7.6.2011

Simple Black

Sain viime viikonloppuna tuliaisiksi riipuksen jossa on timanttipallo. En ole hetkeen käyttänyt hopeisia koruja, mutta tämä lahja sai minut taas kaipaamaan vanhoja hopeisia asusteita!:) Perus mustaan mekkoon on helppo lisätä asusteita ja päädyin hm:n kotelomekkoon joka on juuri passeli töihin. Uuden kaulakorun kanssa mätsäämään valitsin melko psykedeeliset hopeiset kengät ;) Nämäkin ovat olleet kaapin perukoissa jo ties kuinka kauan. Mielestäni pienillä yksityiskohdilla saa mukavasti yksinkertaiseen asuun sitä jotain:)
kengät Ramarin, mekko hm, laukku longchamp

Nyt on ihan pakko “raahautua” tuonne helteeseen lenkille! ;) Ei meinaan ihan hirveästi houkuttele istuskella enää sisällä työpäivän jälkeen kun kurkkaa ulos:)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Ansku
  7.6.2011 at 17:32

  Elä sit pyörry! Kivaa lenkkiä :)

 • Reply
  Nanna
  7.6.2011 at 17:36

  Upea mekko! Sun työpukeutuminen näyttää vähän erilaiselta kuin omani, hih. :D Kai mäkin pääsen vielä joskus siisteihin sisähommiin. :)

 • Reply
  Elisabete
  7.6.2011 at 18:35

  Todella kaunis mekko! Milloin olet ostanut tämän hm:ltä? Mielelläni nimittäin voisin haluta myös omaan kotiini ihanuuden :) Kuvat ovat todella kauniita, huokaus <3

 • Reply
  Maria
  7.6.2011 at 18:39

  Tuo koru on tosi kaunis ja sopii mekon kanssa! Mulla on muuten sama mekko, vielä ei ole päässyt päälle asti :)

 • Reply
  Mona
  7.6.2011 at 20:04

  Ansku,
  Hahahha:D Lähellä oli;)
  Pikkusen tuli lämmin. Ihanaa kun on kesä <3 <3

  Nanna,
  Kiitos:) Meillä töissä on kyllä tosi kiva kun ei ole sen tarkempaa pukukoodia vaan jokainen voi pukeutua tavallaan. Itsekkin tulee laitettua mitä milloinkin fiiliksen mukaan:)

  Elisabete,
  Kiitos ihana :) Oon jo aika kauan sitten ostanut sen, mutta mielestäni hm.llä on vieläkin saman tyylisiä ainakin!:) Kannattaa käydä katsomassa:) Noita tais olla sillon punaisenakin jos oikein muistan..

  Maria,
  Kiitos kaunis <3 Mä en oo ja montaa kertaa tuota käyttänyt, mutta nyt kun on lämmin niin hameet ja mekot ovat ihan omia lemppareitani:)

 • Reply
  Mipsukka
  9.6.2011 at 08:10

  Todella kiva asu, pidin kengistäkin. :)

 • Reply
  Mona
  9.6.2011 at 14:54

  Mipsukka,
  Kiitos kaunokainen <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *