Verkkokauppa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *