13.10.2011

Punaisen viehätys

Yves Rocherilta saamani kynsilakka pääsi heti kokeiluun. Lakkasin kiiltolakalla varpaankynnet ja päälle lisäsin pikakuivattajaa. Tuo pikakuivattaja on aivan ehdoton! Olen todella kärsimätön ja juuri siksi lakkaankin kynsiä todella harvoin kirkkailla väreillä, ne kun ovat samantien sotkuiset. 
Punainen lakka on ihanan tumma ja intensiivinen. Nyt kun olisi vielä rakennekynnet tallella niin lakkaisin samantien nekin punaisiksi!:) 
Rakennekynsistä tulikin mieleen, että tietääkö tai onko jollain suositella hyvää kynsienlaittajaa Turussa joka tekisi LCN:n geelikynsiä? Annika (Makeristä) kehui niiden sopivan myös allergisille, joten ajattelin testata niitä seuraavaksi.. 
Nimensä mukaan Yves Rocherin Kiiltokynsilakka on todella kiiltävä ja tekee kynnen pinnan kauniiksi.
Itse laitoin vain yhden kerroksen ja se riitti todella hyvin. 
Tarkemmat tiedot löydät täältä!
Plussaa voi myös ehdottomasti antaa lakan kestävyydestä! Normaalisti lakat lähtee lohkeilemaan jo muutamassa päivässä, mutta nyt tämä on pysynyt jo viikon virheettömänä!:)
Pikakuivattajan tiedot löydät täältä!
Odottelen jo kovin, että pääsen testaamaan huulille tuota ihanaa punaa!:) Nyt tämä punainen ja nuhainen naama ei vaan valitettavasti taida kaivata lisää punaisuutta.. Harvinaisen pitkäkestoiselta vaikuttaa tämä syysflunssa..:/ Toivottavasti te muut olette säästyneet tältä!
Psst… Huomaatteko ylimmissä kuvissa jotain erilaista….? ;) Täällä on yksi kameraan rakastunut. :D Sain Canonilta lyhyt lainaan kameran (Canon 60D) ja olen jo ihan myyty sille. Teen erillistä postausta kamerasta, jahka ehdin kuvailla enemmän. Huoh, kamerakuume vaan kasvaa entisestään;)

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Madeleine
    13.10.2011 at 07:22

    Tuo kiiltolakka on todellakin hyvää, ekalla kerralla täysin peittävä, ja kestäväkin! Samoin tykästyin punaiseen huulipunaa ja myöskin siihen pikakuivattajaan! Huipputuote! :)

  • Reply
    Anonymous
    13.10.2011 at 07:39

    Hei,

    Turussa oikein hyvä paikka on Arte Aurakadulla, siellä muistaakseni on LCN-geelejä ja paljon muitakin. Sieltä saa myös ripsenpidennyksiä, kampaamopalveluita jne. Suosittelen!

  • Reply
    Jossu
    13.10.2011 at 09:07

    Äh, vieläkin flunssan kourissa? :/ Täällä flunssa onneksi on jo päästänyt pikkuhiljaa otteestaan, mutta sen sijaan treenailut jää vähemmälle kun vas.kyljessä on pehmytkudosvamma. Tekevälle sattuu.
    Muttahei asiaan: millä ohjelmalla oot tehnyt tuon alimman kollaasin? Mua himottaisi hankkia joku helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma ja kyselen nyt siihen vinkkejä :P

  • Reply
    Hanilo
    13.10.2011 at 10:13

    Tuo pikakuivattaja kuulostaa kokelemisen arvoiselta, jos se todellakin tomii. On nimittäin aika edullinen verrattuna mavalan tai sally hansenin pikakuivattajiin. Toimiko se sulla ihan niinkuin pitääkin? :)

  • Reply
    Anonymous
    13.10.2011 at 17:25

    Mä tilasin ton pikakuivattajan, kiitos tästä :)

  • Reply
    S.C.
    14.10.2011 at 18:28

    Itse en ole koskaan oppinut kayttamaan punaista huulipunaa, mutta kynsilakkana se menee vaikka useimmiten suosin perus pinkkia =)

    http://iseesc.blogspot.com/

  • Reply
    Merenhelmi
    14.10.2011 at 18:42

    Pirteän värisiä, ihania tuotteita! :)<3

  • Reply
    Anonymous
    14.10.2011 at 23:09

    Heippa,

    tosi hyvä LCN-kynsien tekijä Turussa on ainakin Bravan (Eerikinkadulla Semiburgerin talo, ylin kerros) Henna Uusilehto. Kävin itse Hennan luona parin vuoden ajan, mutta tällä hetkellä säästelen häitä varten ja siksi karsin “ylimääräisistä” kuluista…mutta häihin ehdottomasti on kyllä taas kunnon kynnet saatava :) Mutta Henna on tehnyt kynsiä pitkään, tosi huolellinen ja ennen kaikkea huippu tyyppi, suosittelen :)

    T. Asta

  • Reply
    Mona
    16.10.2011 at 13:50

    Madeleine,
    Niinpä!!:) Nuo lakat ainakin kestää kauan ku yks kerros riittää:)

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon vinkistä!! :))

    Jossu,
    Nyt alkaa olla jo parempi :) Ja voi ei:/ Tosiaan tekevälle sattuu.. Nyt kannattaa olla vaan varoivainen!
    Teen kollaasit aina Picasan kuvaohjelmalla! Saat sen ihan netistä:)

    Hanilo,
    Todellakin toimi! Lakka kuivui ihan hetkessä!!:) Tykkäsin:)

    Anonyymi,
    Hei hieno homma!:) Uskon että tuut tykkäämään!:)

    S.C.
    Pinkki on ihana;) Mun tulee useimmiten laitettua vaan kiiltoa, mutta joskus on kiva kokeilla vähän räikeämpiä punia:)

    Merenhelmi,
    Eikös!!:)

    Asta,
    Oi ihana sinä, kiitos paljon vinkistä!! Pitääkin tutustua:)
    Ja oikein ihanaa häiden odotusta;) <3 Häät ovat ihanimpia juhlia mitä on, toivottavasti joskus pääsee myös omia viettämään;)

  • Reply
    Maria
    16.10.2011 at 20:05

    Uus kamera! :D Voi canonin kamerat on niin hyviä. Minkähän hintanen toi 60D on?

    Noi kuvat näyttää ihan superhyviltä ja teräviltä :)

  • Reply
    Mona
    16.10.2011 at 20:57

    Maria,
    Valitettavasti ei vielä oma!;) Tässä on kova säästökuuri meneillään uutta murua haaveillessa!:D Tosin säästöpuuhat ei kovin hyvin onnistu kun reissua pukkaa kohta…
    Toi 60D runko taitaa olla noin 900euron kieppeillä.. Ja voin kyllä niin lämpimästi suositella!!! SE ON IHANA!!! :D Teen tarkempaa postausta jahka saan tentit alta pois ja ehdin bloggailemaan paremmin:)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *