10.11.2011

Dolce Gusto

Olen rakastunut….;)

Klassinen…

elegantti…

tyylikäs…

nopea..

näppärä

kompakti…

aamujen pelastus…

monikäyttöinen…

vieraanvarainen…
kuuma…
Ja ennen kaikkea… TÄYDELLISEN kahvin keittäjä!!;)
Sain blogin kautta ihan mielettömän upean tilaisuuden testata Nescafen Dolce Gusto-kahvikonetta! Voin kertoa, että jo ensimmäisen kokeilun jälkeen olin todellakin myyty!! Tämä kahvikone on jokaisen kahvinrakastajan unelma. Ihana kahviaromi tuoksuu nenässä super nopeasti ja kahvi on valmis nautittavaksi. Kaikkein parasta on, että tällä pystyt loihtimaan itsellesi kaikki kahviloiden parhaimmat kahvireseptit kotona!! Voit vain valita monista kivoista resepteistä parhaimmat ja nauttia ihanasta kahvista vaikka villasukat jalassa lukien hyvää hömppälehteä:)
Ah, tätä laitetta en vaan voi hehkuttaa liikaa;) 
Suureksi ilokseni sain myös pitää tämän laitteen, voitte kuvitella että olin aivan super innoissani:) 
Itselleni tärkein kahvihetki päivässä on aamulla, mutta tämän laitteen myötä olen oppinut arvostamaan hyvää kahvia tentteihin lukiessa;) Mikäs sen ihanampaa kuin palkita lukemisen ohella itseään hyvällä espressolla;) 
Vielä enemmän olin innoissanu, kuullessani että nyt saan tilaisuuden ARPOA YHDEN DOLCE GUSTON PICCOLON-kahvikoneen TEIDÄN KESKEN!!! Ihan loistava joululahja!;)
Eli kuvissakin näkyvä Piccolo päätyy jonkun joululahjapakettiin!:)
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:
Kommentoi tätä postausta ja kerro mikä on sinun parhain kahvihetki!
Muista liittää sähköpostiosoitteesi kommenttiin! Kommentit ilman spostia eivät osallistu arvontaan.
Arvonta-aikaa on torstai 24.11.2011 ja kello 24.00 asti.
Oikein paljon arpaonnea kaikille!!:)
Kirjoittelen vielä myöhemmin lemppari reseptejäni tänne blogin puolelle. Nyt menen nauttimaan lämpimän kaakaon;)

You Might Also Like

266 Comments

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 20:21

    Oioioioi, paras kahvihetkeni ikinä oli kaverin luona, joka oli juuri saanut samankaltaisen laitteen. Olin menossa aamulla kouluun, kun tajusin että on lauantai. No siellä ulkona seistessä soitin ystävälle ja aamulla niin inhottavalta tuntunut opiskelupäivä vaihtui kahvipäiväksi tohveleissa kaverin kanssa <3
    sinnis1@luukku.com

  • Reply
    Jonna
    10.11.2011 at 20:23

    Mä oon halunnut tollaisen NIIIIN pitkään! Paras kahvihetki on, kun saa kahvikupin ja suklaapalan kanssa rauhassa istahtaa sohvalle, vaikka viltin alle :) Arjen luksusta. Se olisi vielä enemmän luksusta tuon kahvikoneen kera ;)

    sypa.blog@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 20:24

    Heippa Mona!

    Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta nyt vasta ensimmäisen kerran kommentoin.. Paras kahvihetkeni on se kun saan lapseni nukkumaan päiväunille ja saan juoda kupin LÄMMINTÄ kahvia ja lukea päivän lehden :) se on luksusta arjen keskellä!
    Mukavaa joulunodotusta sinulle :)

    Noora

    noora_55@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 20:28

    Paras kahvihetkeni oli Pariisissa kahvilassa. Edessä täydellinen latte ja herkullinen patonki.
    – Charlotte
    charlotte_83@luukku.com

  • Reply
    elaine
    10.11.2011 at 20:28

    Aamukahvi. Se on paras hetki, ja mikä parasta, toistuu joka päivä ;) Jos kahvi on vielä erityisen onnistunutta ja aromit juuri kohdallaan kahvin ei haluaisi loppuvan koskaan.
    Sposti; elina_suni(at)hotmail.com

  • Reply
    LauraL
    10.11.2011 at 20:31

    Paras kahvihetki on juoda kupposet kahvia perheen kanssa rupatellen. Tai tehdä joku herkkukahvi itselle ja nauttia se suklaan kanssa rauhassa.

    lauratsl_84@hotmail.com

  • Reply
    Niina
    10.11.2011 at 20:32

    Oooh, kelpaisi tännekin tuollainen arjen ihmelaite! :P

    Minun parhain kahvihetkeni on aamulla, kun herään tukka pystyssä ja kömmin lämpimästä sängystä kylmään aamuun. Kuppi höyryävää mokkaa kera sanomalehden ja puuron, niin johan tämäkin rouva lämpenee. :P

    niinanni@gmail.com

  • Reply
    E
    10.11.2011 at 20:34

    Paras kahvihetki on sellainen, joka nautitaan yhdessä rakkaan ystävän kanssa <3

  • Reply
    Hanna
    10.11.2011 at 20:40

    Paras kahvihetki oli eräs aamukahvi, kun olimme miehen kanssa tulleet kotiin 3 viikon interrail-matkalta. Matkalla ei saanut oikein kunnolla tuttua kotimaista kahvia, joten ilo oli ylimmillään kun kotona sai tuoretta, tavallista kahvia! Pitäisikin enemmän oppia juomaan erikoiskahvia, joten tämä kone olisi siihen täydellinen ;)

  • Reply
    Emmi
    10.11.2011 at 20:41

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  • Reply
    Marie
    10.11.2011 at 20:41

    Oon kuullut tuosta masiinasta vaikka kuinka paljon hyvää ja kahvit näyttävät niin hyviltä… Awws! Oma lempikahvihetkeni on alkuiltaisin, jos pitäisi tehdä jotain koulutehtäviä/projekteja ja jotain pitäisi ottaa, että hereillä pysyy. Kahvi on siinä tapauksessa kuin ihme! :D

    beautiful.darkness@hotmail.com

  • Reply
    Laura
    10.11.2011 at 20:43

    Paras kahvihetki on sellaisena aamuna, kun ei ole kiire minnekään :) Saa rauhassa pyyhkiä unihiekkoja silmistään, hörppiä kahvia ja samalla lukaista lemppariblogit läpi. Ihana kahvihetki takaa sen, että loppu päiväkin sujuu hyvin :)

    lauraoo-@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 20:43

    Paras kahvihetkeni oli Lontoossa viime vuonna. Satoi aivan kaatamalla ja olin kaukana n. 500 metrin päässä hotellistani. Juoksin hotellille ja meinasin ihan juuri saada hermoromahduksen. Päätin pysähtyä läheiseen pieneen kahvilaan. JA ONNEKSI PYSÄHDYIN! Tässä pienessä kahvilassa oli maailman parhaimmat kahvit koskaan. Ja todella ihania työntekijöitä. Sain rauhoitettua kahvilla (:
    ameba99@gmail.com

  • Reply
    anskusiili
    10.11.2011 at 20:44

    Paras kahvihetki on sellainen, kun on viettänyt pitkän koulupäivän ja on polkenut sateessa kotiin. Silloin voi ottaa märät vaatteet päältä pois ja istua sohvalla kylpytakki päällä maailman ison kahvi kourassa!

    annamaria.niemela@hotmail.com

  • Reply
    Henuu
    10.11.2011 at 20:44

    Paras kahvihetki on aina ihanan ystävän kanssa jossain ihanassa kahvilassa :) Tänäänkin oli koulun jälkeen kiva kahvittelu yhdessä :)

    hennushkah@hotmail.com

  • Reply
    Desiree
    10.11.2011 at 20:46

    Ehdottomasti paras kahvihetkeni oli Roomassa. Istuin aivan rauhassa erään suloisen kahvilan terassilla katsellen kiireisiä ja tyylikkäitä ihmisiä itse nauttien cafe macchiato ja croisanttia. Mmmmm mitä muistoja<3

    dessert.blogi@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 20:47

    Parhaat kahvihetket vietän ehdottomasti hyvän ystävän kanssa, jota valitettavasti pystyn näkemään harvemmin. Vaikka tapaamisia ei kovin tiheään olekaan, tuntuu kuin viimeksi olisi tavattu eilen. On ihana purkaa sydäntään, jakaa ilot ja surut rakkaan ystävän kanssa kahvikupposen äärellä. :) Tämä laite tekisi siitä vieläkin nautinnollisempaa!

    taijux@luukku.com

  • Reply
    Viiruska
    10.11.2011 at 20:48

    Paras kaakaohetki (itse en nimittäin kahvia juo, mutta tuolla laitteella kun onnistuu kaakaokin!) on sellainen, kun on koko päivän kiireessä tehnyt töitä ja “joutunut” sen jälkeen vielä käydä kaupassa ns. ruuhka-aikaan rättiväsyneenä, jotta saa murua rinnan alle vihdoinkin, sitten pyöräillyt kaatosateessa kylmässä syyssäässä kotiin ja litimärkänä päässyt vihdoin vaihdettua lämpimät kotivaatteet päälle ja saanut lämpöiset villasukat jalkaan ja keittänyt itselleen kuumaa kaakaota ja käpertynyt sohvan nurkkaan hyvä sisustuslehti ja kissa seurana. ;)

    sini.-@windowslive.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 20:52

    Parhaita kahvihetkiä ovat poikaystävän kanssa koetut iltapäivien kahvihetket, jolloin joka ikinen kerta saamme todeta keittäneemme pahaa kahvia, jonka kanssa on pakko ottaa jäätelöä jotta sen saisi juoduksi. :D

    wemmu_kor@hotmail.com

  • Reply
    netta
    10.11.2011 at 20:56

    Parasta on silloin kun on koko päivän palellut todella kylmässä pakkasessa ja pääsee vihdoin kotiin ja voi kääriytyä viltin sisään tuijottelemaan takkaa ja juomaan kuumaa juomaa! :)

  • Reply
    netta
    10.11.2011 at 20:57

    voi hitsi unohdin sähköpostin… no mutta siis paras hetki on silloin kun on palellut pakkasessa kokopäivän ja saa illalla kääriytyä viltin sisään katselemaan takkaa ja nauttia kuumaa juomaa! :)

    nettas@windowslive.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 20:57

    Monia hyviä kahvihetkiä ollut ja toivon mukaan tulee :D Jotenki itselle muodostuneet tärkeiksi esimerkiksi lauantai-aamun kahvi, ei kiirettä, saa rauhassa syödä aamiaisen ja selailla päivän lehteä, tuore kahvi saa hyvälle tuulelle. Siitä on kiva jatkaa viikonloppua! :)

    Mari
    maria.elomaa@kolumbus.fi

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 21:05

    Paras kahvihetki on sellainen, jonka saa viettää ystävien kanssa :)

    sonja.lehtinen@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 21:06

    ehdottomasti aamukahvi hesaria lueskellessa ja uuteen päivään valmistuessa. toimii arkisin ja viikonloppuna vähän pidemmän kaavan mukaan! oispa niin ihana saada dolce gusto..

    -sni
    skr104(at)gmail.com

  • Reply
    Annika (axu)
    10.11.2011 at 21:15

    Kerrankin aivan täydellinen arvonta. :) Täydellinen kahvihetki oli noin viikko sitten. Menin yhden aivan ihanan kundin kanssa kahville pieneen kahvilaan lähelle kotiani. Kahvilassa sai hyvää palvelua ja latte oli täydellisen makuista. Sen lisäksi kahvihetken kruunasi hyvä keskustelu.

    Annika
    Annika@esajokinen.net

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 21:24

    Paras kahvihetki on aina sunnuntai-aamuisin. Pakottamaton herätys, paksu hesari, pannullinen kahvia, uunista juuri tulleet croissantit ja joku pikkuherkku jälkkäriksi. Näin hurahtaa tunti jos toinenkin:)

    elisah85@gmail.com

  • Reply
    sara
    10.11.2011 at 21:26

    voi että miten ihania arvontoja sulla!! jatka ihmeessä samaan malliin:) paras kahvihetki on aina kaverin kanssa ketä ei ole pitkään aikanan nähnyt jossain viihtyisässä kahvilassa!

    sara.liikanen@kolumbus.fi

  • Reply
    adora
    10.11.2011 at 21:30

    Paras kahvihetki on joka arkiaamuun kuuluva kupillinen kuumaa maidon kera :) Piristää ihanasti ja antaa potkua raskaampaankin opiskelupäivään. :)

    johannan_s@hotmail.com

  • Reply
    Hanna ★
    10.11.2011 at 21:30

    Paras kahvihetki on kun shoppailessa pysähtyy välillä hyvän ystävän kanssa jonnekkin ihanaan kahvilaan. Ja kahville käydessä saa asetella kaikki ihanat ostoskassit viereiselle tuolille ;)

    PowderRoom@hotmail.fi

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 21:33

    Aamukahvihetki, päivä lähtee käyntii vain ja ainoastaan niin.

    tinttu.90@jippii.fi

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 21:37

    Paras kahvihetkeni oli ulkomailla, Kreetalla kauniilla kattoterassilla aurongon noustessa. Kyllä cappuccino maistui taivaalliselle <3

    miljanu@student.uef.fi

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 21:38

    Paras kahvihetki on iltapäivällä, kun maha on täynnä ruokaa ja alkaa unettaa. Tällöin kahvi piristää, ja kaveriksi täytyy saada jotain makeaa :)
    iitu___91@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 21:39

    Minulla ei ole kotona kahvinkeitintä, joten paras kahvihetki on kun pakkaan rauhallisena viikonloppuaamuna pinon muotilehtiä laukkuun ja suuntaan johonkin Helsingin keskustan pieneen ja idylliseen kahvilaan. Kahvi ja muotilehdet yhdistettynä siihen, että voi tarkkailla heräilevää kaupunkia… <3

    Lotta
    lotta.lehti@hotmail.com

  • Reply
    Karma
    10.11.2011 at 21:39

    Paras kahvihetki on tietysti aamulla! Lähtee päivä käyntiin kun saa kofeiinia sisuksiin.

    fruityblogi@luukku.com

  • Reply
    Epa
    10.11.2011 at 21:41

    Paras kahvihetki on jossain sympaattisessa kahvilassa kun näkee vanhaa kaveria, johon ei ole törmännyt pitkiin aikoihin. Hyvän kahvin (ja leivoksen.. ;>) kanssa on täydellistä kertoa kuulumisia ja saada kuulla miten toisella menee. Ihanan terapeuttista!

    nesssi_@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 21:41

    Paras kahvihetkeni on se, kun tulen koulusta ja olen tehnyt läksyt ja treenin ja minulla on vapaa-aikaa, jolloin istumme kämnppikseni kanssa keittiössä ja puhelemme kaikesta.

    Henusi

    henusi@luukku.com

  • Reply
    Essi
    10.11.2011 at 21:41

    Niin houkutteleva!

    Kaupungilla räntäsateessa suunnittelematon kahvilareissu. Saa ikkunasta vaan katsella talvea ja nauttia lämmöstä kuuma juoma seurana:-)

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 21:50

    Paras kahvihetki on ehdottomasti aamulla kun saan ensimmäisen kupillisen hyvää kahvia. Ilman aamukahvia päivä ei lähde ollenkaan käyntiin.

    puuterihuiska@gmail.com

  • Reply
    Kara M.
    10.11.2011 at 21:54

    Oi, ihanaa! <3 Paras kahvihetki on minunkin mielestäni aamulla, Aamulehteä lukiessa, aamupalaa syödessä – hitaasti ja hiljalleen… Ah, kuinka älyttömän ihana kahvikone, arjen luksusta parhaimmillaan! :)

    kara.momentum@gmail.com

  • Reply
    heisi
    10.11.2011 at 21:56

    Paras kahvihetki on mennä yksin istumaan kahvilan pöytään herkullisen kahvikupin kanssa. Istumapaikka pitää valita niin, että siitä näkee kahvilan meiningin ja mielellään myös kadulle. Siinä sitten istua rauhassa ja seurailla ihmisiä kahvista nauttien. Kaikista parasta tämä on keväällä ensimmäisinä kevään aurinkoisina päivinä. :)

    ceran@luukku.com

  • Reply
    Rillu
    10.11.2011 at 22:02

    Paras kahvihetki oli ehdottomasti, kun olin Saksassa vaihdossa lukioikäisenä. En silloin juonut lainkaan kahvia, koska se maistui pahalta. Koulujen loppupuolella opettajilla oli tapana viedä lukiosta valmistuvat oppilaat läheiseen kahvilaan nauttimaan viimeisistä hetkistä yhdessä, enkä sitten ainoana kehdannut olla ottamassa sitä kahvia, kun sitä tarjottiin. Tämä kahvittelu kun toistui tarpeeksi monta kertaa, niin aloin jopa pitämään kahvista ja rakastin niitä rentoja “koulutunteja” ja juttutuokioita :D

    nykyään kahvia tulee juotua päivittäin ;) ah muistot <3

    bananass@luukku.com

  • Reply
    Jonna
    10.11.2011 at 22:03

    Paras kahvihetki tänä syksynä on ollut kun reippailin puolentoistatunnin lenkin ja palkitsin itseni lenkin jälkeen Cafe Latella kävellen take away-kuppi kädessä takaisin kotiin ihanassa auringon paisteessa.

    Olen tällä hetkellä vaihdossa Belgiassa ja belgialainen kahvi on suoraan sanottuna pahaa! Nähdessäni sun postauksen alkoi melkein kuola valumaan suusta, on niin kova ikävä suomalaista kahvia ja ainoa pelastus on tälläiset kahvilaitteiden tekemät ihanuudet! Jos tälläinen laite olis Suomessa vastaanottamassa mua helmikuun alussa, olisin ikionnellinen tyttö!

    fevejii@gmail.com

  • Reply
    Neiti Takkutukka
    10.11.2011 at 22:29

    Paras kahvihetki.. Ekat treffit avokkini kanssa 6,5 vuotta sitten :) En edes pahemmin kahvista silloin vielä tykännyt, mutta pakkohan oli jotain ottaa kun mieskin otti. Hämmästyin miten hyvältä se latte maistuikin! Siitä alkoi tämän neidin kahvinjuonti :)

  • Reply
    Neiti Takkutukka
    10.11.2011 at 22:30

    ja se sähköposti jäi tietenkin puuttumaan, eli vaaleanpunainenhattara@gmail.com

  • Reply
    Tyttö
    10.11.2011 at 22:30

    Oi aivan ihana kone! Paras kahvihetki on ehdottomasti sellainen kun tulee pitkän päivän jälkeen kotiin, saa kahvikupin käteen ja lueskelee blogeja!

    laurila_jenni@hotmail.com

  • Reply
    Viivi
    10.11.2011 at 22:35

    Parhain kahvihetki tällä hetkellä on kiireetön hetki oman talon työmaalla jossa huuruisessa aamussa kaksi islanninhevostani puhaltelevat lämpimiä pilviä taivaan tuuleen iloisesti hörähdellen.

    Tämänpäiväinen huuruinen kirkas pakkasaamu oli kaunein näky syksyssä, kyllä kahvi maistui :)

    Luksusta olisi jos olisi tommoinen laite, saisi raksalla ylellisyys kahvia ja kun on jouluksi tarkoitus päästä muuttamaan olisi myös yksi uusi laite kodin keittiöön :)

  • Reply
    Viivi
    10.11.2011 at 22:39

    Edelliseen kommenttiin unohohtui tietysti s posti…

    salonen.viivi@kolumbus.fi

  • Reply
    Jenni
    10.11.2011 at 22:48

    paras kahvihetki on istua kupposen äärellä pitkästä aikaa hyvän ystävän kanssa juoruillen <3 ja toinen ihana muisto, äidin kanssa oli tapana kahvitella (kun vielä kotona asuin) aina koulupäivien jälkeen & vuodattaa kaikki murheet siinä samassa :)

    jenni.jalonen@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 23:00

    Se, kun keväisenä sunnuntaiaamuna pääsee ensimmäistä kertaa ulos parvekkeelle nauttimaan höyryävästä kupposesta kaikessa rauhassa! :))
    Voi ei, tulispa jo kevät!!

    T. manna

    q90022@student.uwasa.fi

  • Reply
    Sininen
    10.11.2011 at 23:02

    Itse en juo kahvia, mutta kanssani asuvalle poikaystävälle tärkein ja ehdottomin kahvihetki on aina aamuisin Turun Sanomien ja herkkuleipien kera. Hänelle tuo olisi mitä mainioin joululahja!! :)

  • Reply
    Mantelileipä
    10.11.2011 at 23:07

    Näyttääpä herkullisilta nuo kahvit!

    Yksi parhaista kahvihetkistäni on ollut Prahassa. Vaihtarielämä oli juuri alkanut ja koko kokemus vielä edessä. Uuden vaihtarikaverin kanssa eksyimme idylliseen kahvilaan ja mietimme mitä kaikkea vaihtarivuosi tuo tullessaan. Tuolloin kaikki se kiva (ja vähemmän kivakin) oli vielä edessä :)

    mantelileipa@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 23:08

    Paras kahvihetki on rauhallisen aamun ensimmäinen kahvi, jonka yhteydessä selaillaan tuoreimmat blogipäivitykset.

    anna79@hotmail.fi

  • Reply
    Lindsay
    10.11.2011 at 23:09

    Juon harvoin peruskahvia, joten kone, jolla saisi latteja joka aamu, olisi unelmien täyttymys! :D

    Oma lemppari kahvihetkeni on kiireetön hetki arjen keskellä, jolloin saan eteeni mukillisen kuumaa lattea ja ajatukset hetkeksi pois kiireistä :)

    likauppi@paju.oulu.fi

  • Reply
    Jonna
    10.11.2011 at 23:25

    Oi tuollainen kelpaisi tännekin! Parhaat kahvihetket syntyvät vapaapäivien aamuina, kun kahvin saa nauttia rauhassa tohvelit jalassa ja pyjama päällä, runsaalla maidolla ja herkullisella aamupalalla :) Sitä ei voita ei niin mikään!
    jonna2.leppanen@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    10.11.2011 at 23:35

    Paras kahvihetki on, kun pitkän päivän jälkeen tulee kotia yliopistolta ja saa keittää kahvia ja juoda sen rauhassa ilman mitään hälinää taustalla. Parasta on jos kotoa löytyy suklaata kahvin kaveriksi :)

    Jenni

    jennik-89@hotmail.com

  • Reply
    Linda
    10.11.2011 at 23:41

    Mahtava lahja olisi! :)
    linda_mustonen@hotmail.com

  • Reply
    jenny
    11.11.2011 at 00:10

    Ei ole vain yhtä parasta kahvihetkeä, vaan niitä ovat kaikki ne kerrat kun kiireen keskellä ehtii nähdä ystäviä kahvittelujen merkeissä. <:
    eveliina.kakela@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 00:25

    Paras kahvihetki on pitää hetken tauko tenttiin lukemisesta, juoda lämmin kuppi kahvia ja jutella samalla rakkaan kanssa :). Sellanen arjen pieni tärkee hetki.
    elinah_@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 00:33

    Paras kahvihetki on ehdottomasti aamulla, kun herataan uuteen paivaan 10kk pikkupojan kanssa vahan huonommin nukutun yon jalkeen :)
    Mini (speuhkur@hotmail.com)

  • Reply
    Diamonds, Labels and Love
    11.11.2011 at 01:13

    Parhaat kahvihetkeni on tehty: kiireettömistä aamuista YKSIN KOTONA, isosta lasista Frappéa/maitokahvia(en juo suodatinkahvia ollenkaan!), päivän uutisiin uppoutumisesta ja voicen aamun kuuntelua telkkarista…Niistä ne Minun ihanimmat kahvi hetkeni on tehty :) <3

  • Reply
    Vaahtera
    11.11.2011 at 01:20

    Minun parhaat kahvihetket on Ukin keittiössä. Ukki vaan osaa keittää sen parhaan kahvin! Ja samalla kahvikupposta hörppiessä, kuule juttuja Ukin lapsuudesta tai kaupungin historiasta. Mikäs sen mukavampaa!

  • Reply
    Vaahtera
    11.11.2011 at 01:21

    Hmm..en tiedä onko sähköposti välttämätön jos google-profiililla kommentoin? Mutta vaahteran@gmail.com se kuitenkin on.

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 01:33

    Paras kahvihetki on hyvän ystävän seurassa rankan työpäivän jälkeen ja samalla herkutellen suklaalla, kekseillä tms ja rupatella samalla niitä & näitä. :)

    n_atalia91@hotmail.com

  • Reply
    Senja
    11.11.2011 at 02:24

    paras kahvihetki on sunnuntai aamu. monta kuppia kahvia, aamupala ja kauppalehti. vaihtoehtoisesti aamukahvi yliopistolla ja tuore juusrosämpylä. kahvi on aina hyvää, rauhassa nautittuna parasta.

    senja.assinen@hotmail.com

  • Reply
    aadis
    11.11.2011 at 05:24

    Oi, miehen siskolla on tuo samainen laite ja se keittää kyllä hyvää kahvia!

    Paras kahvihetki on se, kun kiireisen opiskelupäivän lomassa ehtii istua hetkeksi alas ja juoda kupin kahvia opiskelukaverin kanssa. :)

  • Reply
    Hanni5
    11.11.2011 at 06:05

    Paras kahvihetki on joka aamu, kun saa rauhassa hörppiä kuppoisen kuumaa ja lukea uutiset. Nyt kun aamuisin on vielä pimeetä, niin luulenpa, että ilman kahvettia ei lähtisi päivä ollenkaan niin sutjakkaasti käyntiin :D
    hansku_s@hotmail.com

  • Reply
    Mipsukka
    11.11.2011 at 06:23

    Olisipa ihanaa voittaa tuo!! :D

    Parhain kahvihetki on aina päivän ensimmäinen kupillinen, tai oikeastaan mukillinen. Se kun muki tuntuu lämpimältä kädessa, kahvi höryää ja ne aromit varsinkin ensimmäisessä siemauksessa! aah..

    versatilemila@gmail.com

  • Reply
    Nanna
    11.11.2011 at 06:35

    En juo aamuisin kotona kahvia lainkaan, vaan keittelen töissä kunnon koneella oikean laten. Jaksaa sitten tsempata ajaa pimeässä töihin kun tietää että perillä saa herkullisen laten :)

  • Reply
    Minna
    11.11.2011 at 07:11

    Paras kahvihetki on ehdottomasti hitaiden viikonloppujen aamut :)

    Ei ole sen voittanutta kun saa kaikessa rauhassa juoda kupin tai pari kahvia ja lukea vaikkapa blogeja tai vaikka vaan tuijotella ulos…. :)

    minnanblogi@gmail.com

  • Reply
    NoobaX
    11.11.2011 at 07:11

    Joka aamu on paras ja täydellinen kahvihetki! Ilman sitä päivä ei ala. :)

    evejaron@gmail.com

  • Reply
    Sanni KS
    11.11.2011 at 08:47

    Ai että mikä arvonta! Paras kahvihetkini on ehdottomasti aamulla, vaikkakin sen luonne vaihtelee aamusta riippuen melkoisesti. Luennolle mennessä nautin kahvini joko rauhassa kotona jos on aikaa, mutta myös pahvimukista koulun kahviosta ostettuna ja heräilen sen kanssa sitten luennon alettua ;) Työaamuina taas jätän poikkeuksetta kahvin juomatta kotona ja juon ensimmäisen kupillisen vasta töissä, usein siellä on joku jo ehtinyt keittää valmiiksi kun saavun :) Vapaapäivinä taas nautiskelen kotona kaikessa rauhassa, joskus parikin kuppia hesaria selaillessa, sunnuntai-aamut ovat ainakin pyhitettyjä tälle!

  • Reply
    Sanni KS
    11.11.2011 at 08:48

    Uups, edellisestä unohtui se mailiosoite! Eli sanni.salmi@hotmail.com kommenttiin jonka lähetti Sanni KS

  • Reply
    Victoria
    11.11.2011 at 09:00

    Ehdottomasti parhain kahvihetkeni on aamulla.<3 Sitä ei vaan voita mikään, eikä päivä lähde myöskään käyntiin ilman kunnon sumppia :)

    vikkigoes@hotmail.fi

  • Reply
    Taru
    11.11.2011 at 09:08

    Paras kahvihetkeni oli ehdottomasti viime keevänä kauniissa Pariisilaisessa kahvilassa. Kahvila oli juuri niin idyllinen kuin vai kuvitella saattaa! Kahvilan terassilla oli pieniä pyöreitä pöytiä, joita ympäröi valurautatuolit. Kahvika oli Seinen rannalla ja puiden takana näkyi vilahdus Eiffel tornista. Kahvilan terassilta pystyi rauhassa seurata ohi kiirehtiä aina niin tyylikkäitä ranskattaria. Shoppailutauon kruunaa tarjoilija tuoma täydellinen kuppu höyryävää café au laita sekä täydellisen annoksen juuri tehtyä crème brûléetä. Se oli yksinkertaisesti täydellistä ja ehdottomasti paras tapa rentoutua ostoskierroksen jälkeen. Ja mikä parasta jaoin sen parhaan ystäväni kanssa :)

  • Reply
    baula
    11.11.2011 at 09:11

    Voi, tuota oon katellut, vaikka en mikään kahvikissa olekaan. :) Paras kahvihetki on varmasti se, kun olin Portugalissa ystäväni luona viettämässä joulua hänen ollessa siellä vapaaehtoistyössä. Siellä pienen kylän pienessä kahvilassa sai maailman parasta kahvia. En edes muista mitä se oli, mutta sen parempaa kahvia en ole sittemmin saanut. :)

  • Reply
    Janet
    11.11.2011 at 09:16

    Itsehän en kahvia juo, mutta koitan loihtia tuolle rakkaalle miehelleni olemattomilla taidoillani hyvää kahvia ja itselleni teetä,e ttä saamme viettää ihania hetkiä iltaisin ruokapöydän ääressä suunnitellen tulevaisuutta :) Eli tämä olisi täydellinen lahja ihanalla mielitietylle <3

    myfantazya@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 09:29

    Paras kahvihetki on se, kun näen sen ihanan hymyn avomieheni kasvoilla, kun hän saa eteensä aamun ensimmäisen kahvikupillisen! Itse en (ainakaan vielä) ole kahvista innostunut, mutta ehkäpä juuri tällä koneella sekin tapahtuisi.. :)

    nepal331(at)hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 09:33

    Rauhallinen kahvihetki poikaystän kanssa aamulla on ihana pieni hetki kun ei ole kiire mihinkään. Se katkaisee aamuhässäkän hetkeksi ja valmistaa kiireiseen päivään.
    Br Päivi
    Paivix@yahoo.com

  • Reply
    Kirsi
    11.11.2011 at 09:43

    Olimme puolisoni kanssa pitkällä vaellusretkellä syksyllä ja varasimme päiväksi ruokaa ja juomaa mukaan. Kävi kuitenkin niin, että eksyimme! Reitti venyi ja venyi, eväät oli syöty ajat sitten, mutta ah, kahvia oli jäljellä. Kahvi ei ole ikinäikinä maistunut niin hyvältä (vaikka termarissa tuntikausia seissyt se olikin), kuin silloin. Hämärässä, ilman ruokaa ja lämpimiä vaatteita.

  • Reply
    RagDoll
    11.11.2011 at 09:45

    Oih, rakastan kahvin tuoksua, vaikka en itse juo kahvia. =)

    Kun asuin Tampereella, ostin joka joulu kahvikaupasta äidilleni erilaisia joulukahveja, jotka käärin paketteihin. Ne löytyivät aina tuoksunsa perusteella. ;) Joskus menin ihan vain haistelemaan kauppaan, koska se toi mieleen kodin ja perheen. =)

  • Reply
    Suvi
    11.11.2011 at 09:45

    Aamukahvi on paras! :)

    likealady@windowslive.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 09:49

    Aamukahvi, ehdottomasti. Mustaa kahvia 2 isoa kuppia, tuore sanomalehti, kunnon voileivät, auringonvaloa ikkunasta.. eikä kiirettä minnekään.
    ice_cream@suomi24.fi

  • Reply
    -Tsinnia-
    11.11.2011 at 09:54

    Hei,

    Siis aivan IHAANAAA palkinto arvonnassa :) Niin pitkään ollaan meillä suunniteltu tuollaisen hankintaa.
    Paras kahvihetki on ilman muuta perjantai-iltana, kun työviikko takana, koti siivottu, koirat käytetty pitkällä lenkillä ja saa kahvikupposen käteen ja muutaman palan tummaa suklaata! Niin nautin näistä hetkistä, koska joka perjantaihan se ei tietenkään onnistu, mutta pyrin kerran kuukaudessa pyhittämään perjantai-illan rauhoittumiselle, enkä sovi menoja. On ihana aloittaa viikonloppu heräämällä lauantai aamuna, kun koti puhdas ja mieli levännyt.

    tiipe80@hotmail.com

  • Reply
    Nora
    11.11.2011 at 10:24

    Namnamnam! Minun herkkukahvihetkeni sijoittuvat Italiaan ja latte macchiatoon. Jos tuolla laitteella saisi tehdä yhtä herkullista ja kaunista kahvia kuin Italiassa, niin dreams will become true!

    t. nora@wippies.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 10:35

    Paras kahvihetki oli viime keväänä, kun olin neljän parhan ystäväni kanssa pariisissa ensimmäistä kertaa. Yhdessä joimme aamukahvit idyllisessä pienessä, peri pariisilaisessa kahvilassa, jossa kaikki patongit ja leivonnaiset tehtiin itse ja josta pariisilaiset hakivat aamupala patongit aamutakeissa ja tohveleissa! Kahvi ja leivonnaiset ihanassa seurassa oli jotain tosi mahtavaa! Sitä hetkeä en unohda ikinä <3

    laura_d@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 11:14

    Kyllä kelpaisi kahvikone! :) Paras kahvihetki on,kun illalla istuu nojatuoliin kynttilänvaloon hyvän lehden ja kahvikupin kanssa <3
    p.alanenn@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 11:29

    Paras kahvihetki on lauantaiaamuisin kotona, kun pääse opiskelukaupungista viikonlopuksi perheen luo :)

    kristiina.varis@tse.fi

  • Reply
    Minna
    11.11.2011 at 11:45

    Paras kahvihetkeni on ehdottomasti joka aamu, rakkaan mieheni kanssa, joka keittää muutes maailman parhaat aamukahvit! :) <3

    Ne on niitä hetkiä, kun ei sanoja tarvita.

    i_love_ny271@hotmail.com

  • Reply
    Viivi
    11.11.2011 at 11:56

    Oi, tähän arvontaan on kyllä osallistuttava, miten ihana olisikaan nauttia kotona kunnon kahvia! Yleensä kotona kahvikuppi jää pöydälle hetkeksi ja juonkin monesti kahvini kylmänä (mitä poikaystäväni ei pysty käsittämään! ;) ). Paras kahvihetki on kyllä kahvilassa ihanien ystävien seurassa, silloin kun ei itse tarvitse olla kattamassa pöytää. ;)

  • Reply
    Eliisa
    11.11.2011 at 11:56

    Paras kahvihetki on ollut se, kun äitiyslomalla sai lapset päiväunille yhtä aikaa ja sai nauttia kupin kahvia rauhassa. Nyt sen saman kupin saa nauttia rauhassa töissä. ;)

  • Reply
    Eliisa
    11.11.2011 at 11:58

    Ja se s-posti sitten tietysti jäi…

    pearl77@hotmail.fi

  • Reply
    Mööbeli
    11.11.2011 at 12:02

    Paras kahvihetki on silloin, kun parhaan ystävän kanssa istutaan keittiön pöydän ääreen keskustelemaan murheista. Hyvä kahvi ja suklaa ovat loistava ympäristö häivyttämään murheet ja tuomaan iloa taas maailmaan.

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 12:08

    Aamukahvit yksin rauhassa ovat ihania. Samoin pidemmät kahvihetket hyvän ystävän kanssa kahvilassa, ja nämä “hetket” venyvät aina ihanan pitkiksi!

    ilemry@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 12:10

    Aamukahvit yksin rauhassa ovat ihania. Samoin pidemmät kahvihetket hyvän ystävän kanssa kahvilassa, ja nämä “hetket” venyvät aina ihanan pitkiksi!

    ilemry@hotmail.com

  • Reply
    Tiina
    11.11.2011 at 12:10

    Ihana palkinto. Tästä oli ihan huikea tarjous yksi päivä mutta harmikseni en päässyt sitä ostamaan. Jospa sille olikin tarkoitus se, että voitan keittimen täältä ;))
    Yleensä paras kahvihetki on aamulla, varsinkin vapaapäivinä kun ei ole kiire mihinkään. Mukava kahvihetki on myös joskus kun on ollut shoppailemassa ja istahtaa johonkin kahvilaan nauttimaan hyvästä kahvista kaikessa rauhassa ja samalla katselee ohikulkevia ihmisiä.

    t:Tiina

    ppph68@suomi24.fi

  • Reply
    Mau
    11.11.2011 at 12:54

    Paras kahvihetki on yleensä aamuisin kun saa hörppiä itsensä hereille!
    Kahvi vaan on niin hyvää <3

    vrillette(at)hotmail.com

  • Reply
    Heta
    11.11.2011 at 13:23

    Paras kahvihetki on iso latte nautittuna hitaana sunnuntaiaamuna aamuhesarin kera.. Ihanuuden tuplaa se, kun joku muu tekee laten sinulle ja parhaassa tapuksessa piirtää vaahtoon sydämen (ah, se on rakkautta!:))

  • Reply
    Sarski
    11.11.2011 at 13:35

    Parhaita kahvihetkiä ovat ne, kun saa istua alas parhaiden ystävien kanssa ja juoruta kaikesta maan ja taivaan välillä :)

    sarskii@gmail.com

  • Reply
    Kirsi
    11.11.2011 at 13:41

    Paras kahvihetki on aamulla kun aikaa on vähän enemmän meikkaukseen ja hiustenlaittoon ja kun voi samalla meikatessa hörppiä kahvia :) Meikkaus ym. laittautuminen tuntuu jotenkin “tehokkaammalta” kun silmät saa samalla kunnolla auki ja yleisilmeen pirteämmäksi ja heränneeksi :) Tuollainen kahvikone tulisi siis ehdottomasti teho- ja hyötykäyttöön :) Blogisi on muuten ihana ja vaikka olenkin laiska kommentoimaan niin tätä tulee kyllä luettuä säännöllisesti ja tykkään kovasti :) Jatka samaan mallii ja mukavaa syksyä!! :)

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 13:55

    paras kahvihetkeni:
    kun on kävellyt kylmässä talvipakkasessa, avaa kahvilan oven, näkee rakkaan ystävän ja istahtaa kuuma latte ja suklaakakkupala suussa pehmoiselle coffarin sohvalle.

    pikku enkeli

    revasser-@hotmail.com

  • Reply
    sheidi
    11.11.2011 at 14:04

    Paras kahvihetki… Se kun saa toisen keittämää kahvia juuri oikealla hetkellä.

    sheidi89 at hotmail.com

  • Reply
    Jenni
    11.11.2011 at 14:15

    Paras kahvihetkeni on jokaisen vapaapäivän aamukahvi hetki :)On ihana aloittaa aamu juomalla kuppi kahvia ja lukemalla lempiblogeja :) jenni-.-@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 14:17

    Paras kahvihetki on ehdottomasti aamuisin. Mielellään jonkun pullan tai kakkupalan ja päivän lehden kera:)

    -Annna
    (kaisumuurinen@hotmail.com)

  • Reply
    LaXo
    11.11.2011 at 14:47

    Normaalikahvista en niin välitä, mutta erikoiskahvit kyllä maistuvat minulle. Lisäksi se tuoksu on huumaava:) Olisi ihanaa tuoksutella jouluaattona erikoiskahvintuoksuista ilmaa.

    nna-@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 14:55

    Lyhyesti ja ytimekkäästi, paras kahvihetki on aamukahvin nauttiminen rauhassa, ilman minkäänlaista kiirettä!
    Ilman aamukahvia päiväni ei lähde käyntiin :)

    sini.paakko@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 15:01

    Parasta on aamulla tuoreen kahvin tuoksuun. Eli toisen keittämä kahvi kiireettömänä aamuna. Ja mieluiten vielä cafe latte ;)

    maria.tomminen@gmail.com

  • Reply
    Vike
    11.11.2011 at 15:31

    Parasta on viikonloppu aamuna herätä ja mennä tekeen kunnon herkulliset aamuleivät ja kahvit ja herätellä kulta ja yhdessä syödä herkku aamupala :) vike947@hotmail.com

  • Reply
    Eeva
    11.11.2011 at 15:44

    Paras kahvihetki on kiireetöön vapaapäivän aamu. Aamupaita päällä lehteä selaillen, lempparikahvimuki täynnä maitokahvia ja vieressä iso croissant. <3

    ebuz4@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 16:01

    Kyllä kelpais!
    Paras kahvihetki on..
    töiden jälkeen, maitokahvi + suklaata <3

    vella-o@hotmail.com

  • Reply
    Mirkku
    11.11.2011 at 16:06

    Hmm, paras kahvihetki on se kun pitkän koulu-työ viikon jälkeen istuu villasukat jalassa, töllöstä tulevan hömppäleffan äärellä kahvikuppi kädessä (:

    ramajmirkku@hotmail.com

  • Reply
    Mirkku
    11.11.2011 at 16:06

    Hmm, paras kahvihetki on se kun pitkän koulu-työ viikon jälkeen istuu villasukat jalassa, töllöstä tulevan hömppäleffan äärellä kahvikuppi kädessä (:

    ramajmirkku@hotmail.com

  • Reply
    Gloss
    11.11.2011 at 16:12

    Ehdottomasti aamun paras kahvihetki on, kun vauva menee aamun ensimmäisille unille. Silloin levähdän hetken ja juon kahvini rauhassa :)

    meikkistudio@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 16:41

    Paras kahvihetkeni on ollut Berliinissä, ihana vanha, tyylikäs kahvila ja edessä ihanainen latte macchiato ja herkullinen vohveli jäätelöllä.

    kristiinaaro@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 16:46

    Ehdottomasti lauantaiaamun kahvittelu lenkin tai jumpan jälkeen. Mikään ei voita hidasta viikonlopun aamuun kahvittelua, kun on levännyt, treenannut ja kaikki mukavuudet on edessä ja ah maanantai – niin kaukana!

    m85635@gmail.com

  • Reply
    ibe
    11.11.2011 at 16:47

    katso tt kuvaa!a nanarland.com/_imgs/gallery.php?image=IMG0464261775.JPG

  • Reply
    DolceInLove
    11.11.2011 at 17:03

    Paras kahvihetki on lauantai- ja sunnuntaiaamuisin, kun saa juoda kupposen kuumaa rauhassa keksin kanssa ja istua hiljaa sohvalla samalla kun vielä kuulee poikaystävän ihanan tuhinan makkarin puolelta<3

  • Reply
    Antti
    11.11.2011 at 17:28

    Lauantain kahvihetki

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 18:36

    Parhain kahvihetki on veljen parissa! Jos saisin tuon koneen antaisin sen ehdottomasti pikkuveljelleni, sillä hän ilahtuisi kovasti ja on toivonutkin tuota jo moneen otteeseen :)

    marieronen96@hotmail.com

  • Reply
    marimoi
    11.11.2011 at 19:11

    lauantai- ja sunnuntaiaamun pitkä ja rauhallinen kahvihetki. kun ei oo kiire minnekkään.

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 19:55

    Paras kahvihetki on kahvitella rauhassa hyvän ystävän kanssa ja jakaa yhdessä kuulumiset tai juoda iso kuppi maitokahvia ja syventyä naistenlehtien pariin rauhassa. :)
    emniem@utu.fi

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 20:29

    Minun paras kahvihetkeni sijoittuu iltapäivään. Siinä vaiheessa, kun olen saanut rakkaan poikani päiväunille niin voin rauhassa juoda kahvini hiljaisuudessa ja nauttien :)

    dungi4@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 20:46

    Sukulaisten kanssa kahvihetket ovat aivan ihania:)Tällä keittimellä voisi sukulaisillekkin tarjoilla jotain uutta;)
    mira.kuirinlahti@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 20:47

    Paraskahvihetki on perjantaiaamu, jolloin istahtaa ruokapöytään ja juo kahvinsa ja samalla suunnittelee tulevaa viikonloppua. :)
    kemppainen.niina@gmail.com

  • Reply
    omppu
    11.11.2011 at 21:14

    Ehdottomasti paras kahvihetki on sunnuntaiaamun maitokahvi, kera tuoreen hesarin ja pikkumakean!

  • Reply
    Jossu
    11.11.2011 at 21:20

    Parhaat kahvihetket vietän ehdottomasti rakkaan avopuolison, tyttökaveri T:n tai vanhempieni, joiden luona ehdin vierailemaan n kerran viikossa, seurassa. Toisaalta mikään ei voita aamua, jona saa istua kaikessa rauhassa kahvikuppi toisessa kädessä aamiaispöydässä ja selailla lehteä – ah, se rauha ja harmonia.
    rosenbej(at)arcada.fi

  • Reply
    Ninnu
    11.11.2011 at 22:15

    Parhaat kahvihetket on hyvien ystävien kanssa, rauhassa istuskellessa ja juorutessa :)
    niinu.-92@hotmail.com

  • Reply
    sofia
    11.11.2011 at 22:50

    Lomalla, katukahvilassa ystävän kanssa. :)

    sofia.lammi@windowslive.com

  • Reply
    Anonymous
    11.11.2011 at 23:20

    Heh, pakko osallistua vaikka tunnustan etten kahvia juokaan..:) paras kaakaohetki on illalla, töiden jälkeen sohvannurkassa, mielellään niin, ettäparempi puoliskoni on kotona myös.. tolla koneella sais mahtavat maitovaahdot chailatteen, johon oon täysin rakastunu..;)-ÄnTee
    neatuomainen@hotmail.com

  • Reply
    Pullopostia
    12.11.2011 at 00:53

    Aamukahvi ilman kiirettä uutisia lukien on makein kahvihetkeni.

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 01:40

    My best coffee moment was when I spent my first morning at my boyfriends place. He made me a very yummy and strong coffee and served it in a Moomin mug to me. Before I met him , I was not a big coffee fan and never drunk strong coffee…now I meet every morning with him, and he always makes that coffee to me and serves it in that Moomin mug just like in the first morning.
    marianna_fedorova@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 02:17

    Parhaat kahvihetket on ehdottomasti aamuisin. Kupponen kuumaa poistaa viimeisetkin unihiekat simmuista ja antaa upean aloituksen rankalle työpäivälle :)

    jenni.maekinen@hotmail.com

  • Reply
    Piip
    12.11.2011 at 02:42

    Parhain kahvihetkeni on kun menen käymään äitini luona, keitetään sumpit ja puhutaan parin viikon kuulumiset ja tietty pullat kylkiäisiksi. <3 Ja menis tietysti äitille lahjaksi, jos arpa onni minua vain suosii. :)

    T: piippi185@hotmail.com

  • Reply
    Piip
    12.11.2011 at 02:50

    Paras kahvihetkeni on kun menee käymään äitin luona, kun astuu sisälle niin aina tuoksuu pulla ja kahvi. Ja äiti huutaa “Tääl ois kahvii ja pullaa” <3 Se pyyhkii aina kaikki murheet tiehensä.

    T: Piippi185@hotmail.com

  • Reply
    citymami
    12.11.2011 at 07:46

    Helou!
    Onpa hauska arvonta :)
    Mukana.
    T: Emppu

  • Reply
    Taija
    12.11.2011 at 09:51

    Olisi hyvä arjen luksus kotiäidille :)

  • Reply
    Sandra
    12.11.2011 at 10:05

    Kyllä paras kahvihetki on töissä vietetty kahvitauko. Kun menet meluisasta työstä ihanaan hiljaisuuteen ja juot kupin kuumaa ihan kyllä vain tavallista kahvia.
    Saa hetken olla ihan hiljaa omissa ajatuksissa!

    sandrasblogi@gmail.com

  • Reply
    -H-
    12.11.2011 at 10:06

    Paras kahvihetki on työkavereiden kanssa työpaikalla, sillä ihanien työkavereiden kanssa on kiva jutustella kahvin keran ennen työpäivän haasteisiin siitymistä. :)

    -H-

    heduli@hotmail.com

  • Reply
    Johanna
    12.11.2011 at 10:24

    Oi mikä ihana arvonta! Olen seurannut mielenkiintoista blogiasi jo hetken aikaa, ja nyt on todella hyvä syy jättää ensimmäinen kommentti.
    Paras kahvihetki on ehdottomasti viikonloppuaamuna, kun saa herätä ilman herätyskellon soittoa ja sen jälkeen keittää kupposen kuumaa kahvia ja nauttia sen aivan rauhassa! :)

    jozzzzu(at)netti.fi

  • Reply
    Meri
    12.11.2011 at 11:09

    Paras kahvihetkeni on se, kun juuri herättyäni kömmin vastakeitetyn aamukahvin kanssa keittiön pöydän ääreen ja alan käymään läpi lempiblogieni uusia postauksia. Tämä pitää tapahtua joka aamu, muuuten ei päivä lähde käyntiin.
    Jos ehdin, käyn myös iltalehden sivuilla ja facebookissa santsikupin äärellä. :)

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 11:34

    Paras kahvihetki on aina kiireettöminä sunnuntaiaamuina!

    emmihi@gmail.com

  • Reply
    Tui
    12.11.2011 at 12:01

    Paras kahvihetki on hyvän ystävän kanssa, jota ei ole nähnyt pitkään aikaan. Mielellään tummalla suklaalla höystettynä.

    tuituin[at]gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 13:51

    Joka aamu paras, kun saa kahvia nauttivakseen, niin johan unihiekat karisee silmistä.

    Terveisin
    miisuli2005 [at] suomi24 piste fi

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 15:13

    Paras kahvihetki on aamuina jolloin ei ole kiire minnekään. Sunnuntai aamut+iso kuppi kahvia+aamiainen pitkän kaavan mukaan <3

    mariee121@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 15:45

    Maailman paras kahvihetki: Kun koko rakas perhe on koolla… millään muulla ei ole väliä <3 Huomiseen, rakkauspakkaus <3 -mami-

  • Reply
    KRIS
    12.11.2011 at 16:35

    Paras kahvihetki on aamuisin, päivän lehteä lukien hyvissä ajoin ettei ole vielä kiire lähteä päivän hommiin.. =) krista@wippies.com

  • Reply
    eccp
    12.11.2011 at 17:38

    Paras kahvihetkeni on joka päivä rakkaan kanssa kera paahtoleipien raskaan koulupäivän jälkeen :)
    elina-39@hotmail.com

  • Reply
    Heidi
    12.11.2011 at 18:45

    Paras kahvihetki on aamulla, yksin ilman mitään murheita ja väsymystä, uutta päivää odottaessa :)

    e-posti: lumikukka80@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 19:29

    Paras kahvihetki on hyvän ystävän kanssa, leivonnaisen kera jolloin voi heittää huolet narikkaan ja vain nauttia hyvästä seurasta ja herkkuhetkestä. :)

    llayra-@hotmail.com

  • Reply
    La Petite Princesse
    12.11.2011 at 20:08

    Kyllä se paras kahvi juodaan aamulla. Maistunee parhaimmalta rauhassa nautittuna lehden ja ruisleivän kanssa. Mutta kahvi itsessään on SE juttu, oli se vaikka sitten aamuruuhkassa auton ratissa nautittuna :)

    lapetiteblogger@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 21:03

    Parhaimpia kahvihetkiä olivat ne hetket jotka jaoin rakkaan mummoni kanssa<3 Mummon viisauksia kuunnellen jokainen kahvikupillinen oli ainutlaatuinen. Nyt ei ole enää mummoa, mutta onneksi mökin terassilla vietetyt hetket pysyvät sydämessä :) kyynel88@hotmail.com

  • Reply
    Arjuska
    12.11.2011 at 21:34

    Paras kahvihetki ikinä on aamu ja ei aikatauluja <3 ihana palkinto joka tekesi aamuistani vielä parempia

    amelie1610@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 22:02

    Pakko osallistua, koska vaikka itse en juo kahvia lainkaan niin poikaystävä kyllä juo ja sen kahvinkeitin jo vetelee viimeisiään:D Eli osallistun sen puolesta koska olis aika mahtava lahja sille, koska sen on pakko saada kahvia useamman kerran päivässä ja varsinkin aamuisin:) Meidän paras yhteinen kahvi/tee hetki on varmaan aina illalla, kun pääsee rauhoittumaan hetkeksi sohvannurkkaan ja käpertyä vaikka lukemaan mukit kädessä.

    mademoisellechantelle@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    12.11.2011 at 22:51

    Ihanin kahvihetki arkipäivävapaa-aamuna, kun saa herätä kun haluaa, laittaa kahvin tippumaan, menee ulos hakee aamun lehden ja kun tulee sisällä, se ihana tuoreen kahvin tuoksu.. Yksin, kaikessa rauhassa saa syventyä lukemaan ja nauttimaan.. :)

    -tiia-

    tahtiia@hotmail.com

  • Reply
    Elle-Marie
    12.11.2011 at 23:17

    Ehdottomasti ihanin kahvihetkeni oli pari viikkoa sitten synttäripäivänäni Espan kahvilassa, jossa nautiskelin ihanan Latten sekä mahtavan kokoisen suklaakeksin. Tunnelma oli täydellinen, sillä ulkona oli kylmä, mutta sisällä ihanan kotoisaa ja lämmintä.
    ellemarie@luukku.com

  • Reply
    Anna
    12.11.2011 at 23:43

    Paras kahvihetki on kävellä pakkasessa kuuma kahvimuki kädessä ratikkapysäkille ja kouluun :)

    anna.kananen@edu.hel.fi

  • Reply
    Anonymous
    13.11.2011 at 09:30

    Paras kahvihetki on se, kun aamulla herää tuoreen kahvin tuoksuun joka tarjoillaan sänkyyn asti :)

    oona_-_@hotmail.com

  • Reply
    pihla
    13.11.2011 at 10:47

    Paras kahvihetkeni on, kun töiden jälkeen kotiin tullessa saa laittaa villasukat jalkaan ja kömpiä poikaystävän kainaloon nauttimaan kahvista ja ehkä muutamasta suklaapalasta.. :)

    pipaa-@hotmail.com

  • Reply
    Biscuit
    13.11.2011 at 13:40

    Parhaat kahvihetket ovat niitä kun saa kiireettömästi istua lämpimän kupin kanssa koneen ääreen, lukea blogeja ja kuunnella jotain hyvää rentouttavaa musiikkia. Toisaalta myös aamut jolloin väsyttää ihan hullun lailla ja on pakko raahautua kouluun, termosmuki täynnä kahvia pelastaa ensimmäiset teoriatunnit.

    piparkakku@hotmail.com

  • Reply
    J
    13.11.2011 at 14:42

    Ihan mahtava arvonta!!

    Paras kahvihetki on aamuisin, kun saa kiireettä rauhassa nauttia kahvin ja lukea aamun lehden. Siinä on vaan jotain :) Vielä kun oma kulta on siinä viekussa niin voiko olla parempaa! Etenkin viikonloppuisin, kun ei ole kummallakaan kiire mihinkään, voi nauttia näistä hetkistä.

    Mulla ei oikeast lähde päivä käyntiin ollenkaan ilman kahvia :D

  • Reply
    Anonymous
    13.11.2011 at 14:57

    Paras kahvihetki on ihan tavallinen vapaapäivän aamu, kun saa nukkua pitkään, heräillä rauhassa ja juoda aamukahvit sängyssä rakkaan kainalossa. :)

    – Tarja (tarja.paaaho@gmail.com)

  • Reply
    Soikku
    13.11.2011 at 15:56

    Paras kahvihetki on se, kun saa juoda aamukahvin rauhassa eikä ole kiire minnekään ja ehtii jopa lukemaan samalla lehden. :)

  • Reply
    Jonna
    13.11.2011 at 17:36

    Parhaimmat kahvihetkeni ovat olleet rakkaimpien ystävien kanssa lukion hyppytunneilla, kun menimme viereiseen kahvilaan istumaan ja juttelemaan hyvän kahvin kera :) Nyt ikävä kyllä he kaikki ovat muuttaneet muualle opiskelemaan ja niitä kahvihetkiä ei enään ole. Ehkä tuo kahvikone toisi osan siitä hetkestä kotiin :) Ps. Blogisi on todella hyvä ja sitä on mukava lukea :)
    jonna.seppanen@luukku.com

  • Reply
    orchid
    13.11.2011 at 20:46

    Paras kahvihetki on pitkän ja rankan työpäivän jälkeen kun saa istuu alas rauhoittumaan jonkun hyvän iltapalan ja kahvin kanssa :)

    malaysia91@hotmail.com

  • Reply
    Selena
    13.11.2011 at 20:52

    Paras kahvihetki ikinä on ollut viime talvena tosi kovalla pakkasella ystävän kanssa 2.keksi kahvilassa. Ihana tunnelma ja vielä ihanammat kahvit ja kahvileivät. Muuta ei tarvita. :)

    kissforfashion@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    13.11.2011 at 21:07

    Paras kahvihetki on herätä aamulla kahvintuoksuun ja nauttia kuppi poikaystävän kanssa parvekkeella auringonnousua katsellessa :)

    iinuzka@hotmail.com

  • Reply
    Priska
    13.11.2011 at 22:18

    Parhaita kahvihetkiä tässä elämänvaiheessa eli hoitovapaalla ovat ne, kun lapsen nukkuessa äiti saa kupposen ja ihan oman, rauhallisen hetken kirjan tai lehden parissa. Joko kahvilassa tai kotona.

  • Reply
    Anonymous
    13.11.2011 at 22:24

    Paras kahvihetki on oman miehen tai ystävän seurassa, hyvän suklaan kera :) Ei kiirettä mihinkään, vaan hetki laatuaikaa. Kahvi on uusin harrastukseni ja tämän kaverin kanssa harrastus saisi uutta potkua!
    -MaRi-
    marijohanna@hotmail.com

  • Reply
    riinam
    13.11.2011 at 23:02

    Parhain kahvihetkeni oli ehdottomasti ensitreffit tuon miekkosen kanssa ;)

    riiinam@luukku.com

  • Reply
    Helena
    13.11.2011 at 23:38

    Paras kahvihetki on sunnuntai-iltapäivä, kun kahvin kanssa saa hyvällä omallatunnolla ja suurella nautinnolla maistella suklaisia herkkuja.

    -Hemppis

  • Reply
    Tuulia
    14.11.2011 at 00:41

    Ihan pakko osallistua, tuollainen olisi niin hieno!

    Minulle parhaita kahvihetkiä ovat ne, kun saan istua ihan rauhassa ystävän kanssa kahvilla. Toinen lempparihetkeni on, kun juon aamun ensimmäisen kahvin rauhassa yliopistolla. Heh, huomaa, että pienen lapsen äitinä osaa todella arvostaa sitä kun saa välillä olla ihan rauhassa. :)

  • Reply
    Neela
    14.11.2011 at 02:22

    Paras kahvihetki on hyvässä seurassa missä vain ja milloin vain! Ja toki on tärkeää, että itse kahvi on hyvää. Itse en juo normaalia suodatinkahvia juuri koskaan, vaan tykkään lähinnä maitoisista erikoiskahveista.

    neela1@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    14.11.2011 at 06:30

    Paras kahvihetki on ehdottomasti aamu! Aataminaikaisella kahvinkeittimelläni keitetty kahvi tietysti ei ole parhainta mahdollista maukelämystä, mutta nautin aamuhämyssä blogeja lukien aamukahvini niin kuin nytkin! =)
    Mukavaa joulun odottelua!

    rms@luukku.com

  • Reply
    BrettyRomance
    14.11.2011 at 06:34

    Ehdottomasti paras kahvihetki hetki on pitkän päivän jälkeen kun on väsynyt ja tarvitsee kofeiini ruiskeen! Jalat kohti taivasta ja kahvikuppi kädessä kirjoja lukien!

    tuulasalo11@luukku.com

  • Reply
    Tiita
    14.11.2011 at 09:10

    Monien muiden tavoin vastaan, että paras kahvihetki on aamuisin. Kun ensin pienen taistelun jälkeen saa revittyä itsensä lämpimästä sängystä kylmään aamuun, laitan villasukat jalkaan, haen hesarin ovelta ja hörpin itseni hereille kahvin avulla uutisia lukien. Ehkä elämäni paras sijoitus oli ajastimella varustettu kahvinkeitin, joten aamukahvi on aina aamuisin valmiina, kun herään :)
    titahv@hotmail.fi

  • Reply
    eli
    14.11.2011 at 10:32

    Parhaat kahvihetket on ne, kun pääsen kotikotiin 300km päähän omasta kodista. Oman mummuni kanssa vaihtamaan kuulumiset ja syömään jonkunhyvän leivoksen kahvikupin ääressä. :)
    elina_302@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    14.11.2011 at 11:49

    Paras kahvihetki on lauantai-aamuna kera aamun lehden, kynttilöiden ja rauhallisen taustamusiikin parissa.

    k_ahonen@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    14.11.2011 at 12:52

    Paras kahvihetki on lauantaiaamun kiireetön aamukahvi (+aamupala), jonka jälkeen voi vielä mennä hetkeksi takaisin sänkyyn peittojen alle :)

    tanja.aittoniemi@gmail.com

  • Reply
    sumpula
    14.11.2011 at 13:01

    Paras kahvitteluhetkeni on aamuisin, kun olen päässyt luennolle. Istun rauhassa ja juon kahvia ja seuraan hyvää luentoa. :)

    kallio.suvi@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    14.11.2011 at 13:15

    En ole koskaan juonut kahvia.
    Mutta kerrankin voisi antaa ihanan lämpimän joululahjan :) ..

    hanmheinonen@gmail.com

  • Reply
    marika
    14.11.2011 at 16:06

    Paras kahvihetki on mielestäni viikonloppuisin, jos sattuu olemaan työstä vapaata ja saan juoda poikaystäväni kanssa rauhassa kahvit. Eikä ole kiire mihinkään :)

    marikax@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    14.11.2011 at 16:51

    Aamuinen kahvi hetki on ehdottomasti paras hetki. Hetki omaa aikaa ja höyryävä kuppi kuumaa kahvia, sen takia kannattaa jo nousta aikaisemminkin :) Tämän laitteen ottaisin niin mielelläni.

    johanna.ojala2@gmail.com

  • Reply
    ira
    14.11.2011 at 17:18

    oioi paras hetki on ehdottomasti kun tulee pakkasesta ja tuuulesta kävelyn jälkeen lämpimään huoneeseen ja kahvintuoksuun!

    gabriella6@windowslive.com

  • Reply
    Anonymous
    14.11.2011 at 17:58

    Parhain kahvikokemukseni on varmaan viime talvelta, kun olimme poikaystäväni kanssa lähteneet kävelemään “oikotietä” kaveimme luo. Lunta oli vyötäisille varmaan kilometrin matkalta ja upposimmekin vuorotellen kinoksiin. Lopuutoomalta tuntuneen taivaltamisen jälkeen pääsimme kuitenkin kaverin luo, joka keitti meille kylmissään oleville matkalaisille kahvit. Voitte uskoa, että kyllä maistui.:)
    anni.laakkonen@helsinki.fi

  • Reply
    S
    14.11.2011 at 19:29

    Paras kahvihetki on, kun tulee ulkoa vaikka sienimetsästä tai reippailemasta ja etukäteen leivotut lämpimäiset odottaa pöydällä, että saa herkutella kahvilla ja jollain makealla :)

    saarajo@yahoo.com

  • Reply
    LePanu
    14.11.2011 at 21:18

    Parhaita kahvihetkiä minulle ovat kupposet Keski-Euroopan tasokkaissa pikkukahviloissa. Aah, sitä tumman paahdon juhlaa ja kahviloiden persoonallisia sisustuksia. :)

  • Reply
    Nea
    14.11.2011 at 22:37

    paras kahvihetkeni on ehdottomasti päivän käynnistävä, ei niinkään rentouttava mutta nautinnollinen take away -caramel latte coffee housesta ennen koulupäivää! sen jos minkä avulla jaksaa istua tunneilla läpi päivän! :)

    nea.sjoblom@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    14.11.2011 at 23:10

    Paras kahvihetki on sellaisena aamuna, kun ei ole kiire mihinkään.

    jahku1@hotmail.com

  • Reply
    titti
    15.11.2011 at 07:18

    Voi miten ihana palkinto olisi :)

    Paras kahvihetki on kesäisenä päivänä auringon pilkistäessä ensimmäisiä säteitään. Aamuisin kahvi maistuu muutenkin parhaalle.

  • Reply
    titti
    15.11.2011 at 07:19

    Tietenkin unohdin osoitteen, eli tittin_elamaa AT luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    15.11.2011 at 10:41

    Aamuvarhainen lenkki koiran kanssa, jonka jälkeen maitokahvikupillinen ja aamun lehti. Se on paras kahvihetki.
    pauliina.kaas@gmail.com

  • Reply
    Miss M
    15.11.2011 at 18:35

    Voi, tämä olisi niin kätevä sinkkunaisen talouteen! :)Paras kahvihetki on ehdottomasti hyvän ystävän kanssa vietetty aika kaikesta rupatellen ja kuulumisia vaihdellen!

    mariaglamorous@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    15.11.2011 at 21:51

    Paras kahvihetki on se, kun aamulla kahvit keitettyäni käperryn vielä sänkyyn peiton alle juomaan kahvia ja tsekkaamaan läpi lemppariblogini :)

    sofia_eero@hotmail.com

  • Reply
    Siroquai
    15.11.2011 at 22:52

    Paras kahvihetkeni on ehdottomasti se, kun saan istua toisella paikkakunnalla viikot työn takia asuvan äitini kanssa kahvilassa ja juoruta tyttöjen juttua cappuccinon äärellä. Se on aina perjantain (ja samalla koko viikon) kohokohta :)

    Tämän koneen antaisinkin kahvia monta kuppia päivässä nauttivalle äidille, koska itse en juo edes päivittäin kahvia. :)

    -Siroquai
    sunih@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    16.11.2011 at 10:58

    Oijoii,olen kovasti himoinnut Dolce Gustoa jo kauan mutta opiskelijabudjetti ei oikein salli sen ostoa :D olisi kyllä mahtavaa lähteä luennoille ihanan Cafe Latten jälkeen <3

    e0900301@edu.vamk.fi

  • Reply
    Suppu
    16.11.2011 at 11:28

    Oih! Tuo ois täydellinen mulle. Oon vasta muuttanut yksin, enkä kahvinkeitintäkään oo saanu hankittua. Viimeaikoina kahvihetkeni ovat olleet aamumetrossa ärrän kahvikuppi kädessä :D.

    Kyllä paras kahvihetki on aamulla kun saa olla rauhassa eikä ole kiire minnekkään. Silloin menee kuppi jos toinekin ;)
    suvi.kinnunen@gmail.com

  • Reply
    Taateli
    16.11.2011 at 17:12

    Paras kahvihetki nautitaan kiireettömästi hyvän ystävän seurassa rupatellen. Vielä täydellisemmäksi sen tekee suklaakahvi ja vuohenjuusto-bagel! Namm.

    taatteli@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    17.11.2011 at 00:28

    mun mielestä paras kahvi hetki on viettää rakkaiden ystävien kesken jossain viihtysässä ja tunnelmallisessa kahvilassa rupatellen niitä ainaisia tyttöjen juttuja ja herkutellen ihanalla cafe latella :) tiija.m@hotmail.com

  • Reply
    Riina
    17.11.2011 at 08:41

    Paras kahvihetki on aina aamuisin, varsinkin jos ei ole kiire mihinkään ja samalla saa lukea päivänlehden. Ilman kahvia, ei nimittäin päivä vaan lähde käyntiin.

    luksustaarjessa@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    17.11.2011 at 10:24

    Paras kahvihetki on ehdottomasti kahvikupin äärellä ystävien kanssa jutustelu. Suklaan tai leivonnaisten kera tietenkin :)

    ninnank@gmail.com

  • Reply
    Miki
    17.11.2011 at 16:40

    Paras kahvihetki on aamuisin, kun ei ole mitään kiirettä. Etenkin lämpiminä aamuina kun voi vieläpä nauttia kahvista vaikka parvekkeella! :) Kahvihetket ihanien ystävien kanssa on myös parasta.

    bella_muerte@hotmail.com

  • Reply
    Peaches
    17.11.2011 at 20:51

    Paras kahvihetki on se aamun ensimmäinen kaffe :)

    jonda87@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    18.11.2011 at 07:56

    Pidän pitkästä laiskasta aamusta ja tummasta vahvasta kahvista.

    Tuo kone tekee todella hyvää kahvia, olen kaverilla päässyt maistamaan.

    mietma@nic.fi

  • Reply
    Anonymous
    18.11.2011 at 21:16

    Olen todellinen kahvi-addikti, ja yleensä juon kahvia monta kuppia päivässä. En pysty heräämään saatika tekemään kouluhommia ilman kahvisaavillista. Mahtavia kahvihetkiä on kertynyt tuhansia, mutta paras kahvihetki on epäilemättä edessäpäin, sillä.. Olen tällä hetkellä ollut vaihto-opiskelemassa ulkomailla viimeiset 3 kk, ja valitettavasti täällä kahvi on täyttä kuraa! “Normaali” kahvi täällä on supervahva tuplaespresso, joka ei edes kahdella desillä maitoa ja kolmella sokeripalalla huuhtoudu mun kurkusta alas! Niinpä olen kituutellut joko ilman kahvia tai nenästä kiinni ja kurkusta alas -taktiikan voimin viime kuukaudet.. Kotiintulo kuitenkin jo häämöttää, ja alle kuukauden kuluttua palaan takaisin Suomeen ja saan KUNNON KAHVIA!!! Se hetki, kun Suomessa saan eteeni ensimmäisen kerran jättikupillisen kahvia tulee epäilemättä olemaan paras kahvihetkeni ikinä! Ja uskallan epäillä, että kyseinen hetki olisi jopa täydellisempi, jos mua odottaisi kotona oma Dolce Gusto, jolla voisin kotiinpaluukahvini keittää… ;)

    erikaa_@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    19.11.2011 at 14:56

    Hyvä esprssso iltapäivällä töiden jälkeen! Se on itselleni rituaali, jonka avulla vaihdan vapaalle :)

    kirjeitaelenalle@gmail.com

  • Reply
    Anna
    19.11.2011 at 18:42

    Ihana kahvinkone! Itse arvostan kahvihetkiä,jossa olen perheen kaa yhes. Niinpä paras kahvihetki on kun istuu samas pöydäs sukulaisten/perheen kaa ja nauttii kahvista, rupattelusta ja leivoksista.

    Sähköposti:anna_triantafillou@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    19.11.2011 at 20:49

    Mulla on niinki tylsä kahvihetki, kuin kotona eräänä aamuna, kun olin juonut noin. 2 kuukautta pelkkää murukahvia.. kyllä oikea kahvi maistui taivaalliselta!
    susannarivinen@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    19.11.2011 at 22:32

    Paras kahvihetki on sellaisina aamuina kun ei tarvitse herätä aikaisin eikä ole mihinkään kiiren, saa vain rauhassa nauttia kahvittelusta!

    lasienkeli92@hotmail.com

  • Reply
    Kaisa
    19.11.2011 at 22:55

    Parhain kahvihetki on myöhään illalla kun mies saapuu rankalta työmatkalta. Saamme rauhassa nauttia kahvia ja kertoilla kuulumisia, sekä tunnelmoida kynttilänvalossa.

    kaisanjoulu@hotmail.fi

  • Reply
    Mainio Murunen
    20.11.2011 at 15:11

    Parhain kahvi hetki on ihanassa yksinkertaisuudessaan se kun saa juoda kahvin rauhassa.
    Pikku taaperon kanssa näitä hetkiä ja päiviä on harvassa milloin saa juoda kahvin ihan rauhassa, pysähtyä ja keskittyä hetki vain itseensä ja nauttia kahvista. siru.paananen@hotmail.com

  • Reply
    miinui
    21.11.2011 at 22:50

    Nautin aamun rauhallisesta kahvihetkestä, ennen päivän kiireitä, mukana tietenkin päivän tuore sanomalehti!

    miina.maria@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    22.11.2011 at 06:27

    Kahvihetken kruunaa hyvä seura, palanen suklaata ja kaunis maisema vuodenajoista huolimatta.

    riinajamaria@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    22.11.2011 at 10:55

    Haha, poikaystäväni tokaisi tämän nähtyään, että mun täytyy voitta tämä. Hän ei kuulemma jaksa keittää mulle kahvia joka aamu :)

    Paras kahvihetki on hitaat, aurinkoiset sunnuntaiaamupalat / brunssit, jolloin kahvia voi nautiskella rauhassa erilaisten maustekombinaatioiden kera. Ah, ihanuutta!

    -viipeiii@gmail.com

  • Reply
    Piijuli
    22.11.2011 at 20:15

    Parhain kahvihetki on ollut aikoinaan mummoni seurassa. Minulla oli oma pieni kahvikuppi ja tassi. Ryystin kahvia tassilta kuin mummonikin. Olin silloin n.3v. Mummo teki pullamössöä ja rakastin kahvinmakuista pullamössöä, jota ei kukaan muu kuin mummo osannut tehdä oikein <3 rakas mami-vainaa mielessä….

  • Reply
    Piijuli
    22.11.2011 at 20:19

    Äh, aina mä unohdan mun s-postin :/

    pia1972 at jippii.fi

  • Reply
    Anonymous
    22.11.2011 at 21:28

    Ikimuistoisin kahvihetkeni on ekat treffit nykyisen poikkikseni kanssa. Olin just juomassa kahvia, kun hän kertoi jonkun hauskan vitsin, jonka seurauksena hajosin totaalisesti ja kahvit purskahti miehen päälle.
    Ensiksi nolotti, mutta nykyisin muistelen jo naurulla tätäkin episoodia.
    Tätä kahvihetkeä ei kyllä unohda ikinä, sen varmistaa poikaystäväni aika ajoin. Tai ainakin silloin, kun ihmiset kysyvät miten tutustuimme:DD

    nannax@netti.fi

  • Reply
    Anonymous
    22.11.2011 at 21:38

    Paras kahvihetki on ystävien tai sukulaisten kanssa nautittu kahvi maidolla ja sokerilla sekä vaniljajäätelöllä tai herkullisilla mokkapaloilla. :)

    vivannico@gmail.com

  • Reply
    Petra Pauliina
    22.11.2011 at 21:44

    No hitsi, oon unohtanut osallistua – kiitos siis muistutuksesta! :)

    Minun parhain kahvihetkeni syntyy kun sekoitetaan
    1 hyvä ystävä
    1 rauhallinen hetki, jolloin kummallakaan ei ole kiire mihinkään ja
    muutama makoisa leivonnainen. :)

    s.posti petrapauliinanblogi (at) gmail . com

  • Reply
    Anonymous
    22.11.2011 at 21:49

    Paras kahvihetki on tunnelmallisessa kahvilassa hyvän ystävän kanssa!! Aivan ihana palkinto!
    mellukka.94@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    22.11.2011 at 21:56

    Työssäkäyvänä äitinä kahvihetket jäävät monesti hätäisiksi hörppäyksiksi muiden puuhien ohessa. Minun parhain kahvihetkeni onkin aamulla aikaisin, kun muu perhe vielä seikkailee Höyhensaarilla. Keittiön täyttää suloinen ja kodikas kahvin tuoksu ja istun rauhassa pöydän ääreen aamun sanomalehden kanssa. Ikkunasta näkyy hiljalleen leijailevia lumihiutaleita ja maailma tuntuu pysähtyneen. Se on yksi parhaista kahvihetkistäni. Parempi se ei voisi juurikaan olla, ellei sitten kupissa höyryäisi tuore cafe latte…

    tiinaha@mail.student.oulu.fi

  • Reply
    Pinni
    22.11.2011 at 22:26

    Paras kahvihetki on ehdottomasti kiireettömänä sunnuntai aamuna kahvi kuumennetulla maidolla uunituoreen kroisantin kera…
    ylizz@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    22.11.2011 at 22:31

    Mukana :)

    cyba
    cybellatraurig@hotmail.com

  • Reply
    Cherry
    22.11.2011 at 22:34

    Tuo on ihana kone, oli mulla testissä joskus, mmmm hyviä juomia tuli :)

    Osallistun siis!
    Parhain kahvihetki on termarikahvit viileässä säässä, jossain retkellä kauniissa maisemissa. Ehkä siihen vielä suklaanpala perään ;)

    cherrynblogi@hotmail.com

  • Reply
    HV
    22.11.2011 at 22:37

    Paras kahvihetki on ehdottomasti isonvanhempieni luona, kun koko perhe on pitkästä aikaa yhdessä koossa. Rauhassa vaihdetaan kuulumisia ja nautitaan mummon laittamista herkuista.

    pinkyprincess_@hotmail.com

  • Reply
    Hanna-Reetta
    22.11.2011 at 22:41

    Oi mikä tilaisuus! Poikaystäväni on vihjaillut haluavansa moisen laitteen, joten toivottavasti arpaonni suosisi! ;) Kahvia juon itse melko harvoin, mutta ehkäpä tämän laitteen myötä oppisinkin uudelleen rakastamaan kahvia! (Ja pitäisin laitteen itselläni ;))
    Teetä minä yleensä hörpiskelen, mutta eräissä tilanteissa kahvi on pakollinen; nimittäin juhlat! Paras kahvihetki on missä tahansa juhlassa – olivatpa ne ristiäiset, häät, sukulaisen syntymäpäivät tai mitkä muut juhlat tahansa, niin kahvi on silloin pakollinen! Hienosta kupista runsaan tuttavapiirin ympäröimänä kahvia on ihana hörppiä! ;)

    hr.tormala@hotmail.com

  • Reply
    V
    22.11.2011 at 23:03

    juon toooodella harvoin kahvia ja silloinkin ns. erikoiskahveja. Tämän laitteen kanssa voisin ehkä opetella kahvinjuontia ja kokea sen parhaan kahvihetken <3
    livingadream3@gmail.com

  • Reply
    Laura
    22.11.2011 at 23:09

    Näin talvisin(joko sen saa ääneen myöntää..?) mieluisimmat kahvihetket ovat ehdottomasti siellä peiton alla, sohvan nurkassa, jonkun pienen herkun kanssa nautitut. Harmillisesti ainakaan itse en näitä voi viikolla kuitenkaan usein viettää, tai yöunet saattaisivat jäädä heikomman puoleisiksi. Viikonloppuisin kuitenkin senkin puolesta! Aamuja tietysti myös piristää pidennetyt aamukahvinautiskeluminuutit.. heh:)
    Tällä hetkellä en edes omista kahvinkeitintä, joten en ollenkaan laittaisi pahakseni jos sellaisen ilmaiseksi itselleni saisin ;)
    laurajaatinen@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 00:24

    Paras kahvihetki on lämpimän viltin alla kirjaa lukien. Vieläpä keksien kera :)

  • Reply
    Petra
    23.11.2011 at 01:27

    Paras kahvihetkeni on ehdottomasti lauantai-aamuisin! Silloin olen eri kaupungissa asuvan kihlattuni kanssa yleensä saman aamupalapöydän äärellä eikä meillä ole kiire mihinkään! Voin nauttia kahvini kiireettä rakkaani seurassa ja nauttia siitä lauantai-aamun fiiliksestä, ku koko viikonloppu on vielä eessä! <3

    pikkupetra@yahoo.com

  • Reply
    Johanna
    23.11.2011 at 07:40

    Paras kahvihetki on kiireetön sunnuntaiaamu ja aamiainen pitkän kaavan mukaan. Yleensä hörpin kiireessä yhden kupin kahvia, mutta sunnuntaina on ihana nautiskella pari-kolme. Ah. Pitkään aikaan ei ole moista näkynyt, mutta toivottavasti edes jouluna ehtii rauhoittua :)

    joemku@utu.fi

  • Reply
    neliapila
    23.11.2011 at 08:00

    Paras kahvihetki on aikaisin sellaisena aamuna, jona heräät pirteänä. <3 Ja ulkona sataa hieman lunta…

  • Reply
    Emmi
    23.11.2011 at 08:20

    Edellisestä vastauksesta jäi sposti niin deletoin sen ja kokeilen uudelleen :) vastasin seuraavaa: Yksi parhaimmista kahvihetkistä oli viime talvena, yövuoron jälkeen Fazerilla.. Kun ulkona oli vielä pimeää, edessä pehmeä cappuccino eikä mihinkään kiire..
    queenofzeal@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 08:34

    Viivir:
    Kahvia mustana aamulla, päivällä ja illalla. Kuppi (tai kaksi) tätä kuumaa mustaa kultaa tekee arjesta hetkessä juhlaa.

    viivi.rita@luukku.com

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 09:46

    Moikka!

    Paras kahvihetki on perheen kanssa omalla terassilla, hetki on täynnä naurua ja ihania keskusteluja ja jälleennäkemisen riemua, kun kaikki on taas yhdessä. Itse opiskelen toisella paikkakunnalla niin nuo hetket ovat sitäkin ihanempia ja arvokkaampia.
    Sposti: hekkos@utu.fi

  • Reply
    Varpu
    23.11.2011 at 10:46

    Tänä syksynä, uudessa kodissani ensimmäinen lauantaiaamu. Aurinko paistoi suoraan parvekkeelle, ilma oli kirpeän raikas. Villasukat jalassa istuin rottinkipallotuoliin keinumaan, nautin mustasta, väkevästä herätyskahvistani ja vain olin. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan oloni oli rauhallinen ja raukea, sillä olin juuri eronnut pitkäaikaisesta poikaystävästäni, minkä vuoksi kesä ja alkusyksy oli ollut yhtä tunteiden myrskyä… Samaisesta rottinkituolista on tullut vakiopaikkani nauttia aamukahvistani, vaikkakin talven tullessa taidan suosiolla siirtyä ikkunan toiselle puolelle sohvan nurkkaan katselemaan talvista maisemaa :)

    sable-starr@hotmail.com

  • Reply
    zinizanzui
    23.11.2011 at 10:51

    Parhaita kahvihetkiä ovat ehdottomasti kiireettömät aamut kun saa juoda ja nautiskella kahvinsa kaikessa rauhassa. Pitkälle syksyyn tein tämän vieläpä parvekkeella hyvän kirjan parissa. Paljon mukavampi lähteä töihin jos aamu alkaa kiireettä ja nautinnollisesti. :)

    zinizanzui@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 10:59

    Äitienpäivänä kun mies ja lapsi tuovat kahvin sänkyyn aamiaissämpylän ja kortin kera. Olen jo valmiiksi herännyt ja kuunnellut jo tovin noiden rakkaiden touhuamista keittiössä. Sitten kun ovi avataan leikin nukkuvaa ja “herään” yllätykseen.

    hemulix@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 11:38

    Paras kahvihetki on aamukahvin juonti lämpimällä terassilla, ilman minkäänlaista kiiretta! (myös ulkomaan matkalla aamukahvin juonti ajaa saman asian!)

    iina_pihkala@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 14:36

    Jokainen aamu alkaa ihanalla kahvihetkellä oman rakkaan kanssa, lasten vielä nukkuessa.

    heiniu@luukku.com

  • Reply
    annika
    23.11.2011 at 15:21

    Toi olisi kyllä tosi tosi luksus! Itse pidän parhaimpia kahvihetkiä ystävien tai perheen seurassa. kahvikin maistuu paremmalle, kun saa juoruilla samalla läheisten kanssa.

    PS arvonta päivämäärä on väärin keskiviikko on 23 päivä :)

    annika_silvennoinen@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 15:55

    Aivan ihana arvonta. Mun on pakko sanoa, että kaikki kahvihetket on aivan ihania! Aamun rauhallinen kahvihetki valmistaa tulevaan päivään, koulussa kahvi kavereiden kanssa samalla juoruillen on hauskinta mitä tiedän ja kotona kahvi rakkaan kanssa koulupäivän jälkeen, kun ei tarvi miettiä muita juttuja ja voidaan jutella rauhassa päivän tapahtumista <3

    joerva@utu.fi

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 16:13

    Vau! Unelmakone!:)

    Paras kahvihetki, hmm.. Lämmin kesäilta, ulkona terassilla/parvekkeella miehen kanssa auringonlaskua katsellen, aivan tyyni sää. Lapset nukkumassa, ihanan hiljaista, vain me kaksi ja ihana ilta.

    (Kahvi ei vie yöuniani, siksi voin nauttia sitä myöhäänkin.)

    minna_mamma@luukku.com

  • Reply
    Sanna
    23.11.2011 at 16:46

    Parhaat kahvihetket on ollut hyvässä seurassa söpössä kahvilassa latte kädessä :)
    sannakoskimaki.96@gmail.com

  • Reply
    Halo
    23.11.2011 at 16:58

    Paras kahvihetki on rauhassa lemppariblogien kanssa vapaapäivän aamuna ennen treeniä! Hyvällä kahvilla treenistäkin saa enemmän irti :-)

  • Reply
    Silja
    23.11.2011 at 17:04

    paras kahvihetki on ehdottomasti viikonloppuaamuisin :) ihana arvonta! =)

    silkku.taskinen@windowslive.com

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 19:44

    Ihanin kahvihetki on aamulla, tuoksuva home-made-latte tai sitten kahvilassa rakkaassa seurassa nautittu laadukas kahvi!

    hietamar@paju.oulu.fi

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 20:42

    Ohoh! Huikee arvonta!

    Oma paras kahvihetki on kyllä se joka aamuinen (tylsähkö) kahvihetki, kun saa ensimmäisen kupillisen, juon aina aamuisin kaksi, kahvia käteen ja silmät alkaa hiljalleen avautua ja maailma taas kirkastua. Ü

    -mari
    mari.asunmaa@hotmail.com

  • Reply
    Lee
    23.11.2011 at 21:16

    Lempikahvihetki on ehdottomasti jossain rauhallisessa kahvilassa parhaiden ystävien seurassa, kun ulkona on lunta ja pakkasta <3 jotenkin talvi tekee kahvihetkistä niin tunnelmallisia!

    leemariposa@hotmail.fi

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 21:35

    Paras kahvihetki on kiireettöminä aamuina herkkuaamiaisen kera nautittu tuore kahvi. Kahvi maistuu parhaalta rauhassa nautittuna.
    leinosus@gmail.com

  • Reply
    Nina
    23.11.2011 at 21:37

    Paras kahvihetki on ystävän kanssa rauhallisessa ja tunnelmallisessa kahvilassa <3

    nmpuus@utu.fi

  • Reply
    Anonymous
    23.11.2011 at 21:44

    Paras kahvihetki on iltapäivällä jossain ihanassa, rauhallisessa kahvilassa, kun ulkona hämärtää ja on tunnelmallista. Yksin tai seurassa – hetki on ihana joka tapauksessa. :)

    leilajulia@hotmail.com

  • Reply
    berni
    23.11.2011 at 23:02

    Tänä vuonna opin juomaan kahvia. kaikki oikeestaan lähti siitä, kun pappa sano, et saan 20e jos juon kahvikupillisen kahvia… t. 29 v mmaaarit@gmail.com

  • Reply
    Heli
    24.11.2011 at 09:56

    Paras kahvihetki on sunnuntai-aamuna talvella, käpertyä peittoihin sohvalle ja nauttia kuppi Vanilla Café -kahvia ja ehkä siihen joukkoon vielä pari konvehtia… Nam!

    Itse en kykene suodantinkahvia juomaan, mutta nämä erikoiskahvit maistuvat! Piccoloa olen tässä parisen kuukautta jo harkinnut ostavani, niin nyt tulisi sopivaan paikkaan voitto! :)

    mizuko85@gmail.com

  • Reply
    Virpi
    24.11.2011 at 16:19

    Parhain kahvihetki on mikä tahansa aamu, kun ei ole kiire mihinkään :)

    virpi.kopola@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    24.11.2011 at 19:35

    Mun mielestä kahvihetket on aina mitä parhaimpia hetkiä tilanteessa kun tilanteessa, ja mitä parempi kahvi, sitä parempi hetki. On ihanaa aamulla herätä kunnolla ihanan kahvin kanssa, on ihanaa raskaan koulupäivän jälkeen rentoutua kahvikupin ääressä, ihanaa nauttia kahvista ystävien kanssa, hiihtoreissulla tai rankan shoppailupäivän päätteeks istahtaa kahvikupposelle. Se on aina yhtä ihanaa, ja toisinaan sen kahvin joutuu hörppään aamulla kaiken kiireen keskellä, mutta sillonkin ois ihanaa ajatella, että ompa hyvää kahvia! Toisinaan sitä toivoisi, että sen kahvin saisi myös erittäin nopeasti, mutta silti jotain herkullista ja myös erilaiset helpot kahvivariaatiot tuo mukavasti uutta pirteyttä päivään ja talven pimeisiin iltoihin. Kahvin merkitys on paljon suurempi kuin ainoastaan piristävä juoma!=)

    P.S. Kiitos kivasta blogista ja hauskaa loppusyksyä!

    kcsiren@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    24.11.2011 at 19:49

    Paras kahvihetki on aamulla, kun on ensin saanut herätä vasta keitetyn kahvin tuoksuun ja sitten istuu iso kiva kahvikuppi kädessä ja katsoo ikkunasta kun kaupunki herää :)

    huidula@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    24.11.2011 at 22:22

    Paras kahvihetki on, kun saa juoda kahvinsa rauhassa ilman kiirettä. Mikä on välillä haasteellista kahden lapsen äitinä. Sen takia tuleekin nykyään harvemmin juotua kahvia, mutta tuo laite vaikuttaa nopealta ja näppärältä ja olisi ihana juoda kunnon kahvit! :)

    saana81@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    24.11.2011 at 22:46

    Ensinnäkin, aivan ihana blogi! Paras kahvihetki on ehdottomasti viikonlopun (tai ylipäätänsä vapaapäivän)aamuna, jolloin voi rauhoittua ja nauttia kunnolla kiireettömästä kahvihetkestä aamulehden kera<3
    – Henna

    hemulii_@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    24.11.2011 at 23:11

    Minulle parhaita kahvihetkiä ovat ne hetket näin syksyisin kun sää on ankean harmaa, ulkona on inhottavan kylmää ja pimeää jolloin on ihanaa hautautua sohvan nurkkaan viltin alle ja nauttia kuppi vasta keitettyä kahvia lämmitetyn maidon kera ja hukkua hetkeksi haaveisiin. Se tuo hymyn huulille. sumpsu@hotmail.fi

  • Reply
    Juulia
    24.11.2011 at 23:18

    Parhaat kahvihetket on aamuisin, kun menen kahvikuppini kanssa nautiskelemaan hiljaisesta aamusta ulos. Kahvikuppi lämmittää säässä kuin säässä. Talvella kahvi kuitenkin tulee jostain syystä juotua nopeammin. ;) Paras kaikista kahvimuistoista tähän asti oli kuitenkin se kerta, kun meinasin tukehtua kahviini siskoni kertoessa odottavansa vauvaa!

    kolhoositraktori@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    24.11.2011 at 23:55

    Parhaat kahvihetket ovat kaikki hyvien ystävien kanssa vietetyt <3

    maija_t@luukku.com

  • Reply
    Jasminella, Finland
    25.11.2011 at 11:00

    Ihanin muisto on viime keväältä kun pakkasimme rakkaani kanssa termariin kahvia, otimme koirat mukaan ja lähdimme metsäretkelle. Olin tehnyt leipää evääksi, mutta kulta yllätti ja oli käynyt ostamassa sydän munkit molemmille :)

    Ihana arvonta!!
    jasminella82@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    25.11.2011 at 18:15

    Oi olen jo pitkään harkinnut tuon ostoa! Paras kahvihetki on viikonloppuaamut kun ei ole kiire mihinkään ja voi herätä rauhassa, juoda kuppi kahvia ja tehdä kunnon aamiainen ja selata päivän lehteä tai blogeja :)
    ronkainen.emma@gmail.com

  • Reply
    Anonymous
    30.11.2011 at 02:53

    Mieleenpainuvin ja ihanin kahvihetki oli vuonna 02, kesällä kun uunituoreen aviomieheni kanssa olimme Tukholmassa häämatkalla ja koska budjettimme oli melko pieni, nautimme pienistä kahviloista ja siitä kuinka kesä antoi parastaan, kadut olivat iloisia ihmisiä pullollaan ja nautimme erilaisista kahveistamme, pienistä mukeista, isoista laseista, mikä mieleen milloinkin sattui tulemaan. Näitä hetkiä tahtoisin kokea kotonakin, kahdestaan, kesällä, talvella.. milloin vain :)
    juulinen@gmail.com

  • Reply
    esteetikko
    6.12.2011 at 18:43

    Paras kahvihetki oli sisareni ja äitini kanssa Ramin konditoriossa. Äitiäni saan harvoin kahviloihin mukaan mutta sillä kertaa sain ja otimme ihanat leivokset ja minä kahvin kermalla. En ole juonut parempaa kahvia ikinä!

    jonnapen@hotmail.com

  • Reply
    Anonymous
    17.1.2012 at 23:35

    Viimeisin kiva kahvihetki oli jouluna Tallinnassa kun pääsi ulkoa jäätävästä sateesta sisälle pieneen tunnelmalliseen kahvilaan nauttimaan muhkean leivoksen ja ison kupillisen vahvaa kahvia. :)

    cialrame@hotmail.com

  • Reply
    Cappuccino
    25.11.2013 at 16:54

    Aito italialainen kahvi on kyllä jotain aivan muuta kuin Suomessa yleensä juotava “värjätty vesi” joksi italialaiset ystäväni suomalaista kahvia nimittävät. Eivätkä suostu sitä juomaan kuten en minäkään enää vuosiin. Kunnollinen kahvikone olisi kyllä mahtava lahja, ovat kohtalaisen arvokkaita varsinkin nuo paremmat.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *