14.9.2011

Meikkipohjani

Jonkun verran on tullut postaustoiveita arkimeikistäni. Ajattelin aloittaa kirjoittamalla tuotteista joilla teen meikkipohjan. 
Aikaisemmin olen käyttänyt pitkään vain nestemäisiä meikkivoiteita, mutta kun päädyin kokeilemaan alku kesästä mineraalimeikkejä, ei paluuta ole enää entiseen!:) Ne ovat ehdottomasti itselleni parhaimpia pohjameikin tekoon ja saavat mielestäni ihon hehkumaan. Aluksi oli totuttelemista ja opettelemista miten pohjasta sai tarpeeksi peittävän, mutta muutaman käytön jälkeen nämä veivät sydämen;)
Aloitan meikin aina kosteusvoiteilla. Silmienympärysvoiteena olen käyttänyt jo pitkään cliniqueta (all about eyes)ja tällä hetkellä kosteusvoiteena on Estèe Lauder (DayWear Plus). Tarkoitus on jatkossa vaihtaa voiteita luomutuotteiksi, mutta sitä ennen käytän vanhat loppuun, etteivät mene hukkaan. Mikäli teillä on hyviä kokemuksia luomuvoiteista otan vinkkejä todella mielelläni vastaan:)
Mineraalimeikin teon jaan neljään osaan. Aloitan peitevärillä (multi-tasking face spf 20, väri summer bisque) jota sipaisen silmien alle ja mahdollisten näppylöiden päälle. 
Seuraavaksi lisään matte puuterin (väri medium beige) jolla saan tasaisen värin iholle. Levitykseen käytän aivan ihanaa Lilylolon puuterisutia. Se on aivan samettisen pehmeä ja sillä saa mineraalimeikin levittymään tasaisen kauniisti. Kolmas vaihe on kiinnitys. Lisään siis mineral veilia (tinted mineral veil) kerroksen ja viimeisenä lisään väriä aurinkopuuterista (all-over face color, väri warmth). 
Kun mineraalimeikeillä tehty pohja on valmis lisään hieman hohdetta poskille Lumenen sävyttävällä voiteella. Joskus laitan myös sipauksen Body shopin poskipunaa poskille.:) Valokynä on silloin tällöin myös käytössä, mutta ei läheskään joka päivä. 
Jos tästä rohkenen, niin voisin joku päivä kun ei ole meikatessa kova kiire, koittaa tehdä videopostausta arkimeikin teosta..:) Pitää valmistautua vaan henkisesti höpöttämään yksikseen kameralle.;)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Nanna
  14.9.2011 at 05:53

  Mulla on tuo sama suti, se on aivan loistava! :)

 • Reply
  Maarit
  14.9.2011 at 07:03

  Itse en käytä myöskään enää nestemäisiä meikkivoiteita. joko mineraalimeikkejä tai sitten meikkipuuteria. Ovat parhaita!

  Onnea videopostauksen tekoon! Itse en rohkenisi varmaan semmoiseen :D

 • Reply
  Anonymous
  14.9.2011 at 07:35

  Sinun kuvissasi meikkisi näyttää kyllä tosi hyvältä. Itse ostin minaraalimeikin lilylololta ja sain myös kokeiluuni baremineralsin mineraalimeikin, mutta en kyllä ymmärrä kun kaikki hehkuttavat miten kauniisti saavat niillä peitettyä ihon pikkuvirheet ja miten iho hehkuu. Mitä ihmettä minä teen väärin? tuntuu että saisin pyöritellä jauhetta naamaani tunnin ja sitten sitä onkin jo liikaa. Ihoni on kyllä suht tasainen, mutta verisuonet tosi pinnassa. no, ehkä minä kuulun siihen ryhmään jolle ne eivät vain käy :) Maria

 • Reply
  RagDoll
  14.9.2011 at 08:54

  itsekin olen jo ainakin parisen vuotta käyttänyt Baremineralsin tuotteita. Aivan loistavia! Jos lähden viihteelle ja tai tiedossa jotain kuvausjuttuja joihin tarvitsee enemmän peittävyyttä, käytän Revlonin color stay-pakkelia, joka pysyy kuin tauti ja peittää kaikki virheet alleen. =)

 • Reply
  Hanilo
  14.9.2011 at 09:45

  Mullakin lähti bare mineralsin starter kit tilaukseen feeluniquelta. :)

 • Reply
  Moma
  14.9.2011 at 12:53

  Hei,

  Mistä noita Bare Mineralsin tuotteita saa? :)

 • Reply
  Anonymous
  14.9.2011 at 15:58

  Moikka Muru <3 ainakin voin lämpimästi suositella sitä Madaran kasvovoidetta, minkä sain sulta synttärilahjaksi. Ja puhdistustuotekin siitä ihan loistava. Myös Dr. Hauskan naamio oli ihana, joten uskon kasvovoiteidenkin olevan hyviä :) -mami-

 • Reply
  Marie
  14.9.2011 at 17:48

  Pst. Oot niin ihana, että pääsit mun ihanimpien bloggaajien listalle. <3 Vilkaises. (;
  http://sweet-things-marie.blogspot.com/2011/09/iki-ihanat-blogit.html

 • Reply
  Mona
  15.9.2011 at 08:16

  Ohjelmaa riittää ja kiirettä pitää!:) Kivaa:) Tekeminen pitää virkeänä;)
  Vastailen taas hiukan jälkikäteen teille ihanille<3 :)

  Moma,
  Ainakin Turun sokkarilla myydään niitä ja sitten täällä:
  http://www.feelunique.com/brands/bare-escentuals-id

 • Reply
  Minna
  15.9.2011 at 21:57

  Mun naamaan ei enää nestemäisiä meikkejä saa – mineraalimeikkipuuteri korvaa sen pakkelin, eikä tuki ihohuokosia ja näyttää todella luonnolliselta. Nyt on käytössä BareMinerals, mutta Bella Pierre, Elisabeth Arden ja Clinique on myös loistavia. :-)

 • Reply
  Mona
  16.9.2011 at 16:32

  Nanna,
  Joo se on aivan paras!!:) Mulla on vaan se pienempi versio, niin pitäis laittaa se iso vielä tilaukseen…

  Maarit,
  Hih, saa nähdä saanko koskaan sitä videoposta aikaiseksi..;)

  Maria,
  Mulla on myös sama, että on hiukan couperosan vikaa (vai miten se nyt kirjoitetaankaan) mutta kyllä noilla sen ihan hyvin saa peittoon kun malttaa tarpeeksi monta kerrosta laittaa:)
  Voisko olla että sulla on esim väärä sävy ollut…? Jos esim sävy itsessään on ollut jo hiukan punertava jolloin saatais olla hankalampi saada punasuutta peittymään..
  No mutta onhan niitä onneks muitakin vaihtoehtoja, kyllä nestemäisiäkin on vaikka kuinka hyviä olemassa!:)

  RagDoll,
  Joo, kyllä mullakin sillon tällöin on nestemäistä, mutta noi on ehdottomasti parempia meikäläiselle ja:) Hei tot revlonin pitääkin kokeilla vaikka kun lähtee viihteelle…;) Kiitos vinkistä:)

  Hanilo,
  Jee, hyvä homma!!:) Toivottavasti tykkäät:)

  mami,
  Hyvä että tykkäsit niistä rakas<3 Mun pitää ja niit kokeilla jossakin vaiheessa.. Vielä on vaan kaapit täynnä vanhoja putiloita kun oon niitä jonkun kaapista kähveltänyt;D

  Marie,
  Olet niin suloinen <3 Kiitos maininnasta:)

  Minna,
  Hih, näin on:D Mä kyllä joskus käytän myös nestemäisiä, mut tooosi harvoin:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *