4.12.2011

Päivän treenit

Sain houkuteltua murun mun kanssa tänäänkin salille ja voi vitsit miten ihana on yhdessä treeenata!!:) Tosin Eetu voi olla asiasta hyvin erimieltä;) Musta on niin kiva, kun toinen vaan kertoo mitä pitää tehdä:D Ei tarvii itse miettiä mitään, kunhan vain pakertaa..;)
Eilen treenasin jalkoja ja tänään vuorossa oli yläkroppa. Huomaa muuten ettei oo käyny salilla aikoihin. Ihan oli naru olo, kun painotkin oli ihan mitäänsanomattomia:D Eilisen treenin tein tosi varovasti, mutta silti jalat on ihan jumissa tänään. No tästä ei voi kun lihaskunto taas parantua. Nyt siis metsästämään kadotettua habaa;)

Ja tässä tämänpäiväinen saliohjelma:

Kävely salille 15min per suunta ja takas.

5 minuuttia soutua
leuanvetoja 3*8
pystypunnerrus 3*8
vipunostot sivulle 3*12
a) kulmasuotu laitteessa ja b) vinopenkki laitteessa 3*20
a) Hauiskääntö käsipainoilla istuen ja b) ranskalainen punnerrus käsipainoilla 3*12
+ venyttelyt loppuun

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Anissa
  4.12.2011 at 17:45

  Kivoja kuvia! :)

 • Reply
  Anonymous
  4.12.2011 at 17:57

  Ihana postaus, mulle tuli ikävä päästä sun kanssa salille <3 … ja muisto siitä kun oltiin yhdessä täällä salossa balancessa ja rentoutuksen aikana maattiin siinä lattialla vierekkäin, ja multa tuli itku, kun olin vaan niin onnellinen mun rakkaasta tyttärestäni :) -mami-

 • Reply
  Karma
  4.12.2011 at 17:59

  Moi! Tykkään blogistasi jättepaljon ja seurailen aina päivityksiäsi joka päivä vaikka harvoin kommentoin. Haluaisin kuitenkin vinkata yhdestä jutusta, nimittäin olen arpomassa kullattua Guessin rannekorua jouluyllätyksenä. Jos kiinnostaa osallistua arvontaan tai vinkata siitä muille, se löytyy linkistä http://fruity-delicious.blogspot.com/2011/11/guess-what-osallistu-rannekorun.html Hyvää joulua! :)

 • Reply
  Sandra
  4.12.2011 at 19:06

  Oi kiva kun oot laittanu kuvia treenistä :) Näitä lisää! Ihana tuo kuva missä ootte Eetun kaa ja nauratte :)

 • Reply
  Mona
  4.12.2011 at 19:22

  Anissa,
  Hih, kiitos ihanainen <3

  mami,
  Sä oot niin herkkis!! <3 ;) (keneenköhän oon tullu:D??) Raksu <3
  Olis kyllä niin luksusta käydä yhdessä taas salilla. Mites mä saisin teidän muuttamaan Turkuun… ;) Olet rakkain <3

  Karma,
  Moikka! Samoin sulle mukavaa Joulun odotusta!:)

  Sandra,
  Hih:D Kiva jos nääkin postaukset on ihan toivottuja:) Moni on toivonut enemmän liikunta ja terveys juttuja joten pyrin parhaani mukaan niistäkin välillä hiukan postailemaan:)
  Normaalisti tosin salilla on hankala ottaa itse kuvia, mut nyt oli kätsä kun oltiin yhdessä:)

 • Reply
  Fedu
  4.12.2011 at 21:02

  i must say you are an inspiration!! i have been now reading your amazing blog and can only admire the way you have pushed yourself to have a healthy lifestyle and commit yourself to working out! now am motivated tomorrow gym it is! Happy blogging to you beautiful!!:) FEDU

 • Reply
  Nina
  4.12.2011 at 22:02

  Haluan kans personal trainerin :D ..Ja jollekkin paremmalle salille kun yliopiston, huoh! Mistähän löytyis taas kadonnut treeni-inspis… :) (kuulostaapa joulupukin listalta, haha) Eli lisää liikuntapostauksia kehiin vaan, jos mäkin innostuisin!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *