10.12.2012

Viini-ilta ystävän kanssa

Vietimme viime perjantaina ystävän kanssa viini-iltaa meillä. Hyvä seura ja viini on ehdottomasti parasta laatu-aikaa!:) 
Haimme viinin kanssa Stockan herkusta juustoja, hapankorppua, maustettuja oliiveja, hedelmiä ja suklaata. NAM!:) Etenkin nuo persimon hedelmät ovat ihan huippu hyviä juustojen kanssa. Ne ovat ehdottomasti tämänhetkinen lempparini. Juustoiksi valitsimme sinihomejuuston (Aura ja Castello) ja Kaltbach gruyeren. Tuo Kaltbach on ihan äärimmäisen hyvää ja voisin syödä sitä loputtomasti!!:D 

Oliivit ovat maustettunaina todella hyviä. Itse tykkään aina valkosipulilla maustetuista, mutta kyllä nämä pestolla maustetutkin olivat herkkua!:) Tarjoilimme ne Villeroy & Boch New Wave astiaston pikkuisissa kulhoissa. Eikös olekkin söpöt?:) Ne on hankittu aikoinaan hullareilta, kun tarjouksessa oli New Waven tapas-setti.

Kyseinen viini, jota maistelimme löytyy muuten Finnarin bisnesluokasta. Oli todella hyvä viini, joka sopii monen kanssa. Tosin ei yltänyt kärki lemppareiden joukkoon.
Näitä iltoja pitäisi järjestää useammin. Ihana vain istuskella rakkaan ystävän kanssa ja höpötellä niitä näitä samalla syöden herkkuja. 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!!:)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Sanna
    10.12.2012 at 11:22

    Olin tolla Valpolicella alueella tässä syksyllä ja oi nam noi viinit ja tietenkin ruoka myös :D Tota Ripassoa en just maistanu, mut sellasta kun Amarone samalta alueelta suosittelen :)

    • Reply
      Mona
      10.12.2012 at 16:52

      OI että!:D Mäkin tahdon Italiaan maistelemaan viinejä!! Mieluiten tietty ihan viinitilalle:)))

  • Reply
    Stelliinou
    13.12.2012 at 22:24

    Oijoijoi nyt rupesi tekemään ihan hirveästi mieli oliivia! :D
    Kiinnostaisiko tsekkaa minunkin blogi ja vaikka antaa kommenttia? :) Toivoisin, että musta olisi ainesta kunnon bloggariksi… Hihi :)
    *Stella ( http://stelliinou.blogspot.fi/ )

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *