22.8.2011

Terveellistä elämää 10 kg kevyemmin

Jonkun verran on kyselty painon pudotus postauksen perään joka oli vanhassa blogissani, joten päätin julkaista saman täällä uudenkin blogin puolella.
 
Kirjoitin ensimmäistä kertaa asiasta blogissa 2011 tammikuussa:
 
Olen aina ollut äärimmäisen kiinnostunut terveydestä ja terveellisestä ruokavaliosta. Idolini on Paula Heinonen jonka oppeihin luotan täysin!
Vaikka sitä kuvitteleekin syövänsä kovin terveellisesti ja liikkuvansa tarpeeksi, niin silti vaaka ja peili yllättivät minut viime kesänä. Muutaman vuoden aikana kiloja oli hiipien tullut takapuoleen.. ;) Karkki oli liiankin tavallinen välipala useampina kuin yhtenä päivänä viikossa. Annos koot saattoivat olla niin isoja, että ruokailun jälkeen olo ei enää ollut hyvä. Einekset saattoivat korvata lounaan kiireessä.
 
Jotain oli siis tehtävä. Päätin kesällä Barcelonan lomamme jälkeen, että vaaka ei saa näyttää enää koskaan sitä mitä se silloin näytti (72 kg).
En halua mitään vippaskonsteja ja laihdutusta muutamassa viikossa vaan pysyviä muutoksia ja hyvää oloa.
En koskaan ole kokenut olevani lihava tai ylipainoinenkaan, vaan oloni ei ollut painon noustessa enää hyvä.  En myöskään ihannoi laihuutta vaan nimenomaan omalla dieetti päätökselläni halusin itselleni paremman olon sekä urheilullisemman vartalon. Olen harrastanut liikuntaa pienestä pitäen ja koenkin että olen fyysisesti hyvässä kunnossa. Fyysinen kuntokaan ei kuitenkaan valitettavasti säily ikuisesti ilman töitä.. Lihasten tilalle on alkanut salaa tulla jotain hyvin ei toivottua ;)
 
Olen nyt kesän jälkeen laihtunut hiukan yli 9kg. Tiputettavaa toukokuun alkuun riittää siis vielä n. 6kg.
 
Kilojen karistaminen ei ole tuntunut lainkaan hankalalta, koska olen kuitenkin sallinut itselleni pääsääntöisesti kaikkea. Kohtuus on kuitenkin hyvä muistaa. Karkkia olen vähentänyt paljon! En kuitenkaan ole kieltänyt sitä kokonaan itseltäni.
Kaikkein paras apu laihduttamisessa on ollut ruokapäiväkirjan pitäminen. Aluksi käytin miestäni kalorien laskemiseen, koska hänellä on ilmiömäinen muisti ja tieto kaikesta terveyteen liittyvästä. Hän onkin ollut iso iso tuki koko laihdutus projektin ajan.  On ihanaa kun kotona on aina terveellistä ruokaa ja toinen elää terveellisesti. Itse ainakin olen niin huono itsekurissa että tiedän sortuvani jos toinen jatkuvasti herkuttelisi kotona ja söisi epäterveellisesti. 
 
Olen siis laskenut suht tarkasti päivittäin kalorimäärät. Keskimäärin olen yrittänyt pitää kalorit 1500:ssa.
En suinkaan ole joka päivä saanut niitä pidettyä tuossa vaan välillä on ollut ihan kunnon herkuttelu päiviä.”
 
Terveellistä elämää 10 kg kevyemmin
Terveellistä elämää 10 kg kevyemmin
 
Terveellistä elämää 10 kg kevyemmin

No tavoitteeseen en päässyt toukokuuhun mennessä, mutta olo on parempi kuin koskaan!:) Voin ihan äärimmäisen hyvin ja olen sairastellut paljon vähemmän kuin muutama vuosi sitten.

Edelleenkin tavoitteeni on 57kg, mutta en pidä sitä pakkomielteenä. Katson edelleen todella tarkasti mitä laitan suuhun ja keskityn syömään terveellisesti ja monipuolisesti, mutta muistan myös pitää herkkuttelupäiviä.
Paino on nyt siis koko kesän pysynyt 60-62kg tietämissä. Painon ylläpitäminen on nykyisellään tosi helppoa kun uudet tavat on opittu ja ne ovat iskostuneet elämäntavaksi.
Terveellistä elämää 10 kg kevyemmin

Terveellinen elämäntapa antaa niin paljon potkua arkeen ja saa voimaan hyvin. On käsittämätöntä miten iso vaikutus liikunnalla ja ruokavaliolla on yleiseen fyysiseen oloon sekä myös henkiseen hyvinvointiin.

Toivotan jälleen tsemppiä kaikille jotka ovat aloittaneet tai suunnittelevat aloittavansa elämäntaparemontin!:) Itseään pitää arvostaa sekä omaa kroppaa pitää kunnioittaa, pidetään siitä siis huolta :) 

You Might Also Like

46 Comments

  • Reply
    Lilianna
    22.8.2011 at 06:19

    Vau, onpas muutos! Olet kyllä aina ollut kaunis, mutta hienoa kun oma hyvinvointi ja fiilis paranee laihduttamisen myötä! Kiitos, sain tästä tsemppiä myös omaan tilanteeseeni, koska olen myös normaalipainoinen joka yrittää pudottaa painoa ja kiinteytyä. Lisäsitkö paljon myös liikuntaa?

  • Reply
    Jessica
    22.8.2011 at 06:51

    Hyvä Mona! <3 Olet kaunis :)

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 07:03

    Wau! Tosi iso muutos ja ihailtava lopputulos. Mielestäni sun ei tartte pudottaa enää yhtään. Miten usein treenaat ja miten?

  • Reply
    Laura
    22.8.2011 at 07:22

    Hei! Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa – tykästyin! Olet suloinen!
    Mukavaa syksyä sinulle, jään seurailemaan :)

    -Laura

  • Reply
    Juille
    22.8.2011 at 07:31

    Kiitos postauksesta, tykkäsin kovasti! :) Olet tehnyt ison työn, ja tulokset ovat todella mahtavia. Sain tästä inspiraatiota itsekin, pitäisi pudottaa vähän kiloja ja ennenkaikkea kiinteytyä. Lapsen saamisen jälkeen kilot kyllä tippuivat melko helposti, mutta sellaista ylimääräistä löysää kyllä jäi. Ehkä nyt viimeinkin otan itseäni oikein niskasta kiinni ja teen sen lopullisen rutistuksen! :)

  • Reply
    Saara
    22.8.2011 at 07:48

    Ihan mahtava postaus! Ja tuli juuri sopivaan rakoon, itse kun kamppailen “huppista”-kiloja vastaan, eli niitä jotka ovat tulleet huomaamatta. Tärkein on, että itse viihtyy omassa kropassaan! Näytät upealta!

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 08:00

    Kiitos postauksesta, sain uutta inspiraatiota laihdutusprosessiini :) Kuvista huomaa eron selkeästi, vaikka et tosiaan mikään ylipainoinen ollutkaan. Juuri elämäntapamuutoksella on itsellänikin tarkoitus laihduttaa :)

  • Reply
    Evelina
    22.8.2011 at 08:08

    Kiva postaus! Pitäis kyllä itsekin ottaa itseään niskasta kiinni tuon urheilun suhteen.. Ei niinkään painonpudotuksen suhteen vaan juurikin sen oman hyvinvoinnin kannalta! Ei vaan tuo aika tahdo kahden pienen kanssa vielä riittää, joten vaunulenkkeihin on toistaiseksi tyytyminen :)..
    Onko sun vanha blogi vielä auki jossain, voisin käydä kurkkaamassa sielläkin?

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 08:21

    Hieno homma! olen myös ottanu itseä niskasta kiinni ja alkanut reenaamaan. :) oletko muuten kuinka pitkä?

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 08:28

    Tosi upea muutos! Innostaa itseänikin jatkamaan kun oon onnistunut pudottamaan nyt 4kg, vaikka en itsekään mitenkään ylipainoinen ole ollut:) treenatummassa kehossa on vaan niin paljon parempi olla!

  • Reply
    Bella
    22.8.2011 at 08:35

    Mahtava muutos! :) Uskon, että olo on aivan mahtava ja jaksaminen parantunut 100%…
    Kaikki hyvällä mallilla, muista protskut ja lisäravinteet! Ja voimatreenit juoksujen lisäksi niin tulee vielä vähän muotoa ;)
    Ps. mikäli sinulla on jotain motivaatio-tyttöjä niin pistä niitäkin tänne meitä muitakin motivoimaan!
    Näytät hyvältä! :)

  • Reply
    Reetta
    22.8.2011 at 08:41

    Niin paino putoaa helpommin kun ei ole mitään mikä pistäisi vastaan. Kuulostan nyt tosi katkeralta :D Mulla on lääkitys joka on lihottanut 3 vuoden aikana 20 kiloa ja nyt kun se on pudotettu minimiin niin laihtuminen on hieman helpompaa mutta edelleen vaikeaa. Turhaudun kun kuukaudessa tippuu juuri ja juuri kilo kun normaalisti tippuu se melkein 4 kiloa..

    Hienoa että olet onnistunut. Kyllä minäkin hiljalleen.. :)

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 08:41

    Moikka,

    Löysin blogisi vasta eilen ja ihanan pirteä luettavaa ja kaunista katseltavaa olet:)

    Blogi, kuten pitäjänsäkin, on kaunis ja energinen sekä liputtaa selvästi terveellisen elämän puolesta nautintoja unohtamatta:)

    Saanko udella kuinka pitkä olet?

    -Nanna-

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 08:44

    Voi jestas nainen, kuinka upea olet!! Ja annat ainakin minulle hyvää esimerkkiä ja tsemppiä terveempään elämään :) Keep it going!

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 08:49

    Vau! Olet upea! Mahtavaa nähdä toisen onnistumisia :) Näytät paljon terveemmältä ja hyvinvoivalta hoikempana :) Annoit kyllä paljon puhtia minulle – myös 72 kiloiselle ja 177 cm pitkälle tytölle. Toivottavasti myös minä voin jo jouluna katsella peilistä terveempää olemustani! Kiitos!

    Minkälaisia ruokia suosit? Mitkä ovat ehdoton ei/mitä yrität eniten välttää? Millä herkuttelet? Kuinka usein liikut?

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 08:52

    Ja pakko vielä lisätä edelliseen kommenttiini että kroppasi on aivan upea etenkin tuossa viimeisen rivin toisessa kuvassa, vau!!

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 09:11

    hyvältä näyttää! :) ja oikeat menetelmät! ootko kuinka pitkä?

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 09:13

    Mitä kaikkea liikuntamuotoja harrastat? :)

  • Reply
    Niina
    22.8.2011 at 09:21

    Todella paljon olet kyllä muuttunut ja ison työn olet tehnyt! Hienoa. :) Pysyviin muutoksiin minäkin tähtäsin, kun aloin kiloja karistamaan. Tarkoituksenahan ei ole vain hetkellisesti syödä vähemmän ja laihtua ja palata taas myöhemmin samoihin huonoihin tapoihin. Tästä lähtien terveellisyys on elämäntapa. Näytät upealta <3

  • Reply
    Sofiina
    22.8.2011 at 10:04

    Todella suuren muutoksen olet saanut aikaan, vaikka kaunis olet aina ollut! Näytät upealta nyt <3

  • Reply
    Marjaana
    22.8.2011 at 10:34

    Hieno muutos! Minäkin olen kiinnostunut siitä kuinka pitkä olet? Itselläni on sama prosessi menossa, kuusi kiloa on jo lähtenyt ja vielä nelisen kiloa saisi lähteä. Ja kyseessä on tietenkin elämäntaparemontti, vanhoihin tapoihin ei ole palaamista! Aloitin siis viime joulukuussa.

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 10:48

    Vau!

    Itse oon aina ihastellut “päärynävartaloa”, eli siis että vatsa on litteä ja takapuoli ja reidet saa olla suuremmat, mutta valitettavasti näillä geeneillä se tuntuu olevan (ainakin melkein) mahdotonta, koska olen ihan eri muotoinen :) Siksi noissa kuvissa, missä olet painavampi, näytät mielestäni hyvältä, ja paljon paremmalta kuin itse näytin 72 kiloisena, mutta naamasta kyllä huomaa eron! :)

  • Reply
    Mipsukka
    22.8.2011 at 13:29

    Olet kyllä niin inspiroiva! Kaunis olet noissa kaikissa kuvissa, mutta nykyään olet niin timmi, treenattu. :) Itseäni ahdistaa nykyinen olomuoto ihan kauheasti, itseasissa on ahdistanut jo pidemmän aikaa mutta silti ei ole muutosta tullut. Nyt olen kuitenkin ihan oikeasti (kyllä, oikeasti) päättänyt aloittaa kuntokuurin. Itse olen huomannut että juuri liikunta vaikuttaa kehooni niin valtavasti. Silloin kuin liikun useita kertoja viikossa ja syön kevyesti/kohtuullisesti on oloni niin paljon parempi ja juuri liikuntaa antaa laihduttamisessakin sen suurimman tehon, ainakin itselläni. Täällä on vain niin kamalan paljon ihania ravintoloita, mutta ehkä se tarkoittaa että liikuntaa vain sitäkin enemmän.. ;)

  • Reply
    Riina
    22.8.2011 at 13:39

    Hienon postauksen olit tehnyt ja onnittelut pudotetuista kiloista. Olet kyllä tosi hyvässä kunnossa nykyään. :)

  • Reply
    Eve
    22.8.2011 at 14:42

    Itselläni alkoi näin syksyn tullen elämäntaparemontti terveelliseempään suuntaan, ja tämä postaus tuli sen puoleen todella hyvään aikaan. Tästä sain motivaatiota jatkaa, kohti parempaa oloa ja parempikuntoista kroppaa. Ja näytät kyllä aivan mielettömän hyvältä nykyään! :)

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 16:26

    Kuinka pitkä olet?

  • Reply
    Minty
    22.8.2011 at 16:28

    Ei voi muuta kuin ihailla sun suoritustas! Ja mielettömän upealta näytät juuri tässä painossa :) Kyllä fakta taitaa vaan olla se, että ihminen on luotu liikkumaan ja olemaan hyvässä kunnossa!

    En halua missään määrin kritisoida tavoitepainoasi, mutta usein tuntuu kuulevan ihmisiltä, että he haluavat pudottaa painonsa juuri tiettyyn lukemaan, vaikka kropan ns. luonnonllinen taipumus pysyä tietyssä lukemassa ilman hirveitä ponnisteluja saattaisikin juuri olla kilon tai pari enemmän tai vähemmän. Mielestäni olet jo tehnyt jo upean muutoksen ja vaikka paino ei sitä muutamaa kiloa alemmaksi tipahtaisi, niin tämä voikin olla sulle se ns. ilman suurempia ylimääräisiä ponnistuksia saavutettavissa oleva lukema, johon kroppa luonnollisesti pyrkii. Keep up with the good work! :)

  • Reply
    minnajii
    22.8.2011 at 16:45

    Olipas kiva postaus näin maanantai päivään! Itselläni ei ole mitään sen kummempaa tarvetta kilojen pudottamiseen. Liikunta on ollut aina elämäntapa ja alleviivaan kyllä ehdottomasti tuon, että liikunta ja ravinto vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin todella paljon!!! Olet mitä syöt pitää kyllä paikkansa. Kun perusruokavalio on kunnossa niin sillon pystyy pitämään herkuttelupäiviä, ja niistäkin nauttii enemmän! Mutta mahtava muutos sinussa on kyllä ja ei muuta kun tsemppiä “loppukiriin”

  • Reply
    BrettyRomance
    22.8.2011 at 17:40

    Olen itse sairastanut liian monta vuotta syömishäiriöitä ja nyt vihdoin olen valmis heivaamaan jokaisen dieetin roskikseen! Ne eivät toimi kuin hetkellisesti, BELIEVE ME! Olen kokeillut kaikkia eri keinoja lähes kymmenen vuoden ajan ja se pisti minut entistä sekopäisemmäksi! =)

    Tämä postaus inspiroi hyvin paljon minua ja jatkan hyvillä mielin omaa terveempää elämääni juuri samoin kuin sinä! Tosin minunkaan ei tarvitse painoa pudottaa, mutta terve ja hyvinvoiva haluan olla vielä vuosien päästäkin!

    Taisin muuten nähdä sinut kesällä lenkillä! (?) Heh! Juoksin vastaan kun itsekkin lenkillä ja kyttäsin sua vaan että onpas kivat lenkki varusteet tuumien pitäisiköhän itsekkin hankkia shortsit niillä helteillä. =)

    Ihan huippu kunnossa olet ja kovaa kiisit! Keep going!
    Niin ja muutenkin Kiitos ihanasta blogistasi!

  • Reply
    champagne
    22.8.2011 at 18:35

    Olet kyllä tosi hyvässä kunnossa:)

    Häpeäkseni täytyy sanoa että kun viikottain pari kertaa olen käynyt täällä tsekkaamassa niin en ole tajunnut lainkaan että sulla on ollut laihdutus menossa! Siis näkyyhän se noissa kuvissa nyt yhtäaikaa katsottuna mutta jotenkin olen ajatellut että olet aina ollut samoissa mitoissa:)

  • Reply
    Mona
    22.8.2011 at 19:29

    Lilianna,
    Voi miten mukava kuulla jos tästä postauksesta oli apua tsemppaamisessa!! <3
    Liikuntaa olen ehkä hiukan lisännyt, en mitään älyttömiä määriä. Lähinnä pyrkinyt liikkumaan mahdollisimman säännöllisesti. Olen liikkunut oikeastaan aina tosi monipuolisesti joten isoin muutos oli vain tuossa ruokavaliossa.

    Jessica,
    Kiitos ihana <3

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon!:) Tavoite on liikkua joka päivä edes vähän mutta ihan vähintään kolme kertaa viikkoon. Liikunta on minulle elämäntapa ja olenkin aina harrastanut jotain liikuntaa. Kesällä olen lähinnä lenkkeillyt, talvisin on kiva käydä salilla.

    Laura,
    Voi miten mukava kuulla, kiitos kovasti <3
    Ihanaa syksyä myös sinullekkin:)

    Juille,
    Kiitos kovasti:)
    Tosi mahtava kuulla jos tästä voi saada inpiraatiota <3 :) Mukavia treenailu hetkiä:)

    Saara,
    Voi kiitos hirmuisesti:)
    Nimenomaan se on tärkeintä että viihtyy omassa kropassaan ja vielä tärkeämpää että voi hyvin. <3

    Anonyymi,
    Voi miten hienoa, tosi tosi kiva kuulla jos voin tällä innostaa muitakin:)
    Mukavia hetkiä terveellisten elämäntapojen parissa <3

  • Reply
    Mona
    22.8.2011 at 19:30

    Evelina,
    Kiitos paljon!:)
    Vaunulenkkeilyhän on ihan loisto tapa pitää peruskuntoa yllä!!:) Lisäksi saa olla ulkona ja nauttia raikkaasta ilmasta. Ei hyvä olo ja terveelliset tottumukset vaadi aina hirveitä rääkki treenejä ja pahaa oloa. Liikunnasta pitää nauttia ja sen pitää olla kivaa silloin sitä jaksaa tehdä aina :)
    Mun vanhan blogin oon jo sulkenut kun siellä kirjoitin avoimemmin kaikesta. Haluan pitää blogin sellaisena arjen pakopaikkana jossa voi jakaa mietteitä arjen pienistä iloista. En siis sen enempää kuin pintaa kerro itsestäni täällä.
    Toivottavasti ymmärrät :)

    Anonyymi,
    Jee, hyvä juttu!!:) Kannattaa muistaa kuitenkin kohtuus jotta innostus riittää pitkälle tulevaisuuteen:) Kun liikunta on kivaa siitä ei halua enää koskaan luopua;)
    Olen hiukan reilu 170cm pitkä.

    Anonyymi,
    Hienoa! Todellakin kun kunto on kohdallaan ja ruokavalio hyvä on olo ihan huippu!:)

    Bella,
    Kiitos hirmu paljon:) Sali tosiaan on jäänyt kesällä ihan kokonaan mutta ehkäpä sitä taas talvella salikärpänen puraisee;) Voisin tosiaan jossain vaiheessa postailla ainakin kivoista blogeista joista saan treenimotivaatiota:)

    Reetta,
    Joskus toiset asiat täytyykin laittaa etusijalle. Kyllä sitä painoa ehtii pudottaa. Tärkeää on että pitää itsestään huolta<3

    Nanna,
    Voi kiitos todella kauniista sanoistasi <3 :) Saitpas hymyn huulille ihanalla kommentillasi:)
    Olen hiukan reilu 170 cm pitkä.
    Mukavaa syksyn alkua sinulle:)

    Anonyymi,
    Voi miten mukava kuulla!:) Kiitos hirmuisesti <3 :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon!:) Muista että tärkeintä on kuitenkin se miltä tuntuu, ei se mitä painaa. Sinäkään et varmasti ole missään nimessä lihava tai edes vähääkään pyöreä! Olet tosi pitkä nainen ja 72kg sinun pituisellesi ei ole paljon.
    En ole kieltänyt itseltäni oikeastaan mitään. Tärkeänä pidän kohtuutta kaikessa.
    Mieheni aina sanoo että kun 90% syö terveellisesti voi 10 lipsua;) Pitää myös muistaa nauttia ja minä ainakin herkkujen suurena rakastajana en voisi elää kokonaan ilman jäätelöä ja irttareita;) Se ei tarkoita kuitenkaan että ne olisi jokapäiväisiä. Kultainen keskitie on siis mielestäni kaikessa tärkeintä.
    Sama pätee liikunnassa. Liika on aina liikaa. Itse haluan että liikunta on kivaa, silloin sitä haluaa tehdä ja se on elämäntapa. Mikäli se tuntuu väkinäiseltä intokin hiipuu pian.
    Pyrin liikkumaan edes vähän päivittäin, mutta vähintään kolmesti viikossa.:)

    Anonyymi,
    Voi kiitos kovasti:) Olen noin 170 cm.

    Anonyymi,
    kesällä olen pääsääntöisesti vaan lenkkeillyt, mutta muuten olen kyllä pienestä pitäen liikkunut tosi monipuolisesti. Lentopalloilusta kuntosaliin:)

  • Reply
    Mona
    22.8.2011 at 19:30

    Niina,
    Voi kiitos ihana<3 Olen niin kanssasi samoilla linjoilla, terveellisyys on ihana elämäntapa <3
    Haleja muru:)

    Sofiina,
    Voi kiitos ihana <3 :)

    Marjaana,
    Kiitos kovasti:) Olen n. 170cm pitkä.
    Hienosti olet saavuttanut!!:) Ja suhteellisin nopeastikkin:) Hyvä että olet myös päättänyt että kyseessä on elämäntapa, silloin saavutukset ovat pysyviä:)

    Anonyymi,
    Hih, kiitos paljon!:)
    Onhan nuo posket tosiaan aika paljon ollu pulleemmat kymmenen kiloa sitten:))

    Mipsukka,
    Voi ei sinun kyllä pitäisi olla mitenkään ahdistunut ulkomuodostasi. olet niin kaunis ja sopusuhtainen <3
    Tietysti oloaan kannattaa kuunnella ja koskaan ei voi olla huonosta hiukan katsoa mitä syö. Hyvä puhdas ruoka tuo sen hyvän olon mukanaan <3 Ja päälle hyvän olon liikuntaa, niin se on siinä;)
    Haleja murunen <3

    Riina,
    Kiitos paljon!:)

    Eve,
    Ihan mielettömän kiva kuulla jos tästä postauksesta on motivatio apua!!:)
    Ja kiitos oikein paljon :)
    Tsemppiä ja nautihan terveellisestä elämästä:) Ihanaa syksyn alkua <3

    Anonyymi,
    Olen noin 170cm.

    Minty,
    Voi kiitos hirmuisesti:) Olet tosi oikeassa tuosta tavoite painosta. Eihän se paino kuitenkaan kerro totuutta. Esim on paljon helpompaa olla “laiha läski” kuin urheilullisessa kunnossa.
    Enkä missään nimessä haluakkaan kituuttaa vaan mennä koko ajan hyvällä ololla:)
    Mukavaa syksyn alkua sinulle <3

    minnajii,
    Voi kiitos, tosi mukava kuulla:)
    Ja kiitos tsempistä;)

    BrettyRomance,
    Hienoa, ihan mahtavaa kuulla että olet löytänyt tasapainon!! <3 Sait niiiiin hyvän mielen ihanalla kommentillasi:) Moikkaahan seuraavaksi kun tuut vastaan!!:)
    Ja toistan itseäni, mutta oikeasti hienoa että olet löytänyt terveellisen elämän, se on varmasti monin verroin parempaa kuin liiallinen koko aikainen laihduttaminen.
    Haleja, toivottavasti törmätään lenkkipolulla:)

    champangne,
    Voi kiitos kovasti:)
    En missään vaiheessa olekkaan kunnolla laihduttanut vaan nimenomaan pyrkinyt muuttamaan pieniä asioita elämän tavoissa:) Joten ihan hyvähän vaan jollei ole mitään super suurta muutosta näkynyt;)

  • Reply
    Laapa
    22.8.2011 at 19:38

    Mielettömän hyvä postaus. Näytät tosi hyvältä :) etkä sillä tapaa anorektiselta kuin moni joka kertoo blogissaan laihdutuksestaan.. vaan just tosi terveeltä ja kauniilta! Hauska nähdä, että sullakin on about sama 'tavoitepaino', kun mulla on ollut (56 kg) ja itsekin oon ihan tyytyväinen tähän olomuotooni, vaikken ihan siihen päässytkään ole.

    Oot inspiroiva <3

  • Reply
    Anonymous
    22.8.2011 at 19:42

    Voi tuo on kyllä niin tosi ihailtavaa :) itsekkin haluaisin terveellisemmän ruokavalion, ei siis laihdutus mielessä vaan ihan muuten vain kuten sinäkin ;) Mutta ois sellanen toive tähän juttuun pohjautuen että mitä on terveellinen ruoka ja miten saa helposti koottua esim terveellisen aamiaisen :D jotain tollasta siis toivoisin :p

  • Reply
    Miss M
    23.8.2011 at 13:23

    Mielestäni olet nyt kauneimmillasi ja oikein hehkut (kuten sanoin aiemminkin) eikä yhtään kiloa kyllä tarvitse enää pudottaa! :)

  • Reply
    Puputupuna
    23.8.2011 at 15:58

    Tavallaan kun alkaa pienestä pyöreydestä pudottamaan painoa samalla kunntoillen saa useimmiten todella kauniin ja muodokkaan vartalon. Rasva kropastahan muutuu hyvin lihaksistoksi. Sinun kropasta juuri näkee tuon urheilun.

    Itse kun olen ennemminkin liian hentoinen on aina vaikeampaa ruveta rakentamaan muotoa ja lihaksistoa tavallaan “tyhjän päälle”. Toisaalta saan kyllä myös huoletta syödä mitä haluan lihomatta. kaikilla asioilla on kaksi puolta. :)

  • Reply
    Sonja
    23.8.2011 at 17:59

    Vau Mona!! Ei sitä edes ole huomannut miten suuren muutoksen olet käynyt läpi, vaikka ollaan tuo aika tunnettukin. Oon tosi ylpeä susta, näytät ihan mielettömän upealta! <3

  • Reply
    antsu
    23.8.2011 at 22:12

    Kiitos ihanasta postauksesta :)

  • Reply
    Mona
    24.8.2011 at 16:21

    Laapa,
    Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi <3
    Haleja ihana:) <3

    Anonyymi,
    Koitan ehtiä syyskiireitten jälkeen tekemään hiukan kattavampia postauksia ruokavaliosta! Kiitos vinkistä:)
    Nyt vaan on ihan järjetön kiire joten postailen vielä toistaiseksi noita ruokapäiväkirjoja kun ne ovat suht nopea kirjoitella:)

    Miss M,
    Voi, että kiitos hirmuisesti ihanista sanoistasi <3 :)

    Puputupuna,
    Taitaa olla niin että laihduttaessa se lihas palaa siinä missä se läskikin;)
    Naisena jotta saa lihakset kasvamaan, pitää käydä aika paljon salin puolella ja ruokailukin pitää olla tooosi tarkkaa:)
    Mutta tokihan hiukan laihtuessa ne lihakset erottuvat paremmin:)
    Ja näinhän se on kaikella taitaa olla puolensa:)

    Sonja,
    Kiiiiitos muruuu <3 <3 Ihanaa että jätit viestiä <3
    Onneks ens viikolla nähdään, ihan kauhee ikävä!!:)

    antsu,
    Voi kiitos itsellesi kun jaat niin usein aikaasi kanssani <3 <3

  • Reply
    Anonymous
    25.8.2011 at 19:09

    Hei, ihana postaus. Sai minutkin miettimään elämäntapojen muuttamista! Saako tiedustella millaisilla lenkeillä käyt? Kuinka pitkiä ovat keskimäärin?

  • Reply
    Sanni
    29.8.2011 at 14:06

    Moi! Eksyin blogiisi ja oli ihan vaan pakko kirjoittaa, että onpa ihanaa, kun hyvä fiilis välittyy sun kuvien ja tekstien läpi! Tsemppiä jatkoon! :)

  • Reply
    Sofié
    4.9.2011 at 08:43

    Ihan mieletöntä! Onneksi olkoon, että olet pystynyt pääsemään kohti tavoitteitasi! Mahtaa tuntua hyvältä!

    Hieno juttu!

    Blogisi ja sinä olette kyllä aikamoinen motivaatioruiske :)

  • Reply
    Kia
    5.10.2011 at 19:08

    Wau! Tosi hienosti oot saanut laihdutettua ja hyvältä näyttää ;) Itsekin olen yrittänyt laihduttaa viimeisen vuoden (viime kesänä 5kg mutta voi olla että vähän on tullut takaisin :D) Ehkä voisin saada tästä sun tarinastas jotain inspistä =) !

  • Reply
    Anonymous
    21.10.2012 at 19:26

    Miksi pyrit normaalia alhaisempaan painoon, sitä en ymmärrä :-(

  • Reply
    Anonymous
    15.1.2013 at 16:49

    olin todella yllättynyt kun löysin tämän postauksen! olen uusi lukijasi, joten minulla ei ollut mitään tietoa tästä. täytyy sanoa että hirmuisen määrän motivaatiota annoit minulle!!! olet aivan upea nainen. niinkuin muutkin jo sanoivat, olet aina ollut kaunis mutta nyt kroppasikin on aiva uskomaton :) olen samassa tilanteessa kuin sinä tuolloin. toivotaan että minäkin tulen pääsemään samalaisiin lopputuloksiin !! :)) haluasin kysyä, että mitä liikuntaa teit tuolloin jotta paino putosi? kun kävit lenkeillä niin juoksitko vai kävelitkö? jätitkö leivän pois? kiitos jo etukäteen! <3
    t. cecilia.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *