9.11.2011

Canon 60 D

I’m SO IN LOVE!!! :D Meillä oli medialainassa Canonilta 60D ja voi hyvänenaika miten ihana se on <3 Oon ihan amatööri kuvaamisessa, mutta tämän ihanuuden kanssa saa kyllä ihan mielettömiä kuvia. Järkkäriä on välillä turhauttava kantaa mukana kokonsa takia, mutta tässä ei se yhtään haittaa!;) Päinvastoin tekisi koko ajan vain mieli räpsiä kuvia. Kamera istuu käteen ihan loistavasti ja kuvien ottaminen on mielekästä. Asetukset ovat helppoja ja kun takana on 1000D:n käyttöä on uudetkin asetukset helppo oppia nopeasti. Kamerassa on kääntyvä näyttö, joka helpottaa erilaisissa kuvaustilanteissa kuvaamista kummasti. Videokuvaaminen onnistuu myös tällä kameralla. Täytyy sanoa, että oli kyllä tosi sääli palauttaa tämä;) 
Omistaako moni teistä 60 D:n ja mitä olette kamerasta tykänneet?:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Enni
  9.11.2011 at 09:39

  Mä valitsin kamerani tämän tai 7D:n väliltä. Mun mielestä tää on turhan kallis ominaisuuksiinsa nähden. Tämä ei juurikaan eroa 500D:stä paitsi sen käännettävän näytön ansiosta ja joidenkin muiden pikkuominaisuuksien, kuten megapikselien määrän ero. En ihan ymmärrä tätä kameramallia, mutta kyllä se varmasti ihan laadukas on. Kuten Canonit yleensäkin!

  Hinta on vaan aika hassu verrattuna 7D:hen tai 500D:hen. Katso vaikka itse http://snapsort.com/compare/Canon_EOS_500D-vs-Canon_EOS_60D/specs :)

 • Reply
  Essi
  9.11.2011 at 12:18

  Ite oon tosi tyytyväinen ollu kameraan! Tosin paljon on ollu opettelemista asetusten tms kanssa, kun ennen kuvannut Nikonilla. Mutta en oo kyllä katunut ollenkaan ostosta!

  Ja edelliseen vedoten, niin munki mielestä hinta on hiukan korkee juuriki verrattuna ominaisuuksiin.
  Tilasin kuitenki kameran Simplyelectronicsilta, ja säästin useamman satasen, kun vertaa hintoihin täällä Suomessa:)

 • Reply
  Maarit
  9.11.2011 at 13:06

  Itse hankin syksyllä Nikonin D7000 kameran, siihen kannattaa myös ehdottomasti tutustua. Kameraa pidetään ominaisuuksiltaan hintaluokkansa ehdotomana ykkösenä. Olen ollut kyllä enemän kuin tyytyväinen ostokseeni. :) Kaiki blogini kuvat ovatkin ulkomaan reissukuvia lukuunottamatta juuri tuolla Nikonilla otettu ja reissukuvat sitten Nikonin P5000 pokkarilla joka on jo 5 vuotta vanha.

  Tilasin viimeviikolla Rajalalta myös tutustuttavaksi Olympuksen Pen pikkujärkkärin josta kaavailen kakkos ja reissukameraa itselleni jos se tuntuu käteen sopivalta. Jos ei niin sitten hankin Varmaankin Nikonin P7000 tai P7100 pokkarin. Malttamattomana odotankin Olympusta saapuvaksi vaikka tottakai tiedän ettei se vedä vertoja Nikonin järkkärilleni, mutta en uskaltaisi reissussa pitää niin arvokasta järkälettä mukana. Pitäisikin joku kerta tehdä ihan kamera aiheinen postaus. Olen ihan hurahtanut kuvaamiseen nimittäin. :)

 • Reply
  Mona
  10.11.2011 at 08:54

  Enni,
  Kiitos taas vinkeistä!!:) Joo kyllä se 7D onkin ihan pelkkä <3 :D
  Tosta 60D:stä tykkäsin kyllä silti myös tooosi paljon:)
  Tota 500D:tä en olekkaan kokeillu ku kerran tutulta..
  Eikös se oo jonkun verran myös pienemmän kokoinen kuin tuo 60D?

  Essi,
  Hienoa, oot päätyny hyvään merkkiin;) Mä oon niin vannoutunut Canonin käyttäjä jo:D
  Hei mä en ees tienny tuosta simplyelectronicsta!:) Kiitos siis paljon vinkistä!!:)
  Pitääkin tutustua siihen:)

  Maarit,
  Mä oon niin koukussa jo tohon Canoniin etten tiedä osaisinko lainkaan käyttää Nikoa:D Kummisedällä on hienot Nikonin kamerat ja muut, mutta ei ne tunnu lainkaan omilta:D Jännä miten sitä niin tulee ehdottomaksi..;) No ehkä joskus vielä voisin koittaa kokeilla..:) Paitsi et hei onhan meillä sellanen pikku Nikonin pokkari kotona!!:)
  OI tota peniä haluaisin myös testata siitä kun on niin paljon ollut nyt juttua blogeissa ja monet sitä ovat kehuneet:)
  Kuvaaminen on niiiiin ihanaa <3 <3:)

 • Reply
  Maarit
  10.11.2011 at 09:35

  Sehän kannattaa myös muistaa että jos kuvauskohteet eivät ole urheilussa tms. niin kallista kamerarunkoa tärkeämpää on kunnon objektiivit! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *