15.11.2011

Treenit Elixiassa

Kävin tänään tutustumassa Turun uuteen juuri avattuun Elixiaan. Tilat olivat ihan huippu hienot ja laitteet hohtivat uutuuttaan!:) Parhaillaan on menossa todella hyvä tarjous jolla treenaat loppu vuoden ilmaiseksi. Jäsenyyteen kuuluu myös kaksi puolen tunnin personal training tapaamista. Normaali vuoden jäsenyyden hinta on 75e/kk eli koko vuoden jäsenyyden hinnaksi tulisi näin 900 euroa. Ja tuohon päälle nyt kamppanjan mukaan saa siis marras- ja joulukuun ilmaiseksi. Tästä säästää siis 1,5kk maksut eli hiukan vajaa 115 euroa. Tuo 75 euroa lähtee jouksemaan siis vasta tammikuusta. Hintaan sisältyy rajaton kuntosalin käyttö sekä tietysti kaikki ohjatut tunnit. 
Uusi Elixia on aivan Turun keskustassa joten lähes siis meidän naapurissa. 
Itse olen lenkkeilijätyyppi joka nauttii raittiista ulkoilmasta, mutta näin kylmien talvisäiden tullessa mieli halajaisi kovasti taas salille puurtamaan;) Salin lisäksi salilla ohjattavat jooga tunnit houkuttelisivat kovasti tätä hektistä puurtajaa jonka on vaikea pysähtyä kiireen keskellä.:) 
Nuo kaksi personal trainer tapaamis kertaa olisi myöskin erittäin tervetulleita. Aika hyvä joululahja vinkki muuten;) Psst… Joulupukki, toivon oman personal trainerin jonka avulla pääsee hyvissä ajoin kesäkuntoon:) 
Erilaisia saleja on ihan hirmuisen paljon, mutta valintaan usein vaikuttaa eniten salin sijainti ja tietysti viihtyvyy. 
Mikä on teille se tärkein asia kuntosalia valitessa?:)
Onko lukijoideni joukossa Elixialaisia ja etenkin Turkulaisia??:) Olisi tosi kiva kuulla teidän mietteitä salista!:) 

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Hanna
  15.11.2011 at 18:54

  Eniten pidän Motivuksesta (Helsinki). Ei pakkojäsenyyttä ja paljon tunteja sekä monta salia missä käydä. Ja maksaa vain siitä mitä käyttää :)

 • Reply
  Anonymous
  15.11.2011 at 18:59

  Hei,minäkin liityin pari tuntia elixian jäseneksi :). En tosin turkuun,mutta toivottavasti on kannattava “ostos” :D

 • Reply
  Anonymous
  15.11.2011 at 19:51

  Heippa, itse olen turkulainen ja oikein tyytyväinen elixialainen :) Käyn pääasiasiaassa Jokivarren Elixiassa, kun itse asun tässä samassa talossa (ajattelin, etten voi vedota ainakaan matkan pituuteen, jos en jaksa käydä… :D) Salin puolella en itse asiassa ole käynyt vielä lainkaan, mutta jumpista erityisesti CSI on vienyt ihan mukanaan! Se on juuri myös kaltaiselleni juoksijatyypille tosi hyvää reeniä. Lenkillä käynti onkuin kyllä nyt vähentynyt, kun ei tuonne pimeyteen jaksaisi millään lähteä…Mutta uskoisin, että varmasti olet tyytyväinen, jos liityt, itse ainakin olen ollut :)!

 • Reply
  KRIS
  15.11.2011 at 20:09

  voi että kun olisi saleja joista valita, mutta minulla on valitettavasti lähin sali 10km päässä ja toista ei oo lähimaillakaan :–D

 • Reply
  Reetta
  15.11.2011 at 21:07

  Mä olen käynyt Elixialla monta vuotta. Tosin nyt viimeisen vuoden jäsenyys on ollut katkolla fyysisten vammojeni takia.

  Olen aina tykännyt ilmapiiristä ja ryhmäliikunnat on aivan huippuja. Nyt tosiaan puhun Jyväskylän versiosta mutta voisin kuvitella että muuallakin on hyvä meininki :)

 • Reply
  Greu
  15.11.2011 at 21:10

  Mä oon ollut Elixian jäsenenä jo monta vuotta. Olin siellä joskus lukioaikoina töissä ja sitten myöhemmin ihan jäsenenä vaan. Oon ollut aina tosi tyytyväinen! Enemmän tyytyväinen kylläkin jäsenenä kuin työntekijänä, mutta nyt menee jo off-topiciksi;) Toki jäsenyys on hintava, mutta ei sen hintavampi kuin muutkaan ketjut. Tilat on siistit ja tuntivalikoima ainakin Espoossa ihan omaa luokkaansa. Eli voin kyllä suositella lämpimästi. Vapaan saliliikkuvuuden ansiosta voi myös käydä kaikissa Suomen Elixioissa, itse oon ainakin hyödyntänyt sitä mm. kun kesäsin mökkeillään Piikkiössä, niin siitä äkkiä hurauttaa Turkuun salille:)

 • Reply
  Senja
  15.11.2011 at 22:10

  mun oli tarkotus mennä tonne tutustumaan kun ilmaisen tutustumiskäynnin sain! liityin kuitenkin yliopistoliikuntaan ja koska se on halvempi vaihtoehto jätin kokonaan tutustumiskäynnin väliin.. :p

 • Reply
  Anonymous
  16.11.2011 at 10:57

  Minä olen käynyt Länsikeskuksen Elixiassa sen aukeamisesta lähtien, ja tykkään kyllä ihan hurjasti. Suosikki on juoksutunti eli CardioRun + kahvakuulatunnit. Myös uutena syksyllä alkanut jooga on ollut ihanaa :)

 • Reply
  Soila
  16.11.2011 at 11:46

  Olen käynyt Elixia Jokivarressa vuodesta 2004 alkaen. Ehdottomasti paras saliketju Suomessa! Vuosien varrella on tullut testattua varmaankin kaikkia tuntityyppejä, mutta nykyään viihdyn enimmäkseen salin puolella, spinningissä, joogassa ja fitness fusionissa (kannattaa testata – ihana tunti!!).

  Nykyään asun osittain Helsingissä ja mulla on Premium-jäsenyys, joten saan käydä kaikissa Suomen Elixioissa. Toistaiseksi ei ole löytynyt Jokivarren vertaista ;)
  Mut ens kerralla ku tuun Turkuun niin pakko päästä tsekkaamaan toi Centrum!

  Ja Elixian hinnat ovat mielestäni vähintäänkin kohtuulliset, kun vertaa vaikka joihinkin helsinkiläissaleihin…

 • Reply
  mae
  16.11.2011 at 13:14

  Kävin tutustumassa uuteen centrumiin ja onhan se hienoksi laitettu – toimivamman oloinen kuin Motivus aikanaan, mutta minusta 66e on opiskelijale melko paljon kuukaudessa varsinkin kun tulee sitoutua kahdeksi vuodeksi (tai näin se on edullisin). Ja mitään lyhyempää aikaa koskevia tarjouksia ei kai oikein ole. Motivuksesta pidän juuri tästä syystä, koska siellä voi kausiliikkujana maksaa siitä, mitä haluaa käyttää ja heiltä saa myös paljon tarjouksia, jolloin kuukausihinnaksi voi tulla ainoastaan n. 25-50e riippuen siitä mitä valitsee.

  Elixiassa oli myös vähän tungetteleva tyyli ja jotenkin vaan epämukava fiilis.. Kauhean monimutkaista pelkästään hintojen saaminen kun niitä ei netissä ole.

 • Reply
  Anonymous
  16.11.2011 at 16:52

  Mä käyn mieluiten Turun motivuksessa just sen takia ettei oo mitään “pakkojäsenyyttä” ja jumpat on mun mielestä paljon rankempia kuin esim. elixiassa tai nautiluksessa. Erityisesti tykkään les mills tuneista joista combat on suosikkini!!:)

 • Reply
  Anonymous
  16.11.2011 at 17:02

  elixian hinnat kyllä on netissä ja ihan selkeästikkin, kunhan on tarkkana :)

 • Reply
  Johanna
  16.11.2011 at 19:38

  Elixian opiskelija-alennus on naurettava. 5e/kk?! C'mon! Ei edes 10 %!

  Noh, oon jäsen kuitenkin ollut elokuusta asti, ja hyvin todennäköisesti tulen lopettamaan jäsenyyteni heti kun se on mahdollista, ja kenties aikaisemmin vuokraamaan jäsenyyteni pois. En ehdi käydä tuon hinnan edestä, kun tuli muuta menoa kovasti ja sitä myötä toinen sali, jossa pitäisi käydä.

  Onneksi sain korttiini sen mahdollisuuden, että treenata voi millä tahansa Elixialla, sillä Centrum oli valtava pettymys. Salipuolella ei ole mahdollisuutta avustettuihin leuanvetoihin/dippeihin, ei kunnollista kulmapenkkiä, ei pieniä suoria tankoja, painolevyt missä sattuu (ja musta väri häiritsee, kun on tottunut värikoodaukseen), peilejä vaan yhdellä seinällä ja niiden edessä kyykkypaikat jne. Jotenkin sekava ja puuttellinen ja ÄH. Taidan jatkossakin pyrkiä raahautumaan Jokivarteen asti… Sikäli mikäli en tosiaan laita koko jäsenyyttä vuokralle ja vaihda osoitetta.

 • Reply
  Anonymous
  16.11.2011 at 21:01

  hahaha, hyvä tarjous?? maksan satsilla 32 e kuussa koko pk-seudusta! :D :D

 • Reply
  Mona
  16.11.2011 at 22:10

  Hanna,
  Mä olen myös käynyt joskus puolisen vuotta Motivuksella Turussa ja tykkäsin kyllä:) Ohjaajat oli aevan ihania:))

  Anonyymi,
  Voi miten kiva!!:) Itse vielä pähkäilen liittyäkkö. :)

  Anonyymi,
  Voi kiitos ihana kommentistasi!!:) On tosi kiva kuulla hiukan muiden mietteitä!
  Toi lois ihan täydellistä et olis samassa talossa!!!:D Todellakaan ei voi vedota matkaan;)
  Mäkin haluan meidän alakertaan salin;)

  KRIS,
  Voi ei, se on jo aika kaukana:( No mutta onneksi kotijumppaaminenkin on tosi kivaa!! Itse tykkään esim Bodyrockista tosi paljon:)

  Reetta,
  Oon kyllä tosi monelta kuullut pelkkiä kehuja. Juuri viihtyvyyden takia. Paikat on aina siistit ja ohjaajat mukavia:)

  Greu,
  Kiitos ihana!!:) Tosi kiva saada tällaisia kattavia mietteitä!!:) Itseäni miellytti myös tuo siisteys ja mukavan oloinen henkilökunta!:) Hinta on oikeastaan ainoa mikä opiskelijalle on pienenä hidasteena. Tosin jos koko summan jakaa päivä tasolle eihän se sitten enää paljon ole. Ja silloin se on pieni hinta hyvinvoinnista.:)

  Senja,
  No joo! Se olis TOSI paljon edullisempaa, mut mä en vaan saa itseäni raahattua sinne… Laiska mikä laiska;) Ja noi tilat jotenkin vaan houkuttelee.. Pientä arjen ylellisyyttä:) Vois kyllä koittaa tulla kokeilemaan sitä yliopistoakin..:)

  Anonyymi,
  OI toi Jooga mua just niin paljon mietityttäis. Tarvitsisin just kunnon pois arjesta aikaa.. :) Se länkkärin näytti pikaisesti vilkastuna tosi kivalle kans.. Pitääkin tulla joku kerta kurkkimaan sisälle asti;)

  Soila,
  Oi mahtavaa!!:) Se jokivarsi on kyllä omaa luokkaansa. oon kerran käynyt testaamassa ystävän kanssa joka käy siellä. Hinnat on tosiaan ihan ok, tosin opiskelijalle toi 75e (tai nyt oli 12kk/ sopparissa 70e opiskelijalle)on suht iso raha kuukaudessa, mutta toisaalta hyvinvoinnista se on tosi pieni summa!:)

  mae,
  Nii juu siinä oli toi 2vuottakin! No jos se olis 66e per 2v ni ei se hinta sit oikeastaa oo ku reilu 2e per päivä.. Eli jos ajattelee niin ni pieni panostus hyvinvointiin;) Mutta myönnän kyllä että opiskelijalle se 2e päivässä ei oo ihan pieni. Mutta maailma on valintoja täynnä.. Itse tässä just puntaroin että liittyäkkö vai jatkaakko kotijumppailua:)
  Mulle ei kyllä tullu tungetteleva tyyli olo vaan päin vastoin. Mies joka esitteli salin oli aivan ihana ja ystävällinen eikä yhtään ylimyynyt!!:) Hinnat näkyi musta ihan selkeesti netissä, mut opiskelijahintoja en löytäny..

  Anonyymi,
  Motivus on myös kiva!!:) Oon käyny siellä joskus vuosi sitten.. Mut mie oon kyl sitä mieltä et tunnit on just nii rankkoi ku niist ite teet;) Ja toki motivointiin vaikuttaa suuresti ohjaaja:)

  Anonyymi,
  Joo musta myös mutta opiskelija hintoja en löytänyt…? Taisin olla taas vaan hätänen.:)

  Johanna,
  No toisaalta ymmärrän sen koska vuosi tasolla se on jo melkein koko kuukauden alennus (60e..) Luulen että Elixia panostaa paljon yleiseen viihtyvyyteen ja juuri tosi hienoisiin puitteisiin, jolloin ei välttämättä ole halua ja tarkoitus lähteä tekemään tosi suuria eroja opiskelijoiden ja työssä käyvien välille. Ja kun vaihtoehtoja löytyy.. Onneksi. Niin jokainen voi valita mieleisensä..:)
  Hei jos oot vuokraamassa sitä pois niin olen ehdottomasti kiinnostunut!!:)
  Haluaisin kovin ensin kokeilla vaikka 1kuukauden ennen kuin liityn jäseneksi joten täällä yksi halukas jäsenyyden vuokraaja;)

  Aonyymi,
  No mutta kaikki on niin suhteellista;) Tuo 32e/kk on kyllä Jo oikeesti TOSI edullinen!!:D Mutta kun itse kaipaisin juuri noita ylellisyyksiä kuten ihanaa tunnelmallista suihku/sauna tilaa, erittäin siistiä ympäristöä ja sitten niitä jooga tunteja joita ei kaikista paikoista löydy.:) Onneksi on valinnan varaa, niin jokainen löytää itselleen sopivan:)

 • Reply
  Riikka
  18.11.2011 at 21:37

  Siis apua, 75 euroa kuukaudessa? Kamalaa! Onneksi on yo-liikunnat, maksoin alle 50 euroa vuodessa ja ne tunnit riittää mulle loistavasti :)

 • Reply
  Anonymous
  19.11.2011 at 20:33

  Mun on pakko tulla negistelemään vähän Elixiasta :D

  Nimittäin mun mielestä 75e/kk on aivan törkykallista (itse maksan paremmasta salista 55e/kk ja sekin on mun mielestä hirvee hinta..)! Liittymismaksu 89euroa?? O_____O Siitä että ne täyttää sulle yhden A4:n ja antaa kulkulätkän..

  Ja mikä tuossa mainoksessa on harhaanjohtavaa, niin kahden PUOLEN TUNNIN pt-tapaamisen arvoko 110euroa?! Jos ohjaajien tuntipalkka on siellä jotain 8e? Niin kysyn vaan, millähän matikalla ne saa sen tunnin arvoksi 110e… Mun salilla, täällä yhdellä isoimmista saleista Tampereella, tunnin pt-tapaaminen maksaa 50e, voiko Elixialla tosiaan nyhtää 110e/tunti?? Sitä paitsi kahdella puolen tunnin tapaamisella voi kyllä pyyhkiä takalistonsa :D

  Mut ympäripuhuttiin kadulla Elixian jäseneksi pari vuotta sitten, mutta kun pääsin jäsenyydestä eroon, oon kiertäny sen kaukaa :D Henkilökunta oli epämotivoitunutta, ammattitaidotonta ja koko mesta ihan sairaan nihkee ja fiilis paikassa surkea. Mutta siis tämä täällä Tampereella, muiden kaupunkien Elixioistahan mulla ei ole mitään sanottavaa ;)

 • Reply
  Mona
  19.11.2011 at 21:43

  Riikka,
  Hih, aika iso ero tosiaan tuohon yliopistoliikunta maksuun;)
  Mutta ei musta toi 75e oo kovin paljon, jos olis normaalisti töissä… Ja jos nelisen kertaa viikossakin käy niin kyllä itse olisin valmis maksamaan tuon:) MUTTA, opiskelijalle tuo 75e on jo suht iso lovi..:/

  Anonyymi,
  Voi ei, sulla on kyllä käyny tosi huono tuuri:( Itse en osaa sanoa henkkun. paremmin kun en ole tunneilla käynyt. Vierailu reissullani kaikki tuntuivat kyllä todella mukavilta ja kovin ystävällisiltä <3 Respassakin oli ihan super ihanan oloinen kaunis nainen :) Ihan taisin jäädä tuijottamaan;)
  Ja kyllähän nuo ohjaajien tuntipalkat aika paljon enemmän on kuin 8e;) Itse olen ohjannut tunteja ja kyllä niistä ihan kiitettävästi nykyään palkkaa saa:) Niinkuin pitääkin, koska työhän ei ole pelkästään ohjattava tunti, vaan myös paljon muuta:)
  Mutta vissi tosi on se että kaikki ei voi tykätä kaikista, joten onkin tosi hyvä että monissa paikoissa on valinnan varaa. Turussa ainakin ihan tosi monta salia mistä valita:)

 • Reply
  Anonymous
  14.12.2011 at 09:02

  Mä käyn kanssa Elixiassa Turussa ja vaikka ei hirveesti kokmusta muista kuntosaliketjuista olekaan niin olen kyllä tykänny ja paljon. Käyn nykyään sekä Jokivarressa että Centrumissa, joka on kätevästi työpaikkani lähellä. Hinta on kyllä todella kova, mutta olen kuitenkin kokenut saavani rahoilleni vastinetta jos vaan ehdin käydä niin usein kun haluaisin.

  Ketkä on sun suosikkiohjaajia/tunteja?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *