23.6.2011

Tyyli-inspiraatiota / Elisabetta Canalis

Tämän naisen sporttinen vartalo on ihan huippua upea. Selatessani kaunottaren kuvia löysin toinen toistaan ihanampia asuja. Rentoja farkkuasuja mutta silti niin tyylikkäitä. Glamouria hehkuvia juhla-asuja. Vierähti tovi jos toinenkin inspiroituessa mm näistä kuvista;)
Entäs toi über söpö mäykky??:D 

Taas huomaan ihailevani tummia kutreja.. Ehkäpä vielä joskus uskaltautuisi omankin värin vaihtamaan;)
Jumalaiset sääret … Näyttää hame kuin hame hyvältä!:)

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Niina
    23.6.2011 at 09:20

    Ihania kuvia. :) Ei saa värjätä sun ihanaa vaaleaa pehkoa, kiellän sen. :D Mulla on tänään kampaaja ja ihan paniikissa jo mietin, mitähän nyt mulle tehdään..Kaljuna tulen takaisin kotiin. :P

  • Reply
    Tiia
    23.6.2011 at 09:20

    On kyllä todella upea nainen ja ihania asuja hänellä :)

  • Reply
    Anonymous
    23.6.2011 at 09:51

    Pitkän aikaa blogia seuranneena,jätän ensimmäisen kommentin =)
    Ekaks,kiitos positiivisesta ja jotenkin aurinkoisesta blogista!Upeana plussana kaikki terveys/luontais jutut! Mii laik =)
    Se mikä sai mut viestimään,on noi sun hiusten tummennus aatokset…Tummat kutrit sopis sulle niiiiin hyvin!Jostain syystä mulle tulee susta mieleen Isabella Adrian…Hänenkin vaaleiden kutrien tummennus onnistui loistavasti =)
    http://isabeladrian.chic.se/
    Kivaa Juhannusta!
    -Enna

  • Reply
    Jaana
    23.6.2011 at 11:54

    Hei Mona! Ennenkuin teet noin radikaalia hiusvärimuutosta, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan tässä linkissä ensin: http://www.dailymakeover.com/virtual-makeover Itse testasin tuolla oman naamakuvan kanssa ennenkuin värjäsin omat vaaleat hiukset mustiksi (sittemmin olen palannut luonnolliseen vaaleanruskeaan blondeilla raidoilla).

    Mun mielestä kans sulle sopii ihanasti just nuo vaaleat, mitkä sulla on. Mut testaa ihmeessä tuota mun laittamaa linkkiä, siellä pääsee samalla kokeilemaan kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin hiusmallit ;-) Ja saa kunnon naurut samalla ;-D

  • Reply
    Nirso
    23.6.2011 at 13:36

    Munkin mielestä vaaleat hiukset sopii sulle erittäin hyvin! itse olen pari kertaa kokeillut vähän tummempaa ja oikeastaan järkyttynyt siitä, että vaikka miten pistin hiukseni ja vaikka miten meikkasin naamani, näytin oikeasti kaiken kauneuden vastakohdalta :D Blondina ilman meikkiä, juuri heränneenä olen mielestä paljon kauniimpi kun tummahiuksisena koskaan. Joillekkin vain sopii älyttömän hyvin, joillekkin ei todellakaan :)

    En siis ollenkaan usko, että tummlla hiuksilla olisit mitenkään rumempi, vaan ettö jos vaaleilla hiuksilla on jo valmiiksi nätti niin mitä sitä vaihtamaan :)

  • Reply
    AnnikA
    23.6.2011 at 14:39

    tosi ihana ja kiva blogi sulla:) jos haluat käy lukasemassa blogiani

    http://annika-diamonddiary.blogspot.com/

    t: annika

  • Reply
    Mona
    24.6.2011 at 07:34

    Niina,
    Hih, en varmaan ainakaan ihan lähiaikoina uskaltaudu tekemään radikaaleja muutoksi;)
    Sinulla oli oikein onnistunut kampaaja käynti!! <3

    Tiia,
    Niinpä!!:))

    Enna,
    Kiitos ihan hirmuisesti ihanasta kommentistasi <3 Ja ihana että jätit myös nimimerkillä kommenttia:)
    Mulla on joskus ollutkin ihan tummat ja silloin tykkäsin mutta nää vaaleet tuntuu vaan kotosimmalta. Mutta kyllä joskus aion ehdottomasti vielä värjätä tummaksi. Olen vaan melko pelkuri hiusten suhteen joten saattaa mennä tovi:)
    Oikein ihanaa Juhannusta sinullekkin!!:)

    Jaana,
    Heippa Ihana!!:)
    Hei joo ehdottomasti meen koklailee tota!!!!:D Kiitos linkistä. Tiedän jo mitä teen sunnuntai-iltana;))
    Ihanaa Juhannusta muru!! <3

    Nirso,
    Kiitos ihana!!:) Mä luulen että pysyn vielä aika kauan tässä vaaleassa:) Oon niin super pelkuri hiusten suhteen, etten ihan heti uskaltaisikaan värjätä tummaksi. Tosin talvella ajattelin lisäillä taas hiukan tummempia raitoja, eli tällä hyvin perus värillä mennään varmaan vielä pitkään:D

    AnnikA,
    Kiitos kovasti!:)

  • Reply
    Siroquai
    1.7.2011 at 20:51

    Hei,

    löysin vasta sun blogisi, ihana on!

    Harkitse tarkkaan ennenkuin menet värjäämään hiuksesi, on tuo sinun oma värisi niin ihanan vaalea! Itse värjäsin mustaksi oman vaalean hiukseni ja sen jälkeen oma värini ei ole ollut enää niin vaalea, vaan lähinnä maantienblondi… :/

  • Reply
    Mona
    1.7.2011 at 21:25

    Siroquai,
    Heippa!! Tosi mukava kun jätit kommenttia käynnistäsi :)
    Ja kiitos kovasti:)
    Mullakaan ei oma väri ihan näin vaalea oo vaan käyn pari kertaa vuodessa laittamassa vaaleita raitoja ja sitten aurinko kans vaalentaa:)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *