14.12.2013

Vihreä tee överit + alekoodi

Viikonloppu ei ole sujunut omalta osaltani aivan niin kuin sen suunnittelin. Eilinen flunssainen olo oli vasta alkua tälle päivälle. Nousin ensimmäisen kerran sängystä vasta puolilta päivin. Olen pienestä asti potenut flunssat ja muut sairastelut aina nukkumalla ja niin teen edelleenkin. Koko lauantain olenkin siis vedellyt sikeitä ja ollut hereillä vaivaiset muutama tuntia. Olo on ollut kuin jyrän alle jäänyt. Aamulla ei ollut toivoakaan, että olisin jaksanut tulla kirjoittelemaan blogin puolelle. Toivottavasti tämä lähtisi yhtä nopeasti pois kuin tulikin. Huomenna meidän on tarkoitus lähteä käymään vielä Eetun mamman luona, joten olisi todella tylsä joutua jäämään yksin kotiin. Nyt siis vihreää teetä hörppimään ja marjoja popsimaan. Sinkkiä taidan myös napata muutaman ylimääräisen.

Tänään oli tarkoitus päivällä ottaa asukuvia, mutta ainut kuva minkä Eetu oli ottanut vilahti jo Facebookissa;) Tässä kuitenkin asukuvien sijaan muutama lemppari yhteistyökumppani Asos.com valikoimasta!:) Olen vasta hiljattain tutustunut heidän valikoimaansa paremmin ja täytyy todeta, että valikoima on todella hyvä! Sain nyt myös alekoodin teille jaettavaksi, jolla saa 25% alennusta ostoksesta!:) Nyt siis kurkkimaan uuden vuoden bilemekkoa tai laadukasta takkia talven pakkasten varalle.

1. Asos talvitakki karvakauluksella
Lähes samalainen, kuin oma Koccan takkini!:)

2. Valkoinen peplum paita

Niin ihana <3 Tämä on lähes vastaava myös omaan Koccan yksilöni kanssa.

3. Karen Millen harmaa neule

Niin pehmoisen näköinen ja sopii täydellisesti esimerkiksi kontrastia tuomaan nahkahousujen kanssa.

4. Ted Baker täydelliset nahkahousut

Nahkahousuja olen itse etsinyt jo todella pitkään. Minun reisille ja takapuolelle ei ole ihan kaikkein helpoin löytää sitä oikein istuvaa mallia;) Mitä mieltä olette näistä?:)

5. Upea pikkumusta kauniilla yksityiskohdilla

Täydellinen ihan kaikkiin tilaisuuksiin. Pikkumustia ei voi olla liikaa <3

6. Musta mekko upeilla pitsihihoilla

Nää hihat on rakkautta!!

7. Kaunis mekko huikealla kuvioilla

Karen Millenin mekot hipoo täydellisyyttä.

8. Tyylikkäät kumisaappaat

Melko käytännölliset Suomessa jopa talvella.

9. Nude Karen Millen villakangastakki

Kamelitakki on haussa ja tässä olisi lähes täydellinen yksilö. Love it!

Tässä vielä alekoodi ja tarkemmat ohjeet sille:

Code: 25XMAS

Live Dates: 11:45pm  GMT Saturday 14th December until 09:00am GMT Monday 16th December

Ts and Cs: *For 25% off enter promo code 25XMAS at checkout. Offer ends at 9am GMT on Monday 16th December 2013. Valid for one order per customer up to a maximum of £500 (pre-discount). Certain brands will not be available during the promotion period including Superdry UK, Whistles, Pull & Bear and Primark. This promo code cannot be used in conjunction with any other promo code or gift voucher. Costs relating to delivery services, including subscription to ASOS Premier, will be charged at the full rate as normal.

(Adlinks Asos.com)

Seuraavaksi jatkamaan tee övereitä ja toivottavasti huomenna uudella energialla sängystä ylös. Mukavaa lauantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle <3

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    petri swestberg
    15.12.2013 at 11:20

    Kauniita vaatteita on

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *