16.9.2011

Pala taivasta, pala Laguunia!

Ihana ystäväni yllätti minut toissapäivänä todella kivalla jutulla!:) Hän oli saanut lahjakortin Day Spa Laguuniin hänelle ja puolisolleen, mutta mies oli valitettavasti joutunut perumaan viime tipassa , joten ystäväni pyysi minut mukaan. 
Tänään me pääsimme molemmat tunnin kestävään Na plai, kasvot ja yrtti – puolivartalohoitaan ja voi että se oli ihan täydellinen. Ei taida oikeasti sanat riittää kertomaan miten ihana olikaan rentoutua tunti ja ihan vaan nauttia. 
Kävin joskus vuosia sitten useinkin kasvo,- ja vartalohoidoissa, mutta nyt en ole ollut varmaan viimeiseen kahteen vuoteen kertaakaan. Siihen on tultava nyt muutos;) Varasimmekin jo ystäväni kanssa heti uudet ajat, tosin vasta tammikuulle, mutta onpahan jotain ihanaa mitä odottaa.
Laguuni on aivan Turun ydinkeskustassa sijaitseva hoitola joka tarjoaa aasialaisia hoitoelämyksiä. Sisustus aasialaiseen tapaan  ja tunnelma ovat hoitolassa vertaansa vailla. Heti sisään astuessa tuoksut valtaavat mielen ja rentoutuminen voi alkaa. 
Ystävällinen asiakaspalvelu on Laguunissa taattua. Hymyn  näkee jokaisen hoitajan kasvoilla. 

Na Plai hoito alkoi selän hieronnalla jossa alkuun käytettiin kuumia yrttinyyttejä jotka tuntuivat todella mielyttävältä iholla. Niiden erikoinen tuoksu vei myös mukanaan. Selän lisäksi hierottiin hartiat ja niska. Tämän jälkeen vuorossa oli kasvot ja rintakehä. Öljyjen tuoksut veivät rentoutumisen taas aivan uusiin ulottuvuuksiin. Tuntui kuin olisi ollut ihan eri maailmassa ja leijunut pilvien päällä. Myös kasvoille käytettiin noita ihania kuumia yrttinyyttejä.
Seuraavana oli päänahan hieronta joka oli omasta mielestäni ehkä kaikkein paras osuus. Rentoutuminen vei jo lähes tiedottomuuden tilaan;)
Lopuksi kehoa herätellessä hierottiin vielä istuma-asennossa hartioita ja hoitaja teki muutaman todella hyvän selän venytysliikeen.  
En voi mitään muuta kuin lämpimästä suositella tätä ihan kaikille. Itsensä hemmottelu arjen kiireiden keskellä voi olla ihan äärimmäisen terapeuttista. Itse ainakin sain tästä tunnista todella paljon voimaa ja hyvää oloa.
Ainoa miinus oli, että hoito olisi minun puolestani saanut jatkua vielä vaikka muutaman tunnin;)
Laguunin sivuilla on Na Plai puolivartalohoista seuraavanlainen kuvaus:

Na plai, kasvot ja yrtti – puolivartalohoito

Hieronnassa käytetään yrttinyyttejä sekä ruusupuu- ja appelsiini-luonnonöljyjä viemään Sinut hetkeksi pois kiireistä. Hoito sisältää selän, niska- hartiaseudun, kasvojen ja päänahan hieronnan.


Kesto: 1 tunti Hinta: 75 €
Tammikuuhun varaamamme hoito kuvataan Laguunin sivuilla näin:
Khafee- ihoa pehmentävä vartalohoito
Hoito alkaa ihanan tuoksuisella kahvikuorinnalla, jonka jälkeen ihosi on uskomattoman pehmeä.Tämän jälkeen janoinen iho ravitaan jogurtti-hunajanaamiolla ja hoito viimeistellään levittämällä ihollesi lämmin öljy!

Kesto: 1tunti 30min Hinta: 80 €


Laguunin kotisivut jatkavat ihanaa seesteistä tunnelmaa mitä itse hoitalakin välitti. Kannattaa käydä kurkkaamassa mitä kaikkia ihania hoitoja Laguunin menusta löytyy. 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Petra Pauliina
  16.9.2011 at 17:35

  Aijai, hyvältä kuulostaa! Täytyy ehdottomasti testata keväällä!

 • Reply
  Marie
  16.9.2011 at 18:53

  Näyttääpäs ihanalta! (: Varmasti olikin ihanaa. <3

 • Reply
  Mona
  16.9.2011 at 20:39

  Petra Pauliina,
  Joo kannattaa!!!:) Toi Na Plai oli nyt ilmojen viiletessä ihan loisto kun siinä käytettiin sitä kuumaa yrttinyyttiä. Keväällä vois olla joku virkistävä hoito kiva:)))

  Marie,
  EIkös!:) Kaikki oli niin viimisen päälle laitettua ja tunnelma oli ihana<3 :)

 • Reply
  Elisabete
  16.9.2011 at 20:55

  Arvaa ketä on kateellinen :D Sanoin T:lle äsken että mennään mekin talvella, kuullostaa niin taivaalliselta tuo tammikuun hoitosi :) Ihanaa perjantaita ihanuus <3

 • Reply
  Cherry
  16.9.2011 at 21:49

  Ihana ystävä ja ihana koko juttu! Varmasti rentoutti.. alkoi melkein rentoutua jo täälläkin päässä, kun luin tekstiä :D Itse kävin ekan kerran kasvohoidossa nyt viime kesänä ennen häitä. Täytyis mennä vaikka alkuvuodesta uudelleen johonkin :)

 • Reply
  RagDoll
  17.9.2011 at 23:24

  Ihania kuvia! On kyllä upean näköinen paikka. Tuollaiseen hellimiseen kun joskus pääsisikin. =)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *