21.11.2011

Dubai Wild Wadi

Sain vihdoin koottua lisää Dubai lomareissun kuvia. Vuorossa olisi kuvia ehkä matkamme hauskimmasta päivästä wild wadissa!;)  Tunsin itseni niin pikkulapseksi tuolla mahtavassa vesipuistossa:D Näitä kuvia tänne lataillessakkin hymyilytti ja nauratti melkein ääneen. Haluan ehdottomasti tuonne uudestaan!!:)
Sen pidemmittä puheitta, kuvat puhukoon puolestaan;) Meillähän oli Canonilta lainassa PowerShot D10 joka mahdollisti kuvaamisen tuolla veden seassa:) Iso iso kiitos siis Canonille!:)

Onko lukijoiden joukossa Wild Wadissa käyneitä?:) Mitäs te tykkäsitte?
Ja jos joku on suuntaamassa ekaa kertaa Dubaihin, suosittelen niin menemään yhdeksi päiväksi vesipetoilemaan!! Meillä kului tuolla koko päivä aamu kymmenestä ilta kuuteen ihan siivillä. Hintaa rannekkeella taisi olla noin 50e. Päivä oli jokaisen euron arvoinen!!:)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Minty
  21.11.2011 at 06:58

  Me käytiin kansssa tuolla viime huhtikuussa sekä toisessa isossa vesipuistossa, jonka nimeä en saa päähäni, ja oon kyllä kans ehdoton vesipuistofani! :D Musta ei oo mtn hauskempaa kuin kaivaa sisäinen lapsi esille ja hullutella kokonaisen päivän ajan. Ja varsinkin jos päivä on tosi kuuma, niin kivasti saa vilvoiteltua altaissa! Mun muistaakseni lippu tonne ois maksanu jonkun 30 euron verran, mut en oo nyt ihan varma, muistanko väärin..Hauskaa oli kuitenkin! :)

 • Reply
  Anonymous
  21.11.2011 at 09:47

  Kiitos tästä ja muistakin Dubai-vinkeistä! Toivottavasti sää suosii vesipuistoilua myös tammikuussa…

 • Reply
  Cherry
  21.11.2011 at 10:19

  Eikä :DD Näyttää ihan superhauskalta!!! Ja sun ilme tossa melkein vikassa kuvassa :DD Hahah! Taisit tykätä ;)) Ihanahan se tuolla on, kun on lämmintä ja kaunista niin jaksaa vedessä pulikoida varmasti monta tuntia. sit illalla huomaa miten poikki onkaan, vaikka päivä on mennyt ihan siivillä :) Voi vitsit, koko Dubai vaikuttaa kyllä käymisen arvoiselta paikalta!

 • Reply
  Petra Pauliina
  21.11.2011 at 10:44

  Aijai kun näyttää ihanalta!

  Oon itse “aikuisiällä” polskinut vaan Turun Jukuparkissa ja Puuhamaassa sukulaislasten kanssa mutta aivan älyttömän hauskaa sekin on ollut. Tämä paikka näyttää tosin astetta hauskemmalta – tuolla kun pääsis mäkeä laskemaan niin…! :D

  t.ikuinen lapsi :)

 • Reply
  Riina
  21.11.2011 at 15:17

  Ihanalta näyttää. :) En ole koskaan Dubaissa käynyt. Nyt olisi meidän kotikentältä ollut äkkilähtö aika kivaan hintaan sinne, mutta ei pääse nyt reissuun. Olisi houkutellut ja ehdinkin jo katselemaan vähän kuvia sieltä.. :)

 • Reply
  Mona
  21.11.2011 at 18:36

  Minty,
  Oi mä olisin halunnu ja sinne toiseen Aquaventureen, mutta ens kerralla sitten;)
  Toi Aquaventure taitaa olla hiukan edullisempi olisko se ollu sen 30e?.. Mä en nyt muist millään tarkkaa hintaa tonne wild widiin..:/
  Mut tosiaan kyllä tuo niiiiiin hauskaa oli:D

  Anonyymi,
  Voi tosi kiva jos näistä on hyötyä!:) Aivan varmasti tammikuussa on myös lämmin;) Ja silloin on hirmuset alennukset siellä:) Itse haluaisin myös tammi/helmikuussa lähteä joskus Dubaihin.:)

  Cherry,
  Hih:DD Todellakin oli hauskaa;)
  Ja juu illalla oli niin puhki että ihan kauheasti ei tarvinnut unta houkutella:DD

  Petra Pauliina,
  Hei tuolla Jukuparkissa en ookkaa käyny, pitääkin muistaa ens kesänä;)
  Ja juu kyllä tuolla niin oma sisäinen lapsi pääsi valloilleen:D Oli vaan niin älyttömän hauskaa:)

  Riina,
  Kannattaa joskus ehdottomasti suunnata Dubaihin:) AIvan ihana paikka <3 Voisin tältä istumalta lähteä uudelleen:))

 • Reply
  Gloria
  21.11.2011 at 22:55

  Käytiin wwwp:ssa joskus 5-6 vuotta sitten, hauska ja siisti paikka!
  Seuraavalla Dubain matkalla asumme Atlantis the Palmissa, mille Aquaventure kuuluu ja sinne on unlimited access – tietää ainakin mistä lapset löytää…Aquaventure on kuulema nyt kaunein ja suuriin, minulle wwwp oli jo ihan tarpeeksi iso.

 • Reply
  Anonymous
  22.11.2011 at 13:20

  Aquaventuressa ja wild waterissa just viime viikolla kävin, Aquaventure oli myös aivan sairaan hyvä! Ja wild waterin liukumäki,missä oli paikka neljälle ja se meni sellasesta rampista. Kiva lukee näitä ku iteki just kävin ekaa kertaa Dubaissa. Tuolla on kyllä ehottomasti parhaat vesipuistot!!

 • Reply
  Mipsukka
  22.11.2011 at 14:28

  Haluun, haluun, haluun tonne vesipuistoon!!! :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *