12.8.2011

Liikunnan iloa!

Jes, vihdoinkin perjantai!!;) Tää viikko on ollut ihan älytöntä edes takas juoksemista.. Ja jatkuu vielä viikonlopunkin sellaisena. En ole ehtinyt nyt kuvailemaankaan mitään joten tässä pari sporttiasukuvaa arkistosta..:D 
Oon yrittänyt kiireessä ehtiä joka päivä kuitenkin liikkumaan edes vähän. Jo puolessa tunnissa saa hyvän olon ja tuntuu että on jotain tehnyt.
Eilen saimme rakkaita kylään joten tein lenkin heti töistä suoraan. Juoksin kauppaan ja sieltä kotiin. Samalla tuli saatua hikeä pintaan, mutta yhtään ylimääräistä aikaa ei tuhlaantunut.

 kengät adidas, housut ja toppi nike
Loppukevennykseksi vielä kuva jonka Eetu oli ottanut mun piristykseksi. 
(huomasin siis vasta kun latasin kuvia koneelle…) :D
Viitaten siis aiempaan postaukseen jossa tuli huomautusta sukkien ylös vetämisestä… 
Voitte kuvitella että sain makoisat naurut kun näin nää kuvat:D 
Miten te saatte järjesteltyä kiireiset päivät ja liikunnan keskenään?:) Onko moni aamulenkkeilijä?

Mukavaa ja vauhdikasta viikonloppua kaikille!:) 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Anonymous
  12.8.2011 at 05:48

  Taas kerran; ihana Eetu :D Vitsit, että valu vedet silmistä!!! -mami-

 • Reply
  Anita
  12.8.2011 at 07:22

  Mäkin olen aamulenkkeilijä, kun iltaisin ei aina kerkeä juosta! Ainoa huono puoli aamulenkeissä on se, että mulla ei välttämättä ole siloin energiaa yhtä paljon kuin iltaisin, kun ei ole kerennyt oikein syömään ennen lenkkiä.

  Itse kiireisinä päivinä vain yksinkertaisesti herään aikaisemmin. Onhan se vaikeaa, mutta ei auta, jos haluaa keretä liikuntaa harrastaa! :) Niin ja hyötyliikunta on myös hyvä kiireisinä päivinä. Kävelee vain mahdollisimman paljon, niin tuntuu ainakin että on jotain liikunnallista tehnyt. :D

 • Reply
  Elea
  12.8.2011 at 07:56

  Kiireisimpinä päivinä itse skippaan kunnon liikunnan hyvällä omallatunnolla – jos ei ehdi, ei vain ehdi. Kävelen aina portaat hissin tai rullaportaiden sijaan ja kävelen/pyöräilen lyhyemmät matkat joka päivä. Liikun kunnolla (lenkillä, salilla) sitten kun siihen on aikaa (n. 3-4 kertaa viikossa) :>

 • Reply
  ilonasi
  12.8.2011 at 08:07

  Mullakin on just tuo hyötyliikunta (kävelen/pyöräilen bussin sijasta, en käytä hissiä tai omista autoa yms.) Sen lisäksi pienen lapsen äitinä, joka työskentelee kokopäiväisesti ja opiskelee vielä siinä sivussa, niin olen huomannut, että iltaisin lapsen mentyä nukkumaan on hyvä sauma liikkua. Eli silloin lenkkiä, crosstraineria (sellainen löytyy kotoa), käsipaino- ja lihaskuntotreeniä sekä tosi tehokkaita jumppadvd:eitä. :)

 • Reply
  Jaana
  12.8.2011 at 08:30

  Mä oon ollut oikein himolenkkeilijä aiemmin (lue: ennen lapsen syntymää) ja tykkäsin juosta 8-10 km lenkkejä, mutta nimenomaan iltaisin. Pari kertaa kokeilin aamulenkkiä, mutta ei vaan todellakaan ollut mun juttu. Parhaiten askel kulki aina iltaisin. Lähdin lenkille aina seiskan tai kasin aikaan illalla. Noin pitkille lenkeille piti vain ottaa se oma aika =). Neidin syntymän jälkeen kuljin tunnin mittaisia vaunulenkkejä, mutta vauhti muuttui kävelyksi/kevyeksi hölkäksi. Tänä kesänä en ole enää päässyt lenkille juuri ollenkaan, kun pikkuinen haluaa kävellä “ite” ;-). Ensi kesäksi aattelin, että hommataan meille sellainen pyörän perään laitettava lasten matkakärry. Mies tai minä voidaan sitten ajaa sitä pyörää ja toinen aina lenkkeilee tai rullaluistelee. =) Tällä välin oon vain tehnyt punttitreeniä satunnaisesti kotona. Ja tietysti vipelletään neidin tahdissa tosi paljon ulkona aina työpäivän jälkeen ja viikonloppuisin. Kyllähän sekin liikunnasta käy, vaikkei sitä aina ihan niin mielläkään.

  Vähän huonoja selityksiä mulla. Oikeasti olen sitä mieltä, että liikkumaan pystyy kyllä aina, oli lapset minkä ikäisiä hyvänsä…nää on vain järjestelykysymyksiä. Mä oon ehkä halunnut vain nyt vähän lorvailla ;-D

 • Reply
  Jaana
  12.8.2011 at 08:31

  Niin ja mä sain kyllä kans hyvät naurut Eetun jutusta ;-D

 • Reply
  Senja
  12.8.2011 at 10:39

  hahaha vikA kuva, ihana :D

  täytyy kyllä sulle hattua nostaa kun joka päivä jaksat liikkua! :)
  mäkin oon aikamoinen lenkkeilijä ja pitää kyllä heti löytää kivat juoksureitit kun sinne turkuun muutan!

 • Reply
  Mona
  12.8.2011 at 22:06

  mami,
  :DDDD Eetu on ihana:) <3

  Anita,
  Voi että kadehdin sua kun pääset aina aamuisin lenkille:) Haluaisin itse myös kovin käydä aina aamuisin, mutta olen vaan niin kova nukkumaan että en saa millään itseäni heti ensimmäiseksi aamulla ulos:) Vaikka päivä alkaisikin niin paljon paremmin, mutta kyllä se lämmin peitto vaan vie aina voiton:D

  Elea,
  Olet kyllä täysin oikeassa! Turhaa sitä kamalaa tressiäkään ottaa. Ja varsinkin jos on noin järkevä että hyötyliikkuu paljon! SIllä on kuitenkin tosi iso merkitys. Itse pakkaan olemaan välillä aika laiska hyötyliikkuja. Pitäneekin ottaa itseään niskasta kiinni;) Kiitos motivaatiosta:))

  ilonasi,
  No sulla ei ainakaan aika käy pitkäksi!!:) Ihailen ihmisiä ketkä jaksaa aina hyötyliikkua, kyllä sillä on iso merkitys, Mä usein vaan käännyn laiskuuden puolella..;) Pitää todella koittaa petrata ja kävellä noi rappuset edes joka toinen kerta;)

  Jaana,
  Mulla on kans aamulenkit aika ylitsepääsemättömiä.:D Illalla on niin paljon enemmän energiaa.
  Ja ihan varmasti tytön perässä vipeltäminen käy treenistä!!:) Siinä täytyy olla hyvät refleksitkin;)
  Aika pitkiä lenkkejä oot menny!:) Mä oon enemmän sellanen mukavuus juoksia. Hölköttelen rauhalliseen tahtiin niin että koko ajan olo on hyvä:) Perus lenkit on noin kuuden kilsan paikkeilla. Hyvän mielen ja hyvän olon liikkuja;) Paitsi salilla voi revitellä ihan viimisiin voimiin asti;) Nyt on kyllä sali jääny koko kesän ajaks.. Ehkä sit syksyllä taas;)

  Senja,
  Hih, :DD
  Oi täällä Turussa on vaikka kuinka paljon kivoja paikkoja jossa juosta!!:) Moikataan jos törmätään lenkkipolulla!;)
  Ja kuule, en mä läheskään joka päivä jaksa liikkua…;) PYRIN siihen;) Tänäänkin liikunta jäi siihen että kävelin töihin :D

 • Reply
  Anonymous
  13.8.2011 at 16:28

  Mä oon sen verran himourheilija, että treenit on sellainen mistä en tingi vaikka olis kuinka kiireinen päivä. Nyt kun on aloittanut 8-16 duunit, niin olen heränny n. 5.30 joka aamu ja menny lenkille tai jotain muuta treeniä. Aika rankkaa kyl varsinkin loppuviikkoa kohden, mut tiedän itteni ja sen etten enää illalla jaksaisi! Sit saa aamulla treenit tehtyä ja sit nauttia loppupäivän, eikä stressata et jos ei ehdikkään treenaamaan :)!

 • Reply
  Anonymous
  13.8.2011 at 21:42

  Hahhah :D Hyvä kuitti Eetulta mun aiemmalle kommentille :)

 • Reply
  Mona
  14.8.2011 at 19:00

  Anonyymi,
  Oi, sinä oot kyllä ihan super ahkera!! Kadehdin aamu jaksamistasi;)
  Haluaisin tosiaan itsekkin käydä lenkillä aina aamulla, mutta en vaan millään saa itseäni ulos:D

  Anonyymi,
  Hih, mahtavaa että sinullakin riittää huumoria!!;)
  Voit kuvitella että mua pikkusen nauratti kun näin nää kuvat.. :D
  Hän meinaan silloin aiemmalle kommentillesi sanoi: eihän noi nyt oo ees korkeella:DD

 • Reply
  Taru
  16.8.2011 at 09:34

  täytyy sanoa että eksyin about 2 minuuttia sitten blogiisi ja ihastuin! olet niin luonnollinen ja terveen näköinen nainen etkö mikään kuikelo mikä nykyään on suurinta muotia!

 • Reply
  Anonymous
  3.2.2012 at 16:21

  mistä noi housut olet hankkinut ?

  • Reply
   Mona
   3.2.2012 at 16:25

   Tutun Intersportista:) Nike merkkiset:)

  • Reply
   Anonymous
   3.2.2012 at 16:36

   saako niitä netin kautta?:)

  • Reply
   Mona
   3.2.2012 at 16:58

   Jaa-a enpäs osaa sanoa..:) Eiköhän jostain nettikaupasta löydy;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *