6.4.2015

Ensimmäinen ilta Balilla

ekailtaekailta2
ekailta4ekailta5ekailta6ekailta3

Perillä ollaan Balilla! Alku fiilikset oli vähän ristiriitaiset. Järjetön liikenne ja ihmisten paljous yllätti VAIKKA kumpaakin osasin odottaa :D Se on aina jännä odottaa miten uuden paikan kokee ensimmäistä kertaa. Vaikka lukee ja kuulee kokemuksia ja suositteluja, niin koskaan ei osaa täysin odottaa mitä vastaan tulee. Sitä toisaalta matkustamisessa juuri rakastankin reissujen suunnitelun lisäksi – kokemuksia ja erilaisia tunteita, jotka saa muodostettua vasta perillä.

Eilen ei vielä paljon ehditty tehdä. Käytiin illallisella ja jätskillä hotellin lähellä, jonka jälkeen mentiin ajoissa nukkumaan. Aamulla viideltä herättänyt kello tuntui kropassa, joten unta ei tarvinnut houkutella.

Tänään heräsin ennen seitsämää käsittelemään muutamia kuvia eiliseltä ja Eetun herättyä lähdettiin rannalle aamukävelylle. Rannalla tajusin heti miksi tätä paikkaa niin paljon kehutaan ja hehkutetaan. Voi taivas mitkä maisemat ja fiilis!!! Wou! Ihmisiä oli lenkkeilemässä ja ranta oli täynnä ihania koiria <3 Ei tarvitse miettiä mistä meidät löytää aamuisin seuraavan viikon aikana ;)

Nyt herkutellaan hotellin aamupalalla. Testailen kaikkea mikä näyttää mahdollisimman erikoiselta. Päivällä  lähdetään Ubudiin ihastelemaan riisipeltoja. Ubudin maisemat ovat yksi tämän reissun odotetuin juttu. Nyt siis kamat kasaan ja menoksi.

Kuullaan taas pian!

Ps. Reissufiiliksiä pääsee seuraamaan super näppärästi Snapchatin kautta. Videoita löytyy nimimerkillä monanieminen. Intagramiin puolestaan lataan päivittäin kuvia – löytyy @Monasdailystyle! Charin kuvia puolestaan löytyy nimimerkillä @charandthecity. Tänään on tarkoitus hakea paikallinen puhelinliittymä niin pääsen käyttämään vähän paremmin reaaliajassa nettiä. Katsotaan saanko homman toimimaan!

HUOM! Tänään vielä YR alekoodi voimassa, kurkkaa tästä postauksesta koodi! :)

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Ansku
    6.4.2015 at 09:36

    Ai että! Nauttikaa nyt sitten :D Ja kiva et meette Ubudiin. Mä ihastuin siihen :) …mut apinoita kandee vähän varoa. Yks nappas mun ostokset tosta noin vain ja kun yritin ottaa takas, irvisteli isoilla hampaillaan :D Jani taas menetti uudet arskansa.

    • Reply
      monasdailystyle
      7.4.2015 at 03:40

      Ubud oli mieletön. Voisin hyvin mennä sinne pidemmäksi aikaa. Apinoita ei ehditty käydä kattomassa lainkaan :D Päivä Ubudissa ei kyllä riittänyt mihinkään.

      • Reply
        Ansku
        7.4.2015 at 09:20

        Aaaii te ootte jo käynyt sielä! No mut hyvä kun poikkesitte :) Millon muuten tulette taas Suomeen?

        • Reply
          monasdailystyle
          8.4.2015 at 04:39

          Suomeen on tarkoitus tulla heinäkuussa takaisin! :)

  • Reply
    Suppu
    6.4.2015 at 10:13

    Saako tulla moikkailee jos törmään teihin? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      6.4.2015 at 11:22

      TODELLA!! Täytyy tulla;)

  • Reply
    Sape
    6.4.2015 at 19:41

    Hei onko hotelli vaikuttanut hyvältä? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      7.4.2015 at 03:34

      No on!! :) Tosi kiva!! :) Tänään mennään testaamaan yks toinen hotelli vielä. Kirjoittelen molemmista tarkempaa postausta pikimiten.:)

  • Reply
    Maijan
    7.4.2015 at 10:06

    Moikka! Hei mahtaako sulta löytyä semmosia pienemmän mallisia (string) bikineitä? Saakohan suomesta semmosia, ja ootko törmänny ulkomailla paikkoihin jossai katsottais pahalla pienempiä bikineitä käyttäviä naisia? Mites Balilla? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      8.4.2015 at 04:41

      Hmmmmm.. Mulla ei oo, mutta tuskin niitä pahalla katsottaisiin. Kukin tavallaan :D Balilla en ole ehtinyt olla rannalla vielä kertaakaan, joten en ole tutkinut bikinitarjontaa tarkemmin;) :D Anna mennä siis vaan stringbikineissä ;)

  • Reply
    juuli
    7.4.2015 at 15:27

    Ihania trooppisia kasveja :) Ja herkullisen näköinen smoothie. Oliko se joku vesimelonijuttu? Onko sulla ohjetta johonkin vesimelonismoothieen?

    • Reply
      monasdailystyle
      8.4.2015 at 04:43

      Jooooo oli Charin vesimelonimehu 8) Nää mehut täällä on jotain ihan täydellistä!! :) Mulle ei valitettavasti oikein käy vesimeloni, joten harvemmin oon sitä testannut smoothiehin.. Mutta jos tuun kokeilleeksi ni laitan blogiin reseptiä:)

  • Reply
    Anna
    8.4.2015 at 18:20

    Heei, mistä tuo sun ihana valkoinen laukku on peräisin?

    • Reply
      monasdailystyle
      9.4.2015 at 04:34

      Se on Forever 21:sta! :) Juuri viime viikolla ostin ennen reissua :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *