29.10.2013

Today’s Wish Outfit

Tämän päivän toiveasussa halusin yhdistää pinkkiä ja harmaata. Ne ovat niin kauniita yhdessä. Pinkkiä kaipaisin omaan talvisempaan pukeutumiseen juuri pehmeiden neuleiden muodossa. Sellainen on helppo yhdistää pelkistettyjen farkkujen tai nahkahousujen kanssa. Pinkin neuleen alle voisi halutessaan lisätä vielä valkoisen kauluspaidan tuomaan kerroksellisuutta. Harmaa takki taas on asun kuin asun kanssa super tyylikäs. Sandin yksilössä on todella kaunis malli ja rakastan sen kauluksia. Päivän toiveasussa haaveilen myös taas kerran upeasta Celinesta!!;)

Housut: Day Birker et Mikkelsen // Paita: Filippa K // Laukku: Céline // Kengät: Day Birker et Mikkelsen // Takki: Sand // Huivi: Day Birger et Mikkelsen (Adlinks)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Jonttu
    29.10.2013 at 10:04

    Nämä on ihan peruskivoja postauksia, mutta paljon paljon parempia on ne, joissa on päivän asu ja aina niin positiivisen mielen tuova Mona.

    • Reply
      Mona
      29.10.2013 at 22:18

      Kiva kuulla, että tykkäät kuitenkin päivän asupostauksista!! :) Niitä en vaan mitenkään valitettavasti pysty tarjoamaan ihan joka päivä:( Mutta, koitan pitää mahdollisimman balanssissa erilaisia postauksia:)

  • Reply
    Milla
    29.10.2013 at 12:17

    Voikun tos asun ois päälle aamulla saanut ni oisin ollu niin onnellinen! :D toi laukku… En kestä.. Se on vaan ihan liian täydellinen <3 ois muuten kiva jos tekisit sellasen bucket list postauksen we heartin, yms kuvia käyttäen :) se ois tosi mielenkiintonen!! Myöskin olis kiva joku "viihde" aiheinen postaus. Esim viis lemppari bändiä, elokuvaa, näyttelijää, biisiä, musavideoo, kirjaa, vaatemerkkiä, luxus merkkiä/designeriä, yms :) en tiedä miten tuosta saisi fiksun postauksen mutta tollasseet ois kiinnostavaa tietää!! :)

    • Reply
      Mona
      29.10.2013 at 22:51

      Toi laukku tosiaankin;D ;D Mä nään siitä jo untakin:D
      Ja kiitos paljon postaus vinkeistä!!:) Koitan jossain vaiheessa toteutella näitä myös:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *