5.8.2011

Meikkilähetys

Postasin täällä feeluniquen tilauksesta.  Tuotteet saapuivat tällä viikolla postiin. Kaikki tulivat samassa paketissa ja ei siis tullut tullimaksuja kun siitä oli viimeksi juttua kommenttiboksin puolella:)
Tilasin kokeiluun baremineralsin tummempaa sävyä, mutta se oli kyllä harmikseni aivan liian tummaa.. Sitä taisi kuvitella reissun jälkeen itsensä paljon ruskeammaksi mitä oikeasti oli;)
Tuo medium beige sävy on kyllä ehdottomasti paras! Sitä tilasin myös äidille paketin. 
Täytyy kyllä sanoa, että olen ollut ihan äärimmäisen tyytyväinen feeluniqueen. Toimitus on todella nopea ja tavarat ovat paketoitu hyvin. Aion jatkossakin ehdottomasti tilata hius-, ja kosmetiikkatuotteita sieltä!:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Furiahz
  5.8.2011 at 07:32

  Feelunique on hyvä kauppa. Minäkin olen sieltä jonkin verran kosmetiikkaa tilannut. Toimitus kesti noin viikon. Kun muistaa pitää tilauksen hinnan alle 45 euron, niin tullimaksujakaan ei tule päälle. Ja ainahan voi tilata tuotteet erillisinä paketteina, kun postimaksuja ei tule päälle. :)

 • Reply
  Sweety
  5.8.2011 at 07:56

  Juu tilaan kanssa lähes kaiken kosmetiikkani (juurikin bareja), rasvani ja hiustuotteeni tuolta. Tykkään paljon, että sielä saa erilaisia luonnonkosmetiikan merkkejä. Monia oikein hyviä suosikkeja on löytynyt! Toimitus on ollut nopeaa ja joskus sieltä tulee näytteitäkin mukaan :)

 • Reply
  LauraL
  5.8.2011 at 15:27

  Oon ihan varma, että jos ite tilaisin yli sen 45 euron, mätkästäis siihen hirveet tullit/alvit lisäks. Sen takia katon tarkkaan summat tuolta tilattaessa.
  Mutta hyvä ettei sulle tullu lisämaksuja!
  Ite kun viimeks tuolta tilasin oli paketti ihan lytyssä ja yks kulma auki :(

 • Reply
  Mona
  5.8.2011 at 21:27

  Furiahz,
  Joo mä en huomannut tota tilatessa, mut ens kerralla tosiaan pitää kattoo ettei mee sen yli:)
  Mulla meni ja toimituksessa noin viikko:) Eli melko nopeaa varsinkin kun ei tarvinnut edes postituskuluja maksaa!

  Sweety,
  Hei mä ja tilasin organic shampoon. En tosin oo vielä kokeillu, mutta odotukset on kovat;)

  LauraL,
  Voi, sulla on käyny huono tuuri:(
  Mulla oli kans kerran hoitoaine purkki valunu pakettiin. Laitoin kuvan silloin siitä firmalle ja he hyvitti osan purkin hinnasta:) Sillon tais olla kyseessä Lookfantastic..
  Ja parempihan se on tosiaan kattoa se summa, mä en vaan ollu huomannu tuollaista lainkaan:D Ens kerralla tarkempi;)

 • Reply
  Anonymous
  9.8.2011 at 10:15

  Mä sain eilen pakettini feeluniquelta enkä onneksi joutunut maksamaan tullimaksuja vaikka tilaus oli 45 euroa ja jotain senttejä päälle.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *