20.7.2011

Jumpsuit

Eilen päällä oli pitkästä aikaa viime kesänä ostettu jumpsuit. Tällaiset kevyet haalarit ovat päällä kyllä kuin unelma. Ei kiristä eikä hiosta mistään:) Lisäsin vielä siniseen jumpsuittiin pinkin neulejakun kaveriksi. Korkkarit olivat töissä ja illalla kun lähdettiin leffaan vaihtui jalkaan ballerinat.  Käytiin kattomassa murun kanssa vika Potteri ja voi että kyllä se vaan oli niin hyvä:)  Onko muita Potteri faneja?:)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille <3

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Tiina
  20.7.2011 at 05:27

  Kiva jumpsuit, mistä oot ostanut? =) Ja noi kengät, aivan ihanat!!

  Itse en Potterista niinkään välitä, ei vaan jotenki iske tuollaiset yli-inhimillisyys-jutut. :/ Mutta toisaalta kaikki vampyyrijutut on kyllä kiinnostavia, lempparina True Blood. :D

 • Reply
  Mipsukka
  20.7.2011 at 08:01

  Todella kiva asu. Tuo jumpsuit on todella kiva ja pinkki tosiaan piristää sitä. Kengät ja laukku ovat myös upeat. Ihanasti myös säteilet erityisesti ylärivin keskimmäisessä kuvassa. :)

 • Reply
  Tanja
  20.7.2011 at 10:24

  Hyvännäköinen tuo jumpsuitti, mutta kaikista eniten tykkään noista sun hiuksista! Ihanan rento ja tyylikkään yksinkertainen kampaus.

 • Reply
  Laapa
  20.7.2011 at 11:02

  Sinulle sopii jumpsuit! Itse en osaa käyttää :)

  Täällä toinen Potterfani!

 • Reply
  Mikaela
  20.7.2011 at 15:01

  Upeat kengät! (:

 • Reply
  Mona
  20.7.2011 at 15:53

  Tiina,
  Kiitos!:)
  Ostin sen viime kesänä Barcelonasta:)
  Noi Potterit tosiaan taitaa jakaa mielipiteitä. Mäkään en hirveesti tykkää mistään yliluonnollisista leffoista paitsi noi Potterit on poikkeus:)

  Mipsukka,
  Voi kiitos paljon ihana <3

  Tanja,
  Kiitos kovasti!:) Aamulla nopeesti pyöräytin kiinni muutamalla pinnillä:)

  Laapa,
  Kiitti!:) Kyllä mäkin alkuun hiukan epäilin noita jumpsuitteja:) Voi olla että ens kesänä saa jo nauraa näille asuille!;)

  Mikaela,
  Kiitti!:)

 • Reply
  MCHammer
  20.7.2011 at 20:17

  sulla on kyllä tuohon asuun turhan pyylevä kroppa ja paksut reidet.
  pussilahkeet saa sun jalat näyttämään vaan entistä lyhemmiltä.

 • Reply
  Mona
  20.7.2011 at 20:49

  MCHammer,
  Aikamoista miten arvostelet paksuista reisistä ja pyylevästä kropasta noin vaan. Tuntuu todella pahalle, että selkeästi kommentillasi on vain ja ainoastaan tarkoitus loukata.
  Kritiikin voi kuitenkin mielestäni esittää asiallisestikkin.
  Blogeja seuratessani olen aina ihmetellyt suuresti mikä saa toiset kirjoittamaan niin kärkkäästi. Harvoin kukaan tulee noin kuitenkaan esimerkiksi kasvotusten sanomaan.
  En voi ymmärtää että toisten loukkaaminen, koski se sitten vartalon tai luonteen tai minkään muun haukkumista, voisi tuottaa mielihyvää kenellekkään:(

 • Reply
  Sara
  20.7.2011 at 21:28

  Voi että alkoi ihan suututtamaan tuo MC Hammer sinun puolesta! En voi ymmärtää miten joku voi arvostella muita noin ilkeästi ja perusteettomasti. :(

  Minusta olet todella kaunis ja hehkut noissa kuvissa. Sinusta oikein huokuu onnellisuus :)

 • Reply
  Kirsi
  21.7.2011 at 03:43

  Vitsi kuinka kaunis ja hehkuva olet näissä kuvissa! Tosi kivan lookin kokosit jumpsuitin kanssa – samaan aikaan rento mutta kuitenkin elegantti kokonaisuus!

 • Reply
  Elisabete
  21.7.2011 at 08:14

  Kateellisuus on se mikä kylvää ihmisissä,ja saa pahaa aikaseksi! Voi että sentään…. Mun mielestä Mona olet kerrassaan upea nainen,puet mitä puet: näytät aina hyvältä <3 Sisäinen kauneus ratkaisee kaiken ja myös tämä kantaja saa aina vaatteen kuin vaatteen näyttämään kauniilta! Ja tästä asiasta on turha kiistellä :)Hali <3

 • Reply
  Anonymous
  21.7.2011 at 14:54

  Sun täytyy olla kaksoisolento Malenamin kanssa, ihan luulisi, että olet hänen pikkusiskonsa niin paljon teissä on samaa näköä :) Ihana asu :)

 • Reply
  Mona
  21.7.2011 at 20:53

  Sara,
  Voi kiitos ihana <3 Olet todella kultainen kun "puolustat" minua <3 Kertoo kommentti paljon sinusta ja suuresta sydämestäsi.
  En missään nimessä ottanut kommenttia itseeni, mutta olen todella pahoillani siitä että periaatteessa jotkut ihmiset tuollaisia kommentteja kirjoittavat tuntemattomille.
  Joku voisi todella loukkaantua ja ottaa asian itseensä. Varsinkin nuorilla on nykyisin niin kovat olkonäköpaineet ja tuollainen haukkuminen voi satuttaa itseään etsivää nuorta todella pahasti. Tosin onhan tämä bloggaaminen täysin vapaaehtoista ja kyllä sen tiedostaa että mitä vaan voi tulla kun julkisesti kirjoittaa. Mutta ei se silti oikeuta mielestäni huonoon käytökseen. Suurinosa kun osaa ihan oikeassakin elämässä käyttäytyä ja jättää tuollaiset mielipiteet sanomatta ääneen..

  Kirsi,
  Kiitos paljon!:) Kesällä on mukava olla välillä töissä myös rennommissakin asuissa:)

  Elisabete,
  Voi kiitos kultainen ihana murunen <3
  Haleja myös sinne <3
  Harmi kun ei ehditäkkään nähdä huomenna:( Pitää pian järkätä uus aika millon treffataan!:)

  Anonyymi,
  Voi miten kauniisti sanottu sinulta <3 <3 Varsinkin kun pidän Malenamia niin äärimmäisen kauniina. Otan kommenttisi suurena kohteliaisuutena:)

 • Reply
  Sofiina
  21.7.2011 at 21:30

  Tosi upea jumpsuit! Näytät ihanalta kuten aina <3

  Mä etsin kans kesäksi pitkälahkeista jumpsuittia, mutta tuloksetta, ja nyt jo luovutin :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *