13.8.2016

Camo Shoes

Tasan viikko siitä, kun sanoimme Eetun kanssa toisillemme tahdon:’) Moni on kysynyt miltä tuntuu olla nyt aviopari. Yhtä ihanaltahan se tuntuu, kuin aina ennenkin Eetun kanssa yhdessä oleminen, mutta vaikka miten kuvittelen rakastavani toista jo niin paljon, ettei sitä pysty edes selittämään, tuntuu rakkaus kuitenkin kasvavan joka päivä entisestään. Viikko häiden jälkeen päällimmäisenä ajatuksena edelleen on kiitollisuus kaikesta. Eetusta, rakkaista ystävistä ja läheisistä ympärillä. Tosin pieniä harmituksia on aiheuttanut se, että Eetu lähtee viikon päästä jo takaisin kotiin. Minä jään vielä Suomeen, joten ikävähän mulla ehtii taatusti tulla parissa viikossa. Toki ohjelmassani on mahtavaa tekemistä loppukuulle, mutta niistä vielä lähemmin lisää.

camo-outfit1.3

Suomessa ollessa yksi loistava plussa on innokkaat ja taitavat kuvaajat ympärillä. Ilman ystävien kuvia en olisi voinut vielä jakaa lainkaan hääkuviakaan. Ja nyt myös pikkuveljeni on todella innostunut kameran takana hääräämisestä ja olemme ehtineet hyvin kuvailla. Tässä muutama pikaisesti otettu kuva alkuviikolta, kun testailin uusia House of Brandonilta saatuja Niken tennareita. Ihanan kevyet ja kuosi on hauskaa vaihtelua normi mustavalkoisille. Tulevat varmasti olemaan syksyn aikana paljon käytössä niin arkiasujen, kuin treeniasujenkin kanssa.

camo-outfit1.2

Jalassa olevat farkut ovat puolestaan Leviksen ja voi pyhä jysäys miten mukavat ne ovat!! Suomen reissun aikana nämä ovat tainneet olla päällä 80% ajasta. Nyt sain ihanalta yhteistyökumppanilta Le Follielta testiin uudet Liu Jo farkut, joten ne tulee olemaan näille Leviksille hyvä vastus. Niistä tarkempaa kuvaa tulossa pian!

camo-outfit camo-outfit1.4 camo-outfit1.6 camo-outfit1.7 camo-outfit1.5

Shoes, Nike* HERE / Jeans, Levis* HERE / Shirt, Jacqueline de Yong* HERE / Poncho, Ellos* HERE (gifted*/adlinks)

Nyt viimeiset päivät ovat tuntuneet tosi kylmiltä, joten se taitaa olla aika vaihtaa syksyisempään vaatetukseen pikkuhiljaa. Jotenkin Krakovassa asuessa tuntuu, että on saanut nauttia kesästä normaalia paljon pidempään ja nämä syksyiset kelit eivät ehkä sen takia tunnukkaan niin pahalta. On oikeastaan aika ihanaa kääriytyä lämpimiin neuleisiin ja laittaa villasukat jalkaan.

Pictures, Joonas Laine

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Marbella
    14.8.2016 at 11:02

    Onnea vielä kerran tuoreelle avioparille <3 Sun puku oli niin kaunis ja molemmat säteilitte onnesta ja rakkaudesta. Vaikka sanotaankin, ettei se avioliitto muuta elämää käytännössä niin kyllä se ainakin itselleni toi tiettyä aikuisuutta ja ylpeyttä suhteeseen. Omista häistä on nyt reilu 2 vuotta ja vieläkin tuntuu ihanalta kun joku kutsuu rouvaksi vaikka kaupassa :) Ja on se myös jotenkin kivaa kun on yhteinen sukunimi.

    Mulla on noi samat lenkkarit ja ne tuo kyllä kivaa särmää asuihin ja niin mukavat jalassa!

    • Reply
      Mona
      14.8.2016 at 17:15

      Kiiitos Marbella <3 <3:')
      Ja kyllä, aika super ihanaa olla ruova <3 :))

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *