4.7.2011

Rusketus

Ihanaa nyt kun on helteitä ja on mahdollisuus saada hieman päivetystä iholle!:) Itse olen aina ollut todella varovainen auringon kanssa ja vältän palamista. Aurinkorasvojen lisäksi olen ottanut tänä kesänä käyttöön Neitsytkookosöljyn!:) Ihan älyttömän hyvää ja estää hyvin palamiselta sekä lisää rusketuksen syvyyttä. I love it! Esimerkiksi lenkille lähtiessä olen suihkinut kookosöljyä käsiin, jalkoihin ja kasvoihin.  Kertaakaan en ole vielä palanut ja rusketusta on tullut mukavasti iholle. Itse en rusketu kovin helposti ja ihoni onkin normaalisti todella vaalea, joten tämä on ihan huippu tuote minulle.
Laitoin kookosöljyä tuollaiseen matkapulloksi tarkoitettuun suihkupulloon. Siitä on ihan huippu kätevä ruiskauttaa iholle öljyä ja käsillä sitten levittää tasaisesti jokapuolelle. Tuo on myöskin helppo ottaa ulkomaille mukaan!:) 
Itseruskettavia käytän myöskin silloin tällöin. Viimeksi tosin onnistuin saamaan törkyiset raidat sääriin:D Hyvä kuorinta ja koskeutus itseruskettavan alla ovat tosi tärkeitä juuri tuon epätasaisuuden vuoksi. 
Itseruskettavia parempi vaihtoehto on mielestäni sävyttävät kosteusvoiteet joista ei tule niin paljon väriä. Tosin pidempi käyttö aiheuttaa itselleni ihon kuivumista ja siksi itseruskettavia ja päivettäviä voiteita tuleekin käytettyä vain joskus “kuureina”.
Me suunnataan viikon päästä lomalle Kreetalle joten sieltä toivottavasti saa hiukan vielä jatkoa päivetykselle;) Kohta pitääkin jo alkaa pakkailemaan! En malttaisi millään odottaa.:) Minulla oli 3 viikkoa lomaa jo toukokuussa, mutta onneksi sain tämän 1 viikon heinäkuulle että saa hiukan irtiottoa arjesta:)
Mitäs suunnitelmia teillä on heinäkuulle? Saako moni viettää lomaa koko heinäkuun?:)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Elbu
  4.7.2011 at 16:50

  Me lähdetään n.viikon päästä Rodokselle, myös Kreeta oli vaihtoehdoissa mukana :) Ihanaa matkaa ja lomaa sulle!

 • Reply
  Tiia
  4.7.2011 at 16:59

  Lomaa ei kauheasti taida olla mutta viikonlopuille ainakin mökkireissuja on suunniteltu :P

 • Reply
  Siinis
  4.7.2011 at 17:22

  Ihanan pirtsakka blogi sinulla!

  Kiitos kookosöljyvinkeistä, en ole koskaan moisesta kuullutkaan! Sotkeeko aine esim. vaaleita vaatteita? Myös tavallisesta aurinkovoiteesta on jäänyt jälkiä mm. valkoisiin shortseihin. Itsellänikin on ollut vaikeuksia ruskettua.. ja vaikeudet vaan jatkuvat, kun ilmat eivät näytä paranevan täällä meillä Saksassa. /: Aurinkoista lomaa!

 • Reply
  mirana
  4.7.2011 at 18:52

  ois ihana jos antaisit semmosen pienen tiivistyksen noista hawaiianin itseruskettavista! oon kumpaakin purkkia kädessä pyöritelly, kannattaako ostaa, ja kumpi ois parempi? tuleeko minkä sävyistä rusketusta? kiitos kaunis! :)

 • Reply
  Nanna
  4.7.2011 at 19:34

  Mä käytän sellaista Lumenen heleyttävää rasvaa, vähän väriä tuomaan! Toimii hyvin eikä tuu just niitä järkkyjä raitoja :D Kannattaa kokeilla jos et oo kokeillu! :)

 • Reply
  Elisabete
  4.7.2011 at 20:38

  Oih,ihanaa Kreetalle menette ja ennen kaikkea aurinkoa <3

 • Reply
  Sofiina
  4.7.2011 at 21:59

  Oi että teillä ihanaa reissua luvassa!! Jos en myöhemmin muista toivottaa niin mahtavaa matkaa, nauttikaa <3 <3

 • Reply
  Puputupuna
  4.7.2011 at 23:46

  Itse teen usein niin että sekoitan kämmenellä noita itseruskettavia ihan tavalliseen kosteusvoiteeseen jota käytän päivittäin. Oon huomannut että sillä tavalla tulee tasaisempi väri! :) Ja kädet kannattaa myös sitten pestä sen jälkeen..

 • Reply
  Mona
  5.7.2011 at 18:17

  Elbu,
  Kiitos ja samoin!!!:))
  Nautitaan oikein kunnolla lämmöstä;)

  Tiia,
  Viikonloput on vähintään yhtä kivoja <3
  Meillä vaan harvemmin on mieheni kanssa yhtäaikaa vkl vapaita mikä on harmillista.. Siksi nämä yhteiset lomat ovatkin niin super odotettuja:)

  Siinis,
  Kiitos paljon!!:) Ja voi miten mukava kuulla että Saksasta asti on lukija!!:)
  Tuosta öljystä, niin kyllähän se hiukan tahraa, mutta ei siitä pesun jälkeen ole koskaan mitään jäänyt joten rohkeasti vaan kokeilemaan;)
  Toivotaan että sinne Saksaankin tulisi nätit kelit jotta pääset nauttimaan lämmöstä!
  Mukavaa kesää sinulle!:)

  mirana,
  Tietkö että tuo oikean puoleinen on ollut kokeilussa niin että olen testannut vain sitä voide puolta, mutta tuo vasemman puoleinen on ollut testissä kunnolla ja tykkäsin kovasti!! Koostumus on todella samettinen ja läiskiäkään ei jäänyt pahasti, joten sitä voin suositella oikein lämpimästi:)
  Sävy on siinä suhteellisen haalea..

  Nanna,
  Hei kiitos vinkistä!!:) Oon itseasias monesti miettiny sitä mut koskaan en oo tullu vaan ostaneeksi sitä. Seuraavaks taidan sen kotiuttaa:)

  Elisabete,
  Niinpä, hiukan jo odotan!!:) Loma tekee kyllä hyvää rankan alkukesän jälkeen:D

  Sofiina,
  Kiitos ihana <3 En malttaisi todella odottaa, niin kiva päästä ihan vaan makoilemaan.

  Puputupuna,
  Joo kädet todellakin täytyy pestä hyvin!:D Oon joskus tehny senkin virheen etten ole kunnolla pessyt käsiä ja hui miten hirveä lopputulos onkaan ollut:D
  Tuo kosteusvoiteen ja itseruskettavan sekoittaminen on tosiaan ihan super hyvä konsti saada tasaisempi rusketus:)

 • Reply
  Anonymous
  6.7.2011 at 00:18

  mistä tota öljyä saa? :)

 • Reply
  Anonymous
  7.7.2011 at 15:17

  Moikka!

  Olen ymmärtänyt että öljy “kovettuu” alle +24 asteessa. Miten saat siis öljyn pullotettua, vai onko minun puolelta väärinymmärrys? Suojaako öljy uv-säteilta eli käytätkö sitä aurinkosuojan päällä vai ihan pelkästään? :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *