28.11.2011

OnePiece!

Sain tänään ihan super kivan sähköpostin yhteistyön merkeissä OnePieceltä joka on Norjasta lähtöisin oleva brändi !!:)

OnePiece on syntynyt 2007 Norjassa kolmen nuoren miehen ideasta täydellisestä kotiasusta ja on nykyisin monissa paikoissa näkyvien oloasujen alkuperäinen ja aito versio.
He halusivat oloasun jossa kukaan ei kuntoilisi vaan ottaisi pelkästään rennosti!:)
Aluksi miehet myivät oloasuja ystäville ja markkinoivat sitä kouluihin. 2009 OnePiece sai näkyvyyttä ja herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa kun muutamat bloggaajat kirjoittivat rakastavansa sitä ja toiset vihaavansa! Tämä massiivinen väittely loi OnePiecesta yhden vuoden 2010 trendin.

En malta että pääsen kokeilemaan *http://onepiece.com/ sivulta valitsemaani Teddy Fleecea!!:) Äitini mielipidettä kysyessä hänestä kaikki olivat ei niin kovin kivoja;) Täälläkin on siis saatu väittelyä oloasun hienoudesta.. Äidin kommentti oli että ai kauhea hän ei voi sietää noita! Eetu taas listasi jo joululahjalistaansa OnePiecen ja väitti menevänsä sen kanssa kouluunkin:D 
Itse pähkäilin pitkään näiden kolmen suloisuuden välillä, mutta loppujen lopuksi mukavuus vei voiton. Voin melkein jo tuntea tuon Teddy Fleecen (oikealla) pehmeyden:) Näistä kolmesta äitini olisi valinnut tuon valkoisen, se on kuulemma edes hiukan naisellinen;)
Mitä mieltä te olette näistä veikeistä puvuista?:)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Mipsukka
  28.11.2011 at 23:26

  Hienompia nuo on minun mielestäni kuin jumpinit. Päätyisin varmaan samaan valintaan kuin sinä. :)

 • Reply
  Laapa
  29.11.2011 at 02:00

  Itse haluaisin jonkun ihanan löhöasun oikein mielelläni, mutta tahtoisin päästä ensin kokeilemaan! :) p.s. Terkkuja Californiasta, piti päästä lukemaan blogiasi reissun päältäkin ;)

 • Reply
  Mona
  29.11.2011 at 08:01

  Mipsukka,
  Hih, meillä siis sama määränpää; super mukava olo!!:D Tuo näyttää niiiiin lämpimältä ja pehmoiselta, että se oli vaan pakko valita.

  Laapa,
  OI ihanaa!!!! Nauti olostasi kaunotar!! Pitääkin tulla vierailemaan pitkästä aikaa blogiisi kuulumisiasi <3 Mulla on jäänyt viimeaikoina muiden blogien luku ihan liian vähälle:( Pitäisi osata organisoida aikaa paremmin;)
  Haleja ihanalle <3

 • Reply
  Anonymous
  29.11.2011 at 12:46

  ja taas mainoksia… sun blogi on nykysin pelkkää mainostusta

 • Reply
  Dahlia
  29.11.2011 at 20:31

  Itse kuulun siihen ihmisluokkaan jonka mielestä haalarit kuuluvat lapsille tai joissain ammateissa työvaatteeksi, joten äitisi kanssa samoilla linjoilla täällä päässä ollaan :)

 • Reply
  KRIS
  29.11.2011 at 21:47

  Mä olisin niin tollasen kunnon rentoiluasun tarpeessa :) big brotherissakin tässä kaudella joka asukkaalla on tuollaiset! ei ehkä ennen joulua ole vara tuota kotiuttaa, mutta sen jälkeen kyllä!: )

 • Reply
  Mona
  29.11.2011 at 21:58

  Anonyymi,
  Kyllähän mä aina oon kirjotellu kaiken maailman tuotteista, mutta nykyään ehkäpä pyrin mahdollisimman selvästi ilmaisemaan jos kyseessä on yhteistyö. Ne taitaa olla osa aika montaa blogia..(?). Postausehdotuksia otan tosi mielelläni vastaan, mikäli sinulla on jotain tiettyä mitä mielelläsi lukisit!:) Koitan mahdollisuuksien ja ajan puitteissa aina toteutella toivepostauksia!:)

  Dahlia,
  Hih:DD Äiti oli niiiin samaa mieltä;)
  Mä kovin koitin hälle perustella et tuota pidetään vaan kotona:D Mut ei muuttanu mielipidettä..;)

  KRIS,
  Joo ainoo miinus noissa taitaa olla hinta:/ Mutta kävin kyllä kurkkaa että siellä oli tarjouksessakin muutama kiva malli, josko tolle miehelle sellaisen hankkis pukinkonttiin;)

 • Reply
  Anonymous
  2.12.2011 at 10:39

  Niin no, olen tottunut näkemään vauveleita ja taaperoita kokohaalareissa. Hihih, en voisi kuvitella edes kotona heiluvani tuollaisessa, kröhöm, onepiecessä
  (lue: potkupuvussa).

  Mutta makuasioista ei voi kiistellä, ja tärkeintähän on, että vaate tuntuu mukavalta päällä. :-)

  Hyvää joulunodotusta!
  terkuin,
  Sanna

 • Reply
  Anonymous
  2.12.2011 at 22:35

  hei:)mulla on itsellä one piece ja se on ihan älyttömän mukava, lämmin ja ihana päällä:)suosittelen siis!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *