8.9.2011

Stretching

Liikunnan ohella on erityisen tärkeää muistaa venytellä hyvin. Itselläni on lenkin jälkeen tapana venytellä aina muutama minuutti. Tiedän että pitäisi venytellä enemmän, mutta se tuppaa niin helposti jäämään.. Edes kerran viikossa olisi hyvä syvävenytellä kaikki lihakset läpi kunnolla. 
Alla muutamia helppoja venytyksiä jotka teen lenkin päätteeksi.

Muistatteko te venytellä säännöllisesti?:)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Cherry
  8.9.2011 at 05:11

  Täällä huutelee entinen kilpaurheilija (joo sillon lapsena, mutta kuitenkin,heh), joka vihasi aina venyttelyä ja verryttelyä..lipsuinkin niistä aina kun oli mahdollista enkä vieläkään oikein välitä puuhasta. Mutta tiedätkö, pilateksen yhteydessä sitä tulee tehtyä ihan huomaamatta ja vitsi miten hyvälle tuntuu jäsenissä jälkeenpäin :) Kun saisin sen pilateksen vaan alotettua taas…

  Mukavaa päivää!!!

 • Reply
  Nanna
  8.9.2011 at 05:25

  Nolottaa myöntää, mutta yleensä tulee venyteltyä vasta silloin kun liikkuminen hankaloituu :D Musta se on vaan niin tylsää, en osaa olla paikoillani! Tosin niska-hartiaseutua on pakko venytellä päivittäin, että pää kääntyy :)

 • Reply
  Reetta
  8.9.2011 at 07:01

  Mä kovasti yritän muistaa venytellä säännöllisesti mutta se vaan joskus jää. Pyörälenkkien jälkeen mulla tuntuu lihaksissa heti joten silloin muistan venytellä ahkerasti. Yleensä seuraavana päivänä tuntuu jos ei ole venytellyt..

 • Reply
  Minna
  8.9.2011 at 07:49

  Minä venyttelen yleensä aina lenkin jälkeen ja useimmiten salinkin. Sain jossain vaiheessa sellaisen innostuksen ja onneksi on ainakin toistaiseksi vielä säilynyt :)

 • Reply
  KRIS
  8.9.2011 at 08:16

  Mä en millään malttais liikunnan jälkeen venytellä…. Jos käy ohjatuilla tunneilla, niin siellä vain sen takia kun se kuuluu ohjelmaan :D Kotona ei oikeesti jaksa rauhottua sen vertaa :D

 • Reply
  Niina
  8.9.2011 at 08:45

  Hävettää kyllä myöntää, että olen toooosi laiska venyttelemään. Siinä vaiheessa alan suunnittelemaan jotain venytyksien tapaista, kun paikat on jumissa ja turkasen kipeinä liikunnasta. Että sillei. :D

 • Reply
  Saara
  8.9.2011 at 10:08

  VIhaan venyttelyä! Ja kärsin siitä tälläkin hetkellä kun kyljet, takareidet ja rintalihakset ovat täysin jumissa :D Mun liikuntatavoitteenani onkin opetella venyttely ja ottaa se jokailtaiseksi rutiiniksi. bbooooorrring!

 • Reply
  Anonymous
  8.9.2011 at 11:35

  Oon myös aika huono venyttelemään, ja toisinaan kiroan liikunnan jälkeisenä päivänä kun ei tullutkaan venyteltyä. Mutta nyt olen yrittänyt venytellä muutaman minuutin ajan joka aamu ja ilta. En toki joka päivä jaksa, mutta olen huomannut että olo on kuitenkin parempi kun ei tunnu olevan ihan niin jumissa kuin normaalisti :P

 • Reply
  Senja
  8.9.2011 at 15:17

  äh, venyttely on jotain, missä mun niin pitäisi kunnostautua.

  mä oon ite aika kausiluontoinen venyttelijä. saatan jossain vaiheessa venytellä kuukauden jokaisena päivänä ja oikein huolella. joskus taas monta viikkoa saattaa mennä ilman yhtään venytystä. yleensä saan kimmokkeen jostain päämäärästä, esim. haluan saada spagaatin. jaksanjaksan venyttää itseäni jonkin aikaa, mutta kun tavoite on saavutettu venyttely taas unohtuu ja palaudun alkupisteeseen. äh. :D

  nyt on taas meneillää aika, kun en vaan millään muista venyttelyä. kokoajan on muka niin kiire. myös se, ettei mulla ole enää telkkaria vaikuttaa. yleensä tulee venyteltyä mainoskatkoilla tai muuten vaan tvtä katsellessa. pitäisi varmaan tentteihin lukiessa tms. venytellä samalla!

  kiitos tästä postauksesta, herätteli taas vähän uinunutta venyttelijää :D

 • Reply
  Hanilo
  8.9.2011 at 18:41

  Mä oon varmaan joku poikkeus, mutta tykkään venytellä lenkin jälkeen! :D Telkkaria katsellessa se sujuu ihan huomaamatta. Sitäpaitsi mieluummin venyttelen kuin kärsin kipeistä lihaksista seuraavana päivänä.

 • Reply
  Elisabete
  8.9.2011 at 20:57

  Itse myös tykkään venytellä,ja 2vuotta sitten venyttelin säännöllisesti ja spakaatit jne. meni helposti lapsuudesta asti. Mutta nyt ei enään taivu,kun on jäänyt vähemmäksi treenien jälkeen. :D Mutta tähän asiaan olen tehnytkin jo muutoksen :)

 • Reply
  Viivi
  9.9.2011 at 17:28

  Oih ja voih. :P Pakko myöntää että olen todella laiska venyttelijä. Sama juttu kun yllä, venyttelen vasta sitten kun paikat on niin kivikovat että sattuu. :P

 • Reply
  Anonymous
  20.9.2011 at 00:19

  Huhuh, venyttely olis hyvästä mut aina se jää :( Ei kai auta kuin yrittää vain ja sit joskus se onnistuu, hihih.

  Sulla tuntuu olevan kunnon treenivarusteet ni kerropa mulle mitkä olis hyvät juoksutrikoot? Sateen ja tuiskeen tuiverruksessa polvipituiset housut vain ovat kaapis odottamassa kesää :) Kuvista näyttää että sulla on useampia merkkejä ni mikä on paras/halvin/vauhdikkain?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *