10.9.2011

ECODEAL!

Monien blogeissa on näkynyt juttua ecodeal nettikaupasta. Lisäsin itse myös ecodealin mainoksen tuonne sivupalkkiin. Ihan mahtavaa että tulee tällaisia luomutuotteita kannattavia nettikauppoja!! Valikoimakin on ihan äärimmäisen hyvä:) Keräsin tänne blogin puolelle muutamia omia lemppareitani. 

Kaakaonibsit

Tätä en ole ehtinyt vielä kokeilla! Onko muilla mustikkarouheesta kokemuksia?:) Tämän taidan ainakin laittaa tilaukseen, jotta pääsen testaamaan..;)

Sivuilta löytyi myös mielenkiintoista luettavaa!:) 

Vitsi, olin ihan innoissani kun tämä vastaan tuli!:)
(Sain siis tradedoublerin kautta sähköpostia uudesta ecodel kaupasta. Tradedoublerin kautta olen hakenut myöskin nuo muut mainokset tuonne sivupalkkiin, jos jollekkin tuo tradedoubler on siis vieras.)
Tykkään käydä ihan kivijalka kaupoissakin shoppailemassa luomujuttuja, mutta tämä netistä tilaaminen vaan on niin kätevää ja pystyy tutustumaan tuotteisiinkin ihan rauhassa! :)
Mitä mieltä te olette ruokien nettishoppailusta??:) Kuulen mielelläni sekä puoltavia, että kriittisiä mielipiteitä asiasta;)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!!:)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Anonymous
    10.9.2011 at 10:29

    Aloe vera juoman on ilmeisesti eläinkokeissa todettu aiheuttavan esim. hiirille vatsan alueen kasvaimia niin itse en ole sitä uskaltanut kokeilla :(

  • Reply
    Petra
    10.9.2011 at 10:55

    Mahtavaa! Hei voisitko kertoa, miten kyseisiä tuotteita käytät? :)

  • Reply
    Maria
    10.9.2011 at 19:03

    Tykkäätkö tuon maca-jauheen mausta? ostin sitä tänään ja laitoin rahkan sekaan (lisäksi hedelmiä) Ja ei maistunut hyvältä. Miten sä käytät sitä?

  • Reply
    Mona
    10.9.2011 at 21:41

    Anonyymi,
    Voi ei:( Itse olen kyllä uskaltanut sitä käyttää ja uskon että kohtuullinen käyttö on vaan hyväksi..

    Petra,
    Voisin jossakin vaiheessa koittaa tehdä vaikka ihan erillisen postauksen noista tuotteista!:) Monet noista sekoitan ihan smoothien sekaan, mikä on kaikista helpoin tapa:)

    Maria,
    Laitan sitä pirtelöön ja mielestäni se tuo ihan kivan maun siihen!:) Voisko olla et se ei vaan just tohon rahkaan sovi? Kannattaa vielä kokeilla pirtelön seassa:)

  • Reply
    Maria
    11.9.2011 at 09:42

    Nii, se voi olla sit ettei vaan sopinu sen kanssa.
    Täytyy siis kokeilla pirtelöö!

    Kiitti :)

  • Reply
    Anonymous
    12.9.2011 at 20:57

    Moikka :) ihan sattumalta eksyin sun blogia lukemaan tossa pari päivää sitten, ja hitsi että inspiroiduin! Innostuin kaiken maailman superruuista, liikunnasta ja etenkin tosta sun yhestä painopudotuspostauksesta. Itelle on tätä ylimäärästä vähän kertyny ja tää sun blogis jotenkin valaisi sitä että se painonpudotushan pitää rakentaa elämäntapamuutoksen varaan eikä pikadieeteille :) kiitos paljon ihanasta blogistasi! -paula

  • Reply
    Mona
    13.9.2011 at 16:42

    Maria,
    Toivottavasti toimii smoothiessa paremmin:))

    Paula,
    Voi ihana Paula, kiitos aivan mahtavasta kommentistasi<3 <3 Ihanaa että jaat aikaasi kanssani:) Olen todella otettu jos postaukset voivat inspiroida ja vielä mainitsemallasi tavalla, olen todella iloinen kirjoittamastasi!! <3 Haleja sinulle paljon ja toivottavasti kuulen sinusta vielä:) <3

  • Reply
    Anonymous
    13.9.2011 at 18:46

    Ihan varmasti kuulet! Tää sun blogis on tuolla seurailulistalla ;) kiva että ilahduit kommentistani :) tänään tein raakasuklaata ja oli aika hyväää!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *