4.10.2011

Nellyn ale

Täytyy minunkin mainostaa kun taas on Nellyllä alennus juttuja. Koodilla HAPPY15 saa -15% alennusta tilaamastasi tuotteesta.

Niinkuin aiemmin mainitsin, olisi nilkkureille tarvetta. Myös yhdet matalammat kengät olisivat hyvät joilla jaksaisi kävellä hiukan enemmän.. Kollaasiin lisäsin omat lempparini.
Yritän täällä visusti olla tilaamatta mitään, koska meidän Dubain matka on ihan kohta (huonolla menestyksellä).
Eilen saapui elloksen tilaus ja tietty pakko oli jotain jättää niistä kotiin..;) Laitan kuvia myöhemmin:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Jossu
  4.10.2011 at 15:34

  Oii mullekin kelpaisi tuollaiset vasemmanpuoleiset, mutta taitavat kyllä olla liiankin korkeat mun makuun :/ Pari senttiä matalammat hakusessa siis täälläkn!

 • Reply
  Anonymous
  4.10.2011 at 17:50

  Dubai kuulostaa kyllä hyvältä! Mihin hotelliin päädyitte? Ollaan kans suunniteltu Dubain matkaa mut ei millään osata päättää kun hotellitarjonta on niin laaja! :-) Siellä on kaikki kyllä niin uutta ja hienoo että varmaan hyvä valinta, ottaa sit minkä hotellin tahansa. Onko muuten minkä matkanjärjestäjän matka?

 • Reply
  Madeleine
  4.10.2011 at 18:29

  Mulla on myös nilkkurivajetta ja vasemmanpuoleiset on sen tyyliset mitä haluaisin. Tosin ehkä himpun verran maltillisemmalla korolla, mutta korkeilla kumminkin! :) Ihanaa Dubain matkaa, se on näkemisen arvoinen paikka ja shoppailuparatiisi!! :)

 • Reply
  Marie
  4.10.2011 at 19:56

  Molemmat kengät ovat ihanat, mutta vasemmat natsaa – korkeat korot, mutta ne on tälläiselle 155cm nappulalle kova juttu. :D

 • Reply
  Mona
  4.10.2011 at 21:23

  Jossu,
  Noissakin on kuiteski kivasti platoa ni ei välttis oo niin korkeet ku näyttää:)

  Anonyymi,
  Apua,en yhtään muista nimee, mut hei koitan saada piakkoin tehtyä vaikka aiheesta postauksen!:) Otettiin lennot ja hotlat erikseen:) Pistän vaikka linkkejä tulemaan:)

  Madeleine,
  Kiitos murunen <3
  En malttaisi odottaa millään matkaa:DD

  Marie,
  Hih:) Olet söpistys <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *