13.12.2011

Saleilua ja syömisiä

Viime viikko meni lenkkeilyn suhteen melko laiskasti, mutta salilla tuli käytyä muutaman kerran. Ulkoilma ei juuri houkuttele lenkille, kun kokoajan sataa vettä ja on kylmä. Huomaan tosin itsessäni uupumista ja väsymistä joten ulkoilma olisi nyt kyllä enemmän kuin tarpeen. 
Viime viikko näytti liikunnan osalta tältä:
Maanantai: lepo
Tiistai : lepo
Keskiviikko: Sali
Torstai: Sali 
Perjantai: lepo
Lauantai: Sali
Sunnuntai: kävelylenkki + vatsat
Sain salille myös parasta seuraa;) Ei vaan meinannu treenamisesta tulla mitään kun sai naureskella vatsa kippurassa toisen höpötyksille:D Mitä sitä tekisi ilman ihania ystäviä <3 
Huomaa kuvassa haudan vakavat ilmeet:DD Voi olla et keväällä nähdään.. kisoissa.. :DD

Sitten hieman noita syöminkejä. Eilen tuli herkuteltua ainakin kahden viikon edestä pullaa ja suklaata;) Voisikin koittaa pitää pientä herkkulakkoa jouluun asti.
Tänään lounaaksi söin lohta, tomaattia ja uunijuureksia (porkkana, lanttu ja sipuli). Super hyvää ja helppoa;)

Nyt perunat, porkkanat ja lanttu on kiehumassa kattilassa ja kohta väsään niistä juuresmuusin ja Eetu loihtii paraikaa jauhelihapullia:) Luvassa siis parasta kotiruokaa <3

Kävin muuten tänään hakemassa *Nellyltä tilaamani takin!:) Toimitus kesti ihmeen kauan, mutta hyvää kannatti odottaa! Takki oli ihan super ihana. Laitan kuvaa myöhemmin tulemaan. Mekko jonka tilasin oli ihan liian pieni ja lähti siis  palautukseen.

Nellyllä on muuten taas joulukortti tarjouksia *Täällä . VIP kalenteriin pääset *Täältä jossa tarjouksena nyt saa Nelly trend tuotteista -20%. Tuolla Vip kalenterissa on tarjoukset myös miehille:)

Nyt survomaan muusia;)
Ihanaa tiistai-iltaa!!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Anonymous
    13.12.2011 at 18:51

    herrajumala mitkä lihakset sulla käsissä!
    *kade*

  • Reply
    Selena
    13.12.2011 at 19:52

    Hahahha huippu kuva! :D

  • Reply
    Mona
    13.12.2011 at 20:41

    Anonyymi,
    Hih:DD Ei ees oo;)

    Selana,
    Eikö!!:D Voit kuvitella, että C:n kanssa treenaamisesta ei meinannu tulla mitään ku sen jutuille saa aina nauraa vedet silmissä;)

  • Reply
    Tuvalu
    13.12.2011 at 21:27

    Moi! Hauskoja reenikuvia! Missä sun koira on, kun ei sitä enää vilahda ollenkaan blogissa? Oli useesti kotireenikaverina :) Ja muutenkin, upea ilmestys! Kuten emäntänsäkin ;)

  • Reply
    Mona
    14.12.2011 at 14:42

    Tuvalu,
    Meillä ei ole enää karvakorvapötkylää:( Asia on todella raskas joten ymmärrät varmasti etten siitä halua blogin puolella kirjoittaa;(

  • Reply
    Tuvalu
    18.12.2011 at 22:06

    voi, kurja kuulla. Ja ymmärrän hyvin, ettet halua puhua asiasta. Aavistelinkin, että jotain on tapahtunut kun häntä ei ole enää näkynyt… :/ Tarkoitus ei ollut udella, anteeksi!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *