16.8.2011

Terveyden tukipilarit!

Olen kirjoittanut samasta aiheesta aiemminkin (moneen kertaan), mutta koska se on niin lähellä sydäntäni kirjoitan asiasta jälleen. 
Mikäli olet kiinnostunut terveellisestä ruokavaliosta, suosittelen kuuntelemaan Paula Heinosen Terveyden Tukipilarit sivuston kautta kuunneltavaa radio-ohjelmaa!:) 
Juha ja Paula ovat taas palanneet sorvin ääreen kesäloman jälkeen;) Paula vastailee kuuntelijoiden kysymyksiin ja kertoo samalla teoriaa. Ihan älyttömän hyvä ja mielenkiintoinen ohjelma! 
Onko ohjelma jo monelle tuttu?:)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  16.8.2011 at 11:36

  hei kaunis!
  jos en ihan väärin muista niin olet menossa dubaihin tämän vuoden puolella? mikäli olet lukenut dubaihin liittyviä foorumeja tai keskustelupalstoja olet varmaan törmännyt dubai entertainer alennuskuponki-kirjoihin?
  kirjoissa on siis satoja alennuskuponkeja eri ravintoloihin, kahviloihin yms. paikkoihin ja yleensä ne on kaksi yhden hinnalla -periaatteella, eli esim. kaksi pääruokaa yhden hinnalla. kirjat maksaa uutena noin 70€ mutta haluaisin tarjota omaani paljon paljon halvemmalla että pääsisin siitä eroon ;) kirjoissani on lähes kaikkiin paikkoihin vähintään yksi kuponki jäljellä. http://www.theentertainerme.com/TheBooks/teuae/TEDubai.html
  mikäli kiinnostuit niin voin laittaa sulle tarkemmin sähköpostia :)

 • Reply
  Mona
  16.8.2011 at 20:51

  Moikka!!:)
  Kiitos kovasti tarjouksesta, voit toki laittaa spostia tarkemmin :)

 • Reply
  Sanni
  29.8.2011 at 14:14

  Tosi hyvä radio-ohjelmavinkki, kiitti! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *