11.6.2011

Ruokapäiväkirja

No niin elikkäs nyt sitä ruokapäiväkirjaa jota jo aamulla kyselin teiltä!:) Aloitan vaikka eilisestä eli perjantaista. Eilisistä ruuista ei tullut otettua kuvia joten niitä tulee sitten vasta jatkossa.. Ajattelin että kirjoittelen nyt vaikka viikon tai kaksi alkuun näitä..:)
aamu:
100g raejuustoa
n. 150g mansikoita&mustikoita
1/2 banaani
luomukaneli
2 keitettyä kananmunaa
kahvi maidolla
töissä tauolla:
valkoinen tee x 2+hunaja
lounas:
n. 130g smetanakirjolohta
kesäkurpitsaa
parsakaalia ja pikkuporkkanoita
salaattia ja hapankaalia
välipala:
130g maitorahkaa
70g mustikoita&mansikoita
pieni loraus rypsiöljyä
saksanpähkinöitä
Illallinen:
n. 70 g kalkkunafile
salaattia
10g aurajuustoa
pinjansiemeniä 
parapähkinä
Melko useasti syön n. 4 kertaa päivässä ja lisäksi sitten nuo tee tai kahvi hetket. 
Tänään tuli syötyä ainoastaan kolme kertaa ja sen kyllä huomasi alku illasta energian tasosta. Mentiin murun kanssa lenkille ja voimat oli aivan loppu. Juoksu muuttu ensimmäisten parin minuutin jälkeen jo kävelyyn. Kotiin kun päästiin niin maistui lohi ja herkkusienipekoniaurajuustorullat toooooosi hyvin;) (kiva sana…..:DD)
Lenkkiasuna tänään oli shortsit ja lökäpaita. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kersti
  11.6.2011 at 22:39

  Kivan kuuloinen ruokapäiväkirja, tollaiset ateriakokonaisuudet voisin ottaa itsekin malliksi. Ja ihanan pirteät juoksuasukuvat! Sä oot niin mun idoli kun a) sulla on niin fiksut ja terveelliset elämäntavat (ja “laihdutat” järkevsti) b) jaksat lenkkeillä näilläkin helteillä. :) c) näytät tosi hyvältä juoksushortseissa (itse näyttäisin valaalta vastaavissa :D)

 • Reply
  Mona
  12.6.2011 at 07:00

  Kersti,
  Hih, kiitos:) Olet niin suloinen ja ihana aina <3 <3
  Mutta pyh ja pah, sinusta ei saa tekemälläkään valaan näköistä!!! :P Että nyt kuule hankkimaan juoksushortsit;)

 • Reply
  Tiia
  14.6.2011 at 13:02

  Hei :).

  Eksyin ihan ensimmäistä kertaa blogiisi ja lukaisinkin samantien kaikki tähän mennessä julkaistut postaukset. Ihanan raikas ja hyväntuulinen blogi, kauniita kuvia ja rento ote kirjoittamiseen. Luen blogiasi ihan varmasti jatkossakin, jatka samaan malliin :).

  Ihanaa ja aurinkoista kesää :)!

 • Reply
  Mona
  14.6.2011 at 16:15

  Heippa Tiia !
  Kiitos aivan ihanasta ja piristävästä kommentistasi <3
  Todella mukava kuulla jos blogistani saa rennon ja hyväntuulisen kuvan:) Tarkoituskin on kirjoitella arjen pienistä iloista ja jakaa mietteitä kaikenlaisista naisten hömppä jutuista:) Hyvää vastapainoa perus arjelle;)

  Ihanaa kesää myös sinulle!!:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *