5.12.2011

Härkävarrasta ja cappuccino

Tänään onkin ruoka ja juoma painotteinen päivä postauksien suhteen;) 
Olin ystävieni kanssa jokin aika sitten taas Tintåssa syömässä ja tällä kertaa muistin ottaa myös Härkävartaasta kuvia. Mistään en ole vielä tainnut saada yhtä hyvää annosta. Tähän ei myöskään voi kyllästyä! On muutkin tainnut keksiä tuon, koska pöytä pitää varata aina tosi hyvissä ajoin. 

Annoksen salaatti on vertaansa vailla. Granaattiomenat tekevät salaatista aivan ihanan raikkaan ja feta nyt on parasta missä vaan;)

Jälkkäriksi oli cappuccinot jotka siirryimme nautimaan viihtyisään Fontanaan.

Onko lukijoista moni jo testannut Tintån Härkävartaan?:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jonna
  6.12.2011 at 01:10

  Voih, pakko nyt avata suutaan, mutta jostain syysta kaikki sun postaukset avautuu nykysin todella hitaasti (hitaiten kaikista blogeista, mita luen) ja jumittaa aina tuon mainosbannerin kohdalle, etta valilla alkaa oikein arsyttamaan. Oot niin herttanen tytto, etta mielellani blogia lukisin, mutta toivoisin, etta mainokset vahenisi tai ainakin esiintyisi jossain muussa muodossa. Postauksissakin on nykyisin huomattavan paljon enemman mainoslinkkeja kuin ennen. Paatokset teet toki itse, mutta ajattelin omat tuntemukset mainosten suhteen nyt sanoa aaneen.

  P.S. Ruuat nayttaa herkullisille.

 • Reply
  Mona
  6.12.2011 at 08:58

  Jonna,
  Voi hyvä vaan että laitoit kommenttia!! Kiitos siis!!:) Itselläni ei ole tuollaista ongelmaa joten ei ole tullut mieleenkään että sivu aukeaisi hitaasti:(
  Olen kyllä monista blogien kommenttiboxeista lukenut että joillakin sivut lataa tosi hitaasti ja tämä olis korjattu sivulla näkyvien postauksien määrällä. Jotenka vähensin niitä nyt aikaisemmasta ja poistin myös sivupalkista muutaman bannerin. Tosin luulen että eniten latausaikaa vie isot kuvat..
  Toivottavasti tää nyt yhtään nopeutti tuota lataamista?! Mua nimittäin ja ärsyttää joskus kun ei saa joitan blogeja millään auki jollain koneilla.
  Ja mainoslinkkejä tosiaan on varmasti enemmän koska tarkoitus on mahdollisimman selvästi ilmaista että kyseessä on yhteistyö taho jottei kenellekkään jää epäselvää. Piilomainontaa kun en halua missään nimessä blogiin. Ja niinkuin varmaan kaikki muutkin bloggaajat niin en kirjoita mistään mistä itse en tykkäisi;) Kaikki mainospostauksetkin on vilpittömästi sellaisia mistä itse kovasti pidän. Mielestäni on kiva antaa lukijoille vinkkiä muunmuassa kollaasien muodossa. Sellaisia tykkään itsekkin lukea muiden blogeista ja usein saanut hyviä vinkkejä:) Tää mainostus on kyllä sellanen että se herättää paljon keskustelua ja varmasti mielipiteitä. Mulla on teossa yks tarkempi postaus vielä aiheesta joten toivottavasti saadaan hyvä keskustelu siihen:)
  Ihanaa itsenäisyyspäivää sinulle ja kiitos vielä huomautuksesta!!:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *