21.10.2011

Nellyn Midseason Sale

NO NI!! Edellisen postauksen teemoilla jatketaan taas. Nyt on Nellyn midseason sale menossa. Ja yllärinä minä heti siellä surffailemassa.:D Just kun pitäisi olla säästökuurilla reissu varten..;) No mutta, tässä mainostuksena mun muutamia Nellyn alesta poimittuja lemppareita!:)

Muutamat kivan malliset matalat nilkkurit löytyi. Nuo menisivät märilläkin keleillä, kun ovat tekonahkaa. Mitä mieltä ootte?:)

Ja voi apua..Haluan noi kaikki ihanat mekot!! Noiden lisäksi oli vielä vaikka mitä ihanuuksia. Meillä on marraskuussa työpaikan Gaalajuhlat, joten sinne pitää etsiä joku kiva juhlava mekko. Mitä mieltä olette, onko tuo musta liian rohkea?:) Se meinaan houkuttelisi kovasti, mutten ole varma onko tuo jo liian avonainen… Ihailen aina nettikaupoissa toinen toistaan upeampia bilemekkoja, mutta harvemmin tulee ostettua, kun ulkona tulee käytyä niin vähän. Pitäisi olla enemmän tilaisuuksia, mihin voi pukeutua tosi juhlavasti:)

Ps. On muuten tosi huojentunut olo, kun ensimmäinen tenttiviikko on takana!:D Voin nimittäin paljastaa, että olen ehkä pahimmanlaatuinen tenttijännittäjä ikinä.:/
Nyt aion tämän illan ottaa ihan rennosti ja nautiskella murun seurasta. En vilkaisekkaan mitään opiskeluun liittyvää!;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Victoria
  21.10.2011 at 13:53

  Voi pahuksen pahus että meninkin lukemaan tän postauksen just kun pitäis pitää hieman shoppailutaukoa :D Ihanaa viikonloppua!

 • Reply
  Jossu
  21.10.2011 at 14:32

  Ei kun hei ehdottomasti tuo musta mekko kokeiluun! Se, miten kannat mekkoasi, saa sen näyttämään joko halvalta tai sitten ei. Ja sun blogiasi hetken seurailtua musta ainakin tuntuu että sun päällä toi voisi näyttää juuri niin nätiltä kun sen on tarkoituskin! :)

 • Reply
  Nanna
  21.10.2011 at 16:06

  Osaatko sanoa tuon valkoisen nimeä tarkemmin? :)

 • Reply
  Mona
  21.10.2011 at 16:59

  Victoria,
  Hih, sulla siis sama homma!:D Mä just mietein et en mä sais avata koko konetta jos mielis pysy pois kaikista houkutuksista;) Shoppailutauko on muuten harvinaisen vaikeeta..:D

  Jossu,
  Voi kiitos ihan hirmusesti kauniista sanoistasi <3 Tulipas hyvä mieli:)
  Vitsit miten voikaan pienillä sanoilla saada toisen niin hyvälle tuulelle <3
  Ehkäpä uskaltaudun laittamaan sen tilaukseen:)

  Nanna,
  Hei murunen <3 täältä löytyy:
  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/estradeur-1043/suri-dress-200723-23/

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *